Těhotenský test. Pozitivní, či ne?
Ahoj holky, mám dotaz dnes je to den zpoždění od ms, ráno dělaný tt, viz foto, které přikládám.. Nějaký duch tan je, ale přijde mi strašně slabá ta čárka, když jsem otěhotněla poprvé tak už jsem měla čárku jak dálnici 😂..žádné těhu příznaky nemam, snad jen menší bolení prsou ale mam vodnaty výtok, zajimalo by mě zda to může být k těhotenství či si nemam radši dělat pláné naděje? Děkuji vám předem za odpověďi.

@terinka212 ♥️♥️♥️ no krásná!
@terinka212 já stále uvažuju kdy se objednat 😊 asi ještě týden počkám ☺️
Tak mám za sebou kontrolu a úplně se mi ulevilo. Mimco je zdravý, krásně mu bije srdíčko a vypadá že to bude bojovnice nebo bojovnik🥰 hned jak jsem přišla tak mi říkala že je možný že díky tomu krvácení tam třeba mimco už ani nebude a pak udělala ultrazvuk a řekla "Tyjo tak to jsem nečekala ani já 😂" prej za ty 2 týdny udělal obrovský pokrok 🥰
@silvie111 já ano a sú zvědavá co zjistí 😁
@terinka212 na kdy máš kontrolu? 🙂
@silvie111 teď v pondělí 🙂
@terinka212 gratuluju🥰🥰🥰
@terinka212 ty jo takový test jsem nikdy nezkoušela 😂 asi ještě zkusím koupit páč třetí už přítel neplánuje 😁
@silvie111 já jdu k doktorovi v pondělí ☺️ tak podle těhotenské kalkulačky jsem ve 4 týdnu..
@terinka212 mi kalkulačka ukazuje 5tyden (4+4tt) a termín 5.2.2021 😊
@silvie111 a Dr ti říkala co?
@terinka212 u Dr jsem ještě nebyla a ani ještě nejsem objednaná :/
@silvie111 já už bych byla dávno bych to nevydržela 😂
@terinka212 jo u prvního těhotenství jsem taky hned volala, u druhého vlastně taky 🙈 ale to nedopadlo dobře tak se teď spíše bojím :(
@terinka212 v pátek si zavolám ;)
@silvie111 to věřím já taky měla 2x smůlu..
@silvie111 teď pokud to nevyjde pojedu na pohotovost

@silvie111 dnešní dálnice 😂☺️