Těhotná?
Zdravím ...nieje to moj test ,je pozytivny ? Dufam že má oči klamu nech to nieje pravda ...vydite to aj vy? 😓

Tak tady to je asi jasné ne ? 🙂 Ano těhotná.
@snehulka19 Ano, to je pozitivní těhotenský test.
@snehulka19 test je evidentne pozitivni. Pokud se dite narodi, at rodice dbaji na vyuku pravipisu
@snehulka19 Je pozitivní, a když není tvůj tak proč ti to tak vadí?🤔
@snehulka19 ano
@klokanka31 Tak pokud je partnerovo milenky, tak celkem chápu, že ji to tak vadí...
něco mi řiká se sem posadit.....😅
@j.a.n.i Jak tě to napadlo?😮
@te_reza 😂
@nikolite Zase kdyby to psala nějaká zasloužilá matka tak ta snad pozná pozitivní test 🤔 a nebo je to její test a jen dělá že není (jako to bývá, není můj, ale kamarádky...)
@klokanka31 Se tu nudím a nechce se mi pracovat 😀
Samozřejmě že je pozitivní...
@nikolite ano je to dcerine
@snehulka19 a kolik jí je?
@te_reza písem sz
@snehulka19 pokud je dcery, chtělo to lepší sexuální výchovu. Kolik je dceři?
Nezoufej, snad není tak zle…Kolik je dceři? @snehulka19
Taky by mě zajímalo kolik jí je že je to taková tragédie 🤔
@verunkanatalka bude jej 15 nast...
@snehulka19 Mazec. Hlavne ji nenut do neceho, ceho by casem mohla litovat. Nabidni pomocnou ruku a netrestej. Maximalne muzes narezat sobe, ze jsi ji malo vysvetlovala, jak je to se sexualnim zivotem.
@sudylichozrout netrestam ju ...a výchovu právě že malá až nad ...furt som jej hovorila a vysvětlovala taketo věci...nikdy s nou nebol problém až na teď
@snehulka19 Já vím že to musí být těžké, obzvlášť když je tak mladá, ale už se stalo...je důležité jí teď být oporou, aby věděla že na to není sama...
@klokanka31 do nicoho ji nutit určitě nebudem ,dáme hlavy dokopi a bude dufam dobře ...
@snehulka19 Bude ti náročné pro všechny…Držím palce…❤️
@verunkanatalka dakujem 🙂 stě zlatá 🥰 hezký večer prajem
Ano, test je slabě pozitivní a jak tu bylo napsáno, nenutit něco co dcera nechce. Normálně si promluvit 🙂
A mám pocit, že pokud jí bude 15 tak se o to bude nejspíše zajímat i policie a ospod - a to přeji pevné nervy
@snehulka19 musí to být těžké a je skvělé, že má dcera u vás podporu a pomoc ❤️. Společně to zvládnete, at už se dcera rozhodne jakkoliv.
A pokud jí není 15 tak určitě řešit i možné zneužití. Držte se!

Ano je pozitivní, stačí si přečíst návod k tehotenskemu testu