icon

Těhotenství po podvázání vaječníků. Je to možné?

kzkz
15. bře 2025

Ahoj omlouvám se ale jsem s nervama v koncích.
Jsem 10 let po podvázání vaječníků. Menstruace pravidelná a hodně silná. Poslední Ms byla 12.2. samozřejmě nechráněný styk pravidelně máme s manželem ale 1.3. jsem pár dní úplně lehoulince spinila růžovou krví ale ani vložka nebyla třeba pak klid. Teď mám zpoždění 3 dny bolesti a pálení v podbřišku už týden a dnes tohle druhý neg. Ale byla tam namočen asi kratší dobu mám už tři velké děti.
Vás názor mě zajímá hezký den

Těhotenství po podvázání vaječníků. Je to možné?Těhotenství po podvázání vaječníků. Je to možné?
lencaa11
15. bře 2025

@kzkz negativní test ...( Spíš to bude hormonální směr )

kzkz
autor
15. bře 2025

@kzkz přijde mi že je ta druhá čárka daleko 🙄 synovi bude 18 a holkám 13,10 další už nevím 🥺😔

lencaa11
15. bře 2025

@kzkz to bude ryska test je negativní ...viděla bych to na hormony ..

pavicka
15. bře 2025

Negativni

amazienka
15. bře 2025

Předpokládám, že se hlásí menopauza.

kzkz
autor
16. bře 2025

@kzkz tak holky dnes Pepino oba pozitivní

lencaa11
16. bře 2025

@kzkz a mate foto ( je pravda že ten podvaz není úplně na 100% no lepší je když se vejcovody vyndají ale dřív se to nedělalo ) ale ještě bych záběry nedělala

kzkz
autor
16. bře 2025
lencaa11
16. bře 2025

@kzkz zrovna tyhle bych za pozitivní úplně nebrala jsou celkově divné 🤔 asi bych šla pro test z Dr max nebo Benu ,rosmann a udělala nový test ( Pepino je další test který je nejvíce nejhorší teď poslední dobou )

teryem
16. bře 2025

Ty jo tak to jsem zvědavá 😳

fioreta
17. bře 2025

žádné pozitivní testy nevidím, navíc pomuchlané nebo vadné testy, hrozně vyfocené nic nevypovídají a nechápu, proč se někdo po podvázání ze sebe snaží vydolovat těhu 🤐

krisstina93
17. bře 2025

@kzkz skočila bych pro jiny test a zkusila treba zítra. Nevim proc, tyhle vypadají nejak vadne.

eviicka
17. bře 2025

@fioreta třeba proto, že to těhotenství fakt nechce? Testy nepoužívají jen ty, co se snaží.

kzkz
autor
19. bře 2025

@eviicka děkuji za pochopení paní komentář vůbec nehodlám řešit.... Dnes sem byla u dr mám zvýšenou sliznici a poslal mě na krev dnes čekám výsledky u podvázání je obrovské riziko mimoděložního tehu tak snad to dopadne dobře a jen je opožděná ms

kzkz
autor
19. bře 2025

@kzkz pardon včera sem byla u Dr sem z toho nervózní 🙈🤣🤣🤣🤣

lencaa11
19. bře 2025

@kzkz držím palečky ať to není mimoděložní dej te vědět jak jste dopadla a test jste nezkoušela

felis
19. bře 2025

@kzkz tak dej vědět... to jsem zvědavá a držím palce.

lencaa11
20. bře 2025

@kzkz jak dopadla krev ??

llluckaaa
20. bře 2025

@kzkz obrovské riziko mimoděložního těhotenství? 😱 Mne dr. po podvázání říkal, že je pravděpodobnost mimoděložního stejná jako klasického, tak 0,5 %. No ale jsem zvědavá na výsledky, držím palce.