Těhotenství: Jak poznat první příznaky?

No nevím, nevidím tam pokrok, spíš je čárka druhá slabší
@simionka Mě se taky zdá druhá čárka slabší. Zkus další dny znova test.
@hajglish Ty tam máš pěknýho ducha přeju ať sílí 🍀
@klokanka31 to je ten dnešní po zaschnutí, tak snad bude vše ok 👍🍀
@simionka tak já už těm Mamatestům nevěřím ,měla jsem ducha 29/7 a 31/7 ,dnes mám 2 dny zpoždění a na tt Livsane nic .Fotka je z 29/7
@katherine177 Mně přijde, že dnes narazit na kvalitní test je opravdu zázrak. Měla jsem duchy i na Intimed z DMka, ale falešné. Snad se Ti těhotenství ještě potvrdí ♥ Někdo říká, že na mamatestu má falešňáky, někdo, že ty mmatesty jsou ještě citlivější než jiné 10, tak jsem z toho blázen..
@simionka já jsem z toho taky jelen ,navíc beru Utrogestan a když mám negativní test tak mám vysadit a u // pokračovat ,takže se bojím když vysadím ten Utrogestan ,že něco pokazim.
@katherine177 a na gyn jsi volala? Třeba by i gynekolog poradil nějaký spolehlivý test, nebo by Tě vzal na krev. Naprosto Tě chápu, radši bych volala. Někde jsem četla, že mamatesty mají nejvíce barviva, proto to zachytí opravdu v počátcích. Ale co je na tom pravdy, kdo ví..
@simionka Otázkou je,když někdo říká že má falešné duchy, tak jestli jsou fakt falešný,nebo jde o biochemko...
@klokanka31 no to právě nevíme
@simionka duch tam jde vidět hezky, na to, že jsi teprve 8DPO. Držím palce at hlavně sílí. za pár dní zkus znovu.. kdy ti má přijít ms?
@simionka Na mamatesty pozor, me minuly cyklus ukazovali jako jedine druhou, dobre viditelnou carku ostatni testy negativni a take ukazovali dobre, ms dorazila jak mela a mamatest ukazal druhou carku i v dobe ms, od te doby jsem si rekla, ze tuhle znacku nechci ani videt (a to byli ruzne sarze z ruznych lekaren a presto ukazovali vsechny carky). Drzim ti palce aby to ale u tebe falesna carka nebyla a bylo to naopak tehotenstvi. 🍀
@klokanka31 testy slábly a dnes jsem to dostala
@katherine177 asi biochemicke tehotenstvi. To se muze stat. Proto se nema testovat moc brzy
@bobisek90 testovala jsem dva dny před ms,12 DPO
@katherine177 To mě mrzí, ale neztrácej naději 🍀 třeba se to příští měsíc povede 🙂
@simionka
@klokanka31 Tak u me to byl vadny test dneska snehobilo
@klokanka31 snad ,děkuji

To asi jo, u mě pokaždé takto začalo 👍🙂