Těhotenství: Jak poznat první příznaky?

@katherine177 tak to je pomerne běžné.
@bobisek90 měla jsem to jen na Mamatestu ,Livsane bylo negativní
@katherine177 tak asi vadná serie mama testu. Kamaradka ted mela 2 mamatesty pozitivni a v krvi 0
@bobisek90 měla jsem i jiné starší Mamatesty
@simionka tak co?🤗
@simionka... to mě mrzí, příště to určitě vyjde...🙂
@simionka také jsem to měla stejně ,jen Mamatesty čárky a jiný nic ,mě teda slábly a včera jsem to dostala ,měla jsem 3 dny zpoždění.
@katherine177 to je mi moc líto.. Příště to určitě vyjde ♥
@simionka něco malinko vidět jde🍀
Děkuju moc holky ♥ Jsem nadšená, ale nechci to (ťuk ťuk) zakřiknout. Příští pátek mám jít na gyndu na prevenci, tak snad ani nebudu volat a třeba, když to vše dobře dopadne, bude už něco málo vidět ♥ A jestli, tak už mám vymyšleno, jak to oznámím partnerovi 😀
@simionka tak jestli jdeš jdeš pátek tak to je super to řekni az tam😉 a jak to máš vymyšlené?🤗
@zlaticko22 na začátku září jedeme do Vídně na koncert Eda Sheerana, v tour playlistu má moje oblíbený písničky - First times a Collide. Tak u jedný z nich bych vytáhla dárkovou krabičku 😍
@simionka to je hezkyyy🤗
@zlaticko22 ty texty jsou fakt boží, výstižný. Kdo nerozumí anglicky, tak tady - https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/sheeran... a nebo https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/sheeran... 🥰
Tak holky, dnes mi vyšel mamatest slabší, než včera, ale clearblue silnější.. Tak já jsem z toho jelen.. 😀
@simionka tak to je těžko říct teda... Dneska ti to vychází 11 DPO? Kdy měla přijít ms?
@simionka máte fotku ?
Být tebou udělám si obyč Dr. Max test. Ty jdou opravdu spolehlivé. Mají sice méně barviva, ale nedělají falešňáky 🙂 jsem potřetí těhotná a jediný max. Nikdy nelhal. 😉🙂 Držím pěsti 🍀👍
@katherine177
@susmevem přikládám foto. Mamatest vyfocený nemám, ale je opravdu slabší než včera. MS má přijít za 2 dny. Vím, že se ještě může jednat o biochemko
@simionka asi to nevypadá dobře ,pošlu fotky co jsem měla v červnu ,10 dní zpoždění ,testy různých značek sílily ,za 10 dní slábly a já to dostala .Myslela jsem že už je to na dobré cestě a najednou konec .

@niki_28 hned po práci sjedu a uvidíme 🙂