Těhotenství?
Ahoj holky, s pritelem se snazime o miminko od unora. Menstruaci jsem mela o 3 tydny spozdenou. Nemela jsem ji teda pravidelnou nikdy (v unoru jsem prestala brat HA po 3 mesicich). Normalne jsem ji mela cca 30-37dni.. Ted to bylo posunuto asi o dalsi 2 tydny. Takze cyklus asi cca 50 dni 😒 . Posledni ta hodne spozdena ms probehla 9.6 - 13.6 , momentalne mam zanet mocovych cest (ATB) od pondelka (vcerejska). Ale asi v nedeli me zacalo bolet hrozne jedno prso, a dnes me boli to druhy. :D :D Odpoledne jsem mela bolesti v podbrisku jako kdybych to mela dostat, a paleni zahy. Teda takhle me prsa jeste nebolela.. :D Co myslite ze to je? Menstruaci snad nemuzu mit po dvou tydnech znovu..
Tam mělo být poznam a ne poznámka :D
@kosticka12 ak si mala pred 13 dnami MS, tak tehotna byt nemozes (predpokladam, ze test si si robila pred nou, kedze dlho nebola). Bolesti, ktore mas, suvisia mozno s ovulaciou alebo so psychikou. Palenie zahy sa v tehotenstve objavuje az cca v tretom trimestri, ked brusko velmi tlaci na zaludok. Takze to mas najskor z jedla.
@kosticka12 tipuji na ovulacni priznaky, telo se treba konecne rovna po uzivani antikoncepce.
Tak by bylo super. To me nenapadlo :D teda fakt ze mam mekky del.cipek ;D tak snad ovulka🙂

Já podle dr otěhotněla asi dva dny po ms,u prvního týden po ms...Já si teda myslela,ze to bylo dyl,protoze ovulaci poznámka :D teda alespoň jsem si to myslela :D každopádně hcg a všelijaké příznaky se mohou ukázat nejdříve 14 dní po oplodnění...zkusila bych ještě chvíli počkat a pak udělat test 🙂 já se teda testovala pořád,byla jsem jak prdla :D