Těhotenský test - naděje. Vidím dobře?
Hezký večer, i já se sem přišla poradit. Nevím zda už tak moc toužím po miminku a všude vidím čárku. Prosím mrkněte na to realistickým očima. Snad vidím dobře. ☺️Moc děkuji, a nezlobte se, jen to zatím nechci nikomu říkat...

Víc než naděje, gratuluji 🙂
Krásná čárka gratuluju 🍀
Ja jen že mám strach, všichni v okolí měli s otěhotněním tolik problémů... Tak snad je vše ok. Moc děkuji za odpověď❤️ uklidnilo mě to
@klokanka31 Ja jen že mám strach, všichni v okolí měli s otěhotněním tolik problémů... Tak snad je vše ok. Moc děkuji za odpověď❤️ uklidnilo mě to
Neboj, a hlavně se nestresuj, ať máš veselé miminko 😉 ❤
@klokanka31 moc děkuji za podporu. Tak snad je i toto dobrý výsledek 🙂 jsem v tom nováček.
Ja vzdy gratuluji az k porodu... jeden nikdy nevi. Ale test je pozitivni. Drzim pesti, at je vse v poradku.
Je to vidět 🙂 gratuluji a držím palce🍀
No vidíš, vše bude dobré ❤
@stefffiii nic tam nevidím 🤷🏻♂️
@pepickovapavlinka Hezky den... tak ja v realu trosku něco videla,ale možná si to vsugerovavam🤷♀️😞🤪
Lehounlince náznak vidím, když správně natočí mobil, ale ještě je do MS asi čas, viďte. Držím pěsti a dejte vědět ❤️🍀😉
@sebinka123 Jj,je to asi 8.den po ovulaci🤪😃 . Dekuji a hezky vecer😊
@stefffiii Tak jsem to měla podobně. Já jsem ta, která na to neuměla nemyslet a dopředu netestovat. Vždycky se řídím intuicí, která mě nikdy nezklamala. Dejte mi vědět, jak to vypadá třeba za týden. Moc držím pesticky. Moje poslední testování takhle brzy mi teď spokojeně oddychuje vedle mě 😉
@sebinka123 Tak to je pekne,gratuluji k miminku😊 Dam vedet...jsem zvedava🙂
@sebinka123 Tak pořad nevim, jestli se něco děje nebo je to vidina(nebo proste ty testy delaji duchy) 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🙂
@stefffiii duch tam je 😉
@klokanka31 jen je otázka, jestli ne falešný...test Livsane 🤔🙂, nevim, jak je spolehlivý 🤷♀️
@stefffiii Většinou jsou falešně negativní než opačně 🙂
@stefffiii no, tohle už je přece jen líp vidět, ale zase tě nechci zklamat, protože já jsem měla test po 4 dnech už mnohem víc vidět. Nicméně naděje umírá poslední. Třeba byla ovu až déle. A já jsem pak už testovala jen jednou značkou a to testem dr. Max. A silou 10. Dost si ho tu chválí. Ona každá značka může mít jinou citlivost, jinak zbarvuje proužek. Zkus za 2 dny znovu a zkus stejnou značku. Tenhle test neznám. Nejhorší testy pro mě byly od Pepino. Ze začátku jsem těch značek měla doma víc. Už jsem měla potvrzené těhu od doktora, bylo vidět i srdíčko miminka a doma mi jeden test zbyl, tak jsem to chtěla vyzkoušet, protože jsem tam tu čárku vždycky hledala lupou. No a ani u jasnyho těhotenství ta čárka nebyla skoro vidět. Tak držím pěsti dál ✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀
@sebinka123 Dekuji😊 No uvidim...každým dnem(tak cca do 3 dnů) to mám dostat (tak to bude pak jasne)🙂 Tento test je Livsane(Benu lekarna). Hezky den🌸
@stefffiii no, uvidíš. Zkus třeba zase zítra. Držím pěsti ❤️🍀✊
@stefffiii Jasně že sílí, to už není duch ale slabá čárka 🍀
@stefffiii super gratuluji
@stefffiii no vidíš, super 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 potichoucku gratuluji 🌷🥀🌻🍀❤️
@sebinka123 ...uvidime... Ale zatim moc dekuji za podporu😊

Carka jako hrom, potichu gratuluju☺️