Těhotenský test. Vidíte něco?
Ahoj holky, vidite tam neco? Dnes rano jsem si udelala test, jen levny, co jsem nasla doma, protoze ms je ted asi 3 dny opozdena. To by nebylo nic divneho, nemam pravidelne cykly. S pritelem jsme si pred necelym mesicem rekli, ze tomu nechame volny prubeh, zadne velke snazeni rozhodne neprobiha. Tak jsem ted trosku vyklepana a nevim co si myslet 😀

@nikolka23198 teď jsem se v tom ztratila trošku.. většinou před MS je čárka slabounka, už máš zpoždění?
@tasimia ano mám
@nikolka23198 třeba byla později ovulace 🙂
@lexa2000 i když mám bolesti trochu v podbřišku a chodim častěji na malou a náznaky ani spineni před menstruaci ani po prostě žádné nemám
@nikolka23198 možná jak píše lexa, třeba byla později ovulace.. testuj se dál.
@nikolka23198 já bych zkusila testnout zase zítra ráno a čárka by měla být silnější.. Nebo za 2 dny pokud to vydržíš, to by měla být čárka dvojnasobna
@lexa2000 co když ne
@nikolka23198 tak bohužel je to neprosperujici těhotenství a pravděpodobně odejde s ms...
Čárka by měla silit a pokud ne, je tam neco spatne
@nikolka23198 pokud ne, tak zřejmě odejde s MS.
@tasimia jsem objednána na příští týden na gynekologii tak uvidíme no je to zvláštní
@nikolka23198 jak dopadl dnešní test..?
@tasimia nic tam nebylo právě jen ten první testik a mám týden zpoždění a bolí me porad prsa

@tasimia no já to právě dělala včera a vyšli krom digitalu dneska jsem si dělala taky a je mírná no porad ale může to byt když jsem si to dělala v cyklu kdy mám dostat menzes?