icon

Těhotná nebo gynekologický problém?

smama
16. čer 2021

Ahoj, vím ze si mám udělat test, ale nejdřív mi to do města vyjde zítra takže testovat z ranní moci mohu až ve čtvrtek.

Dneska mám 3.den zpozdeni, obvykle nemám zpozdeni ani den. Jsem neskutečné unavená, prsa mám natekly a trochu bolestivý, což mám vždy před ms, ale 2 dny než to dostanu tak se vrací do normálu. Do toho jsem si včera měřila teplotu a měla jsem 37. Včera mě navíc strašně bolela hlava a na to vůbec netrpim. Pocit ze to dostanu občas mám, občas vůbec. Nevolnost atd nemám vůbec.

Měla jste to nějaká taky? Já se totiž bojím, ze moje 2 poslední ms přišly sice na hodinu přesně, ale měla jsem je dost slabý. Tak abych spis neměla problém ☹ Jinak na prevenci jsem byla nedávno a vše ok.

Strana
z2
izzylka
16. čer 2021

@smama test , jinak ti tu nikdo neřekne 😊 a jestli máš 2 dny zpoždění, tak to nemusí být z ranní moči, ukázat by se to mělo i tak 😊

te_reza
16. čer 2021

Skoč do lékárny a udělej test, mělo by to být vidět i odpoledne

smama
autor
16. čer 2021

Ahaa to jsem nevěděla, tím pádem budu testovat ještě dnes 🙂

alokina
16. čer 2021

@smama dej vědět 🍀

smama
autor
16. čer 2021

@alokina teď jsem testovala, koukam na to jako blazen, ale silne to není na to ze je to třetí den zpozdeni? Moc zkušenosti s testy nemám...

smama
autor
16. čer 2021

Po 5 minutách

sylvka
16. čer 2021

@smama ta je pěkná✌️já mám v albu testiky den po dni,tak mrkni 😁

smama
autor
16. čer 2021

@sylvka Dekuju 🙂 já tomu absolutně nemohu uvěřit, jakoze vůbec 😂

smama
autor
16. čer 2021

@sylvka jinak se v rom vůbec nevyznam, ale teď se čeká jestli bude srdíčko? Nějaký ty 2 týdny?

izzylka
16. čer 2021

@smama 😂 tak teď začíná to těžší období čekání 😂 čekání na srdíčko, čekání na další kontrolu, na screening, na pohyby na porod 😂😂 na srdíčko si počkáš ještě tak 2-3 týdny 😊

sudylichozrout
16. čer 2021

@smama Gratuluji 😉

sylvka
16. čer 2021

@smama máš tři dny po vynechání MŠ?cca za týden bych zavolala Dr a on si tě objedná mezi 6tt až 8tt . Na prvním utz se kontroluje,jestli je plod v děloze a od 6 týdne by měl mít srdeční činnost❤️jinak jak píše izzy , těhotenství je nekonečný čas čekání na něco😁já jsem v 17 TT,před týdnem mi řekli ,že je to holčička a já teď čekám až do 15.7 !!!!!jestli mi ji potvrdí 😁

smama
autor
16. čer 2021

Holky moc dekuji za rady, v pondeli udělám další test a pokud bude vše ok tak pak zavolám doktorovi aby mě objednal (budou určitě dovoleny). Nejradši bych to všem řekla ale počkám až po kontrole a i pak to asi řeknu jen nejbližším, ať něco nezakriknu 🙂

izzylka
17. čer 2021

@smama já končím 10 týden a ještě furt to nikdo neví teda krom muže 😂 ještě to chci alespoň 14 dní utajit, ale bude to těžké, už mi leze pupek 😂😂

smama
autor
17. čer 2021

@izzylka fakt už mas bříško? To je docela brzy? Já mám teda prsa ze by se za ne nemusela stydět žádná sexbomba :D už i boli bradavky ae žádné drama. Dneska to řeknu mému nejlepšímu kamarádovi ale jinak taky budu vyckavat 🙂 zase jsem si dělala test a je to stejně silný, tedy ne více, ale mám dneska 4.den zpozdeni tak je to asi ok. A problém je ze teda vůbec nemuzu spát, ze stavu spím stále teď nemuzu vůbec zabrat

izzylka
17. čer 2021

@smama jojo, už mi trochu břicho vylezlo...možná jak je to už 2.těhu, tak to leze dříve 🤷🏻‍♀️😅 u prvního vylezlo mnohem později 😅 myslela jsem, že jsem se tak třeba vyžrala...ale mám o kilo méně, než před těhu 😂

smama
autor
17. čer 2021

@izzylka aha ty mas druhé!🙂 já první, tak jsem zatím ze všeho zmatená :D partner nemohl mít 10 let děti se svou ex, ani skrz umělý, proste nic, nám to vyšlo po 3 měsících 🙂 takže za mě naprosto nečekané, počítala jsem ze to bude na delší dobu

sylvka
17. čer 2021

@smama já jsem konec 17 TT,třetí tehu 😁když si představím ,že mám termín na konci listopadu 😁🤦

smama
autor
17. čer 2021

@sylvka no ty brdo, krásný bříško! Třeba pak poroste už min 🙂) Ale takhle - vlastně trochu zavidim, já si vždycky rikala ze chci byt těhotná v lete nebo na jaře, ať mohu nosit saty a ukazovat pupek :D jestli vše dobře dopadne tak mám porod konec února :D Ale samozrmeme je to naprosto jedno, budu mít pro mamku ten nejhezčí dárek k narozeninám 🙂

izzylka
17. čer 2021

@smama hele věř, že by sis pupek v létě neužívala 🙈 je ti horko, funíš jak lokomotiva a ty otoky 🙈 já byla v 6-7 měsíci v létě a fakt to bylo utrpení....upřímně jsem litovala holky, co měly před porodem 😅

mimi1004
17. čer 2021

Bez debat jsi v tom, gratuluji 😊🍀

smama
autor
17. čer 2021

@izzylka asi máš pravdu, to musí být dost náročný, nakonec ten únor nebude špatnej :D

smama
autor
17. čer 2021

@mimi1004 mockrát děkuji, pořád si to neuvědomuju 🙂

pajasala
18. čer 2021

@sylvka já 20tt🙂

renulad
18. čer 2021

Ahoj mám taky dotaz, chci se zeptat.... Stalo se mi že jsem v polovině cyklu začala špinit... Podle kalendáře tři dny po ovulaci, špinění je tmavě hnědé barvy, spíše jen ráno když si dojdu na malou, trvá to třetí den... K tomu mám menší téměř nepatrné bolesti podbřiška.... Do další MS bych měla mít 9 dní... Setkala jste se s tím některá? Nikdy se mi tohle nestalo.. Děkuji za Vaše odpovědi

izzylka
18. čer 2021

@renulad ovulace? Pokud ji nemáš potvrzenou jinak, než aplikací, které fakt nejsou přesné 😊

renulad
18. čer 2021

@izzylka no jen přes apku, jen mě zaráží že jsem se s tím ještě nikdy nesetkala 🤷‍♀️

izzylka
18. čer 2021

@renulad to tak většinou bývá, že je někdy něco poprvé 😊

renulad
18. čer 2021

@izzylka tak že myslíte že můžu být v klidu, že se nejedná o nidaci? 🙈

izzylka
18. čer 2021

@renulad tak i kdyby jsi byla ty 3 dny po ovulaci, nidace by to určitě nebyla...ta začíná nejdříve 6-9 den po ovulaci 😊

Strana
z2