icon

Těhotenství: Jak poznat první příznaky?

simionka
1. srp 2022
Těhotenství: Jak poznat první příznaky?Těhotenství: Jak poznat první příznaky?
Strana
z3
simionka
autor
2. srp 2022

@niki_28 hned po práci sjedu a uvidíme 🙂

bobisek90
2. srp 2022

@katherine177 tak to je pomerne běžné.

katherine177
2. srp 2022

@bobisek90 měla jsem to jen na Mamatestu ,Livsane bylo negativní

bobisek90
2. srp 2022

@katherine177 tak asi vadná serie mama testu. Kamaradka ted mela 2 mamatesty pozitivni a v krvi 0

lencaa11
2. srp 2022

@bobisek90 máma test dělá dost falešné čárky

katherine177
2. srp 2022

@bobisek90 měla jsem i jiné starší Mamatesty

susmevem
2. srp 2022

@simionka ... nemusí to být nutně falešná čárka, může to být i biochemické těhu...

zlaticko22
2. srp 2022

@simionka tak co?🤗

simionka
autor
3. srp 2022

Tak nic,holky. Mamatest vyšel, lady Max nic, Pepino nic, Livsane nic. Všechno 10. Takže ty Mamatesty jsou prostě pozitivní falešně..

susmevem
3. srp 2022

@simionka... to mě mrzí, příště to určitě vyjde...🙂

simionka
autor
3. srp 2022

@susmevem ještě mám trošku naději, mamatest proti včerejšku zesílil a ten Pepino má po limitu ducha. Tak ještě pár dní a pak to hodím za hlavu, když se to nepohne.. 🙂

katherine177
3. srp 2022

@simionka také jsem to měla stejně ,jen Mamatesty čárky a jiný nic ,mě teda slábly a včera jsem to dostala ,měla jsem 3 dny zpoždění.

simionka
autor
3. srp 2022

@katherine177 to je mi moc líto.. Příště to určitě vyjde ♥

susmevem
3. srp 2022

@simionka ... držím ti moc palce, dej vědět 🙂

simionka
autor
3. srp 2022

@susmevem tak jsem teď odpo zkusila ještě ClearBlue a taky má ducha 👍🥰 jen to možná nebude ani vidět, šlo to hrozně blbě vyfotit..

zlaticko22
3. srp 2022

@simionka něco malinko vidět jde🍀

susmevem
3. srp 2022

@simionka ... něco vidět je, jsem moc zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál 😍. Držím ti moc palce...

simionka
autor
3. srp 2022

Děkuju moc holky ♥ Jsem nadšená, ale nechci to (ťuk ťuk) zakřiknout. Příští pátek mám jít na gyndu na prevenci, tak snad ani nebudu volat a třeba, když to vše dobře dopadne, bude už něco málo vidět ♥ A jestli, tak už mám vymyšleno, jak to oznámím partnerovi 😀

zlaticko22
3. srp 2022

@simionka tak jestli jdeš jdeš pátek tak to je super to řekni az tam😉 a jak to máš vymyšlené?🤗

simionka
autor
3. srp 2022

@zlaticko22 na začátku září jedeme do Vídně na koncert Eda Sheerana, v tour playlistu má moje oblíbený písničky - First times a Collide. Tak u jedný z nich bych vytáhla dárkovou krabičku 😍

zlaticko22
3. srp 2022

@simionka to je hezkyyy🤗

simionka
autor
3. srp 2022

@zlaticko22 ty texty jsou fakt boží, výstižný. Kdo nerozumí anglicky, tak tady - https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/sheeran... a nebo https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/sheeran... 🥰

simionka
autor
4. srp 2022

Tak holky, dnes mi vyšel mamatest slabší, než včera, ale clearblue silnější.. Tak já jsem z toho jelen.. 😀

zlaticko22
4. srp 2022

@simionka tak to je těžko říct teda... Dneska ti to vychází 11 DPO? Kdy měla přijít ms?

katherine177
4. srp 2022

@simionka máte fotku ?

susmevem
4. srp 2022

@simionka ... ano, taky by mě zajímala fotka 😀

ronyx
4. srp 2022

Být tebou udělám si obyč Dr. Max test. Ty jdou opravdu spolehlivé. Mají sice méně barviva, ale nedělají falešňáky 🙂 jsem potřetí těhotná a jediný max. Nikdy nelhal. 😉🙂 Držím pěsti 🍀👍

simionka
autor
4. srp 2022

@katherine177
@susmevem přikládám foto. Mamatest vyfocený nemám, ale je opravdu slabší než včera. MS má přijít za 2 dny. Vím, že se ještě může jednat o biochemko

katherine177
4. srp 2022

@simionka asi to nevypadá dobře ,pošlu fotky co jsem měla v červnu ,10 dní zpoždění ,testy různých značek sílily ,za 10 dní slábly a já to dostala .Myslela jsem že už je to na dobré cestě a najednou konec .

susmevem
4. srp 2022

@simionka ...hmm, moc se bojím, že u ms za 2 dny by testy už byly o dost silnější 😔. Rozhodně ti ale nechci brát iluze, třeba ještě zesílí. Moc bych ti to přála... ale po své zkušenosti s biochemkem nevím no ♥️

Strana
z3