Těhotenský test před MS. Měly jste už slabou čárku nebo bílo?
Zdravím vám všechny ve spolek. Testovaly jste některé ještě před ms a měly jste už slabou čárku nebo bílo na testu a nakonec vyšlo těhotenství. Můžete klidně i přiložit fotku. (Vím, že každá to máme jinak..) ale jen se ptám ze zvědavosti. Já to mám dostat 8.2. a na testu teda zatím nic.

@hotblood já testovala den před ms a test vyšel takto (z ranní moči). Odpoledne byla jen slaboulinka čárka. Dřív jsem netestovala 🙂 pokud testuješ před vynechání, doporučuju vždy ranní moč!!!
@nikishkaaaa Já dnes testovala kolem desáté hodiny, tak ta úplně ranní moč to nebyla. To je fakt.
@hotblood pokud to neni z ranni moci a pred ms tak je to o nicem 😉 koukej, jak slaby test jsem z odpoledni moci den pred ms mela ja
Já jsem třeba nikdy netestovala z ranní moči , ale 5 dní je dost brzy
Holky a mate nejake priznaky, kdyz testujete pred ms?
Ja mam do ms 10 dni, jenze vim, ze ovulace byla minuly týden streda nebo čtvrtek(potvrzeno na gynde) takze ted sem 8 nebo 9 dpo. Tenhle mesic byla ovulace o par dni driv tak by asi mela ms přijít driv l.. Uz po ovulaci me boleli prsa a ted cítím i podbrisek. Ale pali me zaha a je mi divne posledni dny, jenze ja zacla pit v pondělí inofolic tak si myslím, ze je to tim
Já očekávám MS 9.2. Dnes ráno test snehobily. Zkusím zase pozítří ☺️
@mydvaapes1 Držím Vám pěsti. Pak dejte vědět, jak jste dopadla.
@hotblood mozny je vsechno ☺️Zatim bych jeste zavery nedelala☺️Ja par dni pred ms uz teda mela vyraznou carku☺️
@michaelarousova Tak to jste měla teda krásnou čárku. Já mám z rána ten co přikládám. Já tam něco vidím. Jen na fotce to nejde vidět, tak dobře. Nevím právě jestli se nejedná náhodou o tu rysku. Ty testy dovedou být tak matující.
@hotblood vyckejte na termin ms a bude jasno☺️ Ja mela ducha 9dpo uz slabeho☺️ Testovala jsem brzo protoze jsem si myslela ,ze jsem citila uhnizdovani☺️Tak budu drzet palce☺️
Ahoj, já testovala a 3 nebo 4 dny před ms jsem měla slabého ducha který nesilil a nakonec z toho nic nebylo. 😏
@nikynikol25 Moc gratuluji. No já už odečítám hodiny jestli ms dorazí. Jsem zvědavá jestli to vyšlo nebo ne. Test jsem měla poslední takový. Uvidím, co z toho vyleze. Hrozně špatně se to fotí, ale já tam něco vidím a právě nevím jestli je to jen ta ryska a tak musím počkat, co ms.
@hotblood zkus ho datpod světlo,taky jsem tam neviděla skoro ni a pak pod světlem vypadal takhle,zjistíš takhle.Ja si právě taky nebyla jistá jestli tam něco vidím nebo ne a pak jsem to zkusila.
@jsemtujennaskok určitě je to pozitivni
@jsemtujennaskok tohle je jasne pozitivni test
@jsemtujennaskok Ano, gratuluji. Jste těhotná. Vy máte nádherné testy.
@nikynikol25 Tak tohle mě nikdy nenapadlo. Díky.
A kolik jsi DPO? Třeba je ještě brzy na testování.. 🙂
Před mesickama bych netestovala může to být biochemicke těhotenství ktery odejde se zpozdenou menstrauci... mě vyšel přímo na gynekologii pozitivní test před cca 2 týdny před menstruaci a dopadlo to tak že těhotenství skončilo dřív než začalo testuje se po vynecháni menstrauci
@karkulka1283 ja ho tam vidim
@jsemtujennaskok oba jsou pozitivni😉😊👍
@martinececka Tak dnes měla přijít zatím nikde.

Nic tam není, musíš vydržet. Já před MS ducha měla, ale brala jsem to jako nezkušený lovec duchů jako negativní.