icon

Těhotenský test skoro týden před ms. Vidíte tam něco?

1. čer 2021

Dobry den prosim dnes mam jeste 6-7 dni do ms vim ze se asi nema testovat pred ms ale nedalo mi to protoze jsme byli v obchode tak se mi udelalo spatne az sem se musela bezet vyzvracet.s muzem se snazime ale nechavame tomu volny prubeh protoze ted jsem byla na operaci tak jsem to neresila.tak mi to nedalo a udelal jsem test myslim intime ze to byl.Vim ze me odsouditeze jsem testla pred ms.omlouvam se.mam doma jeste pepino ruzovy obal.co myslite vidite tam neco?

Těhotenský test skoro týden před ms. Vidíte tam něco?Těhotenský test skoro týden před ms. Vidíte tam něco?Těhotenský test skoro týden před ms. Vidíte tam něco?
Strana
z2
klokanka31
2. čer 2021

@zakladatelka Jestli máš na mysli třeba zrovna mě, opravdu jsem nebyla hnusná, jen jsem řekla pravdu. Já nejsem zvyklá někomu vykládat bludy jen proto, že to dotyčný slyšet chce. U hodně holek jsem viděla hóódně slabý dušíky, ale tady prostě nic.

autor
2. čer 2021

@klokanka31 nemyslim tebe neboj.my jsme si to vyrikali ze jsi to nemyslela spatne.uz kolikrat se mi stalo ze jsem dala otazku a najdou se holky co jen kritizuji...

nihanin
2. čer 2021

Není tam ani ťuk

nikjean
3. čer 2021

Nikdo tě nekritizuje, holky zde uvádějí pouze fakta:
1) testy jsou negativní
2) testuješ moc brzy

Pokud by ti bylo zle z důvodu těhotenství, měla bys v těle zvýšený hormon HCG a TT by to ukázal. Vzhledem k tomu, že test je negativní, nejsi PROZATÍM těhotná.

Strana
z2