icon

Těhotenství: Jak poznat první příznaky?

simionka
1. srp 2022
Těhotenství: Jak poznat první příznaky?Těhotenství: Jak poznat první příznaky?
Strana
z3
teryem
1. srp 2022

To asi jo, u mě pokaždé takto začalo 👍🙂

bertik20
1. srp 2022

No nevím, nevidím tam pokrok, spíš je čárka druhá slabší

hajglish
1. srp 2022

@simionka Ja jsem si dnes taky zkousela tt a 3 roky nic a nikdy se mi nestalo,ze bych mela ducha a tak nevim vo si o tom mam myslet a zda tam vubec neco je nebo to vidim jen ja ,ale u tebe to vidim nadejne

simionka
autor
1. srp 2022

@hajglish U tebe to taky vidím dost nadějně! My se právě se snoubencem snažíme už téměř 4 roky. 25.-27. jsem měla špinění (asi nidace?), jen tak na papíře, tak doufám, že se to konečně povedlo..

hajglish
1. srp 2022

@simionka No nevim,meskam 1 den,ale mam dost nepravidelnou ms,my se snazime 3 toky zase tak drzim peste

klokanka31
1. srp 2022

@simionka Mě se taky zdá druhá čárka slabší. Zkus další dny znova test.

klokanka31
1. srp 2022

@hajglish Ty tam máš pěknýho ducha přeju ať sílí 🍀

simionka
autor
1. srp 2022

@klokanka31 to je ten dnešní po zaschnutí, tak snad bude vše ok 👍🍀

hajglish
1. srp 2022

@simionka Ducha vidim a kolik DPO jsi?

simionka
autor
1. srp 2022

@hajglish dnes bych měla být 8 DPO 👍

hajglish
1. srp 2022

@simionka Tak to je hodne brzo,a mas peknyho ducha 😉

simionka
autor
1. srp 2022

@hajglish děkuji. Vím, že je brzy 😅 ale je těžké čekat, sama určitě víš. Tak snad 🤞 konečně 🤞 to klapne po těch letech

katherine177
1. srp 2022

@simionka tak já už těm Mamatestům nevěřím ,měla jsem ducha 29/7 a 31/7 ,dnes mám 2 dny zpoždění a na tt Livsane nic .Fotka je z 29/7

simionka
autor
1. srp 2022

@katherine177 Mně přijde, že dnes narazit na kvalitní test je opravdu zázrak. Měla jsem duchy i na Intimed z DMka, ale falešné. Snad se Ti těhotenství ještě potvrdí ♥ Někdo říká, že na mamatestu má falešňáky, někdo, že ty mmatesty jsou ještě citlivější než jiné 10, tak jsem z toho blázen..

katherine177
1. srp 2022

@simionka já jsem z toho taky jelen ,navíc beru Utrogestan a když mám negativní test tak mám vysadit a u // pokračovat ,takže se bojím když vysadím ten Utrogestan ,že něco pokazim.

simionka
autor
1. srp 2022

@katherine177 a na gyn jsi volala? Třeba by i gynekolog poradil nějaký spolehlivý test, nebo by Tě vzal na krev. Naprosto Tě chápu, radši bych volala. Někde jsem četla, že mamatesty mají nejvíce barviva, proto to zachytí opravdu v počátcích. Ale co je na tom pravdy, kdo ví..

klokanka31
1. srp 2022

@simionka Otázkou je,když někdo říká že má falešné duchy, tak jestli jsou fakt falešný,nebo jde o biochemko...

katherine177
1. srp 2022

@klokanka31 no to právě nevíme

zlaticko22
1. srp 2022

@simionka duch tam jde vidět hezky, na to, že jsi teprve 8DPO. Držím palce at hlavně sílí. za pár dní zkus znovu.. kdy ti má přijít ms?

niki_28
1. srp 2022

@simionka Na mamatesty pozor, me minuly cyklus ukazovali jako jedine druhou, dobre viditelnou carku ostatni testy negativni a take ukazovali dobre, ms dorazila jak mela a mamatest ukazal druhou carku i v dobe ms, od te doby jsem si rekla, ze tuhle znacku nechci ani videt (a to byli ruzne sarze z ruznych lekaren a presto ukazovali vsechny carky). Drzim ti palce aby to ale u tebe falesna carka nebyla a bylo to naopak tehotenstvi. 🍀

lencaa11
1. srp 2022

@simionka je tam //

bobisek90
2. srp 2022

@simionka hcg roste co 2 dny. Ale carka tam je.

katherine177
2. srp 2022

@klokanka31 testy slábly a dnes jsem to dostala

bobisek90
2. srp 2022

@katherine177 asi biochemicke tehotenstvi. To se muze stat. Proto se nema testovat moc brzy

katherine177
2. srp 2022

@bobisek90 testovala jsem dva dny před ms,12 DPO

klokanka31
2. srp 2022

@katherine177 To mě mrzí, ale neztrácej naději 🍀 třeba se to příští měsíc povede 🙂

hajglish
2. srp 2022

@simionka
@klokanka31 Tak u me to byl vadny test dneska snehobilo

simionka
autor
2. srp 2022

@hajglish moje z dnes, ale nepřijde mi uplně, že by čárka sílila. I když jsou to různé šarže balení. Nejspíš zítra zkusím jinou značku, obávám se,aby to nebylo falešné..

niki_28
2. srp 2022

@simionka Presne takhle jsem to mela ja, ruzne sarze z ruznych lekaren vsude carka viditelna, stejna ale nesilila. Co zkusit jinou znacku testu? Ta rozhodne. 🙂

katherine177
2. srp 2022

@klokanka31 snad ,děkuji

Strana
z3