Těhotenský test - naděje. Vidím dobře?
Hezký večer, i já se sem přišla poradit. Nevím zda už tak moc toužím po miminku a všude vidím čárku. Prosím mrkněte na to realistickým očima. Snad vidím dobře. ☺️Moc děkuji, a nezlobte se, jen to zatím nechci nikomu říkat...

@stefffiii no paráda 👏👏👏držím moc pěsti, ať to vyjde a za 8 měsíců máš v náručí své vymodlene 👶🍀❤️✊✊✊
@sebinka123 Dekuji moc,ale nevim, protože dnes ranní test celkem ok,ale trubka jsem si udělala teď odpol a na nem skoro nic😳😱
@stefffiii nerypej se v tom. Kdy máš dostat MS? Někdo mívá lepší výsledky z ranní moči, někdo z odpolední. Záleží jak moc pijes a redis moc. Vypadá ten test dobře 🍀✊❤️😘
@sebinka123 Tak to nevidim dobre,i když je to cele divne ...desitkove testy dnes úplně negativni(bílo),25 test pozitivni , digitalni test +1-2(ale to mi ukázalo už i před 4dnama nebo kdy,nehnulo se to na 2-3😞🤔)
@stefffiii vím, že to bude těžký vydržet, ale zkus testnout ob den, hcg se navyšuje zhruba každé 2-3 dny. A kdy mas6dostat menses? Ten zatím nepřišel, ne?
@sebinka123 tal v tydnu jsem menstr.dostala, takže nic...tak uvidime další mesic🤷♀️
@stefffiii to je mi líto. Tak budu držet pěsti další měsíc. Však ono to vyjde. ✊✊✊🍀🍀🍀Dejmi klidně zase vědět 👍😉🙋♀️
@sebinka123 dekuji

Holky,tak zatim to pokracuje, ale vim,ze na zacatku není nic jiste...🤷♀️🙂