Těhotná nebo gynekologický problém?
Ahoj, vím ze si mám udělat test, ale nejdřív mi to do města vyjde zítra takže testovat z ranní moci mohu až ve čtvrtek.
Dneska mám 3.den zpozdeni, obvykle nemám zpozdeni ani den. Jsem neskutečné unavená, prsa mám natekly a trochu bolestivý, což mám vždy před ms, ale 2 dny než to dostanu tak se vrací do normálu. Do toho jsem si včera měřila teplotu a měla jsem 37. Včera mě navíc strašně bolela hlava a na to vůbec netrpim. Pocit ze to dostanu občas mám, občas vůbec. Nevolnost atd nemám vůbec.
Měla jste to nějaká taky? Já se totiž bojím, ze moje 2 poslední ms přišly sice na hodinu přesně, ale měla jsem je dost slabý. Tak abych spis neměla problém ☹ Jinak na prevenci jsem byla nedávno a vše ok.
Skoč do lékárny a udělej test, mělo by to být vidět i odpoledne
Ahaa to jsem nevěděla, tím pádem budu testovat ještě dnes 🙂
@smama Gratuluji 😉
@smama máš tři dny po vynechání MŠ?cca za týden bych zavolala Dr a on si tě objedná mezi 6tt až 8tt . Na prvním utz se kontroluje,jestli je plod v děloze a od 6 týdne by měl mít srdeční činnost❤️jinak jak píše izzy , těhotenství je nekonečný čas čekání na něco😁já jsem v 17 TT,před týdnem mi řekli ,že je to holčička a já teď čekám až do 15.7 !!!!!jestli mi ji potvrdí 😁
Holky moc dekuji za rady, v pondeli udělám další test a pokud bude vše ok tak pak zavolám doktorovi aby mě objednal (budou určitě dovoleny). Nejradši bych to všem řekla ale počkám až po kontrole a i pak to asi řeknu jen nejbližším, ať něco nezakriknu 🙂
@izzylka fakt už mas bříško? To je docela brzy? Já mám teda prsa ze by se za ne nemusela stydět žádná sexbomba :D už i boli bradavky ae žádné drama. Dneska to řeknu mému nejlepšímu kamarádovi ale jinak taky budu vyckavat 🙂 zase jsem si dělala test a je to stejně silný, tedy ne více, ale mám dneska 4.den zpozdeni tak je to asi ok. A problém je ze teda vůbec nemuzu spát, ze stavu spím stále teď nemuzu vůbec zabrat
@sylvka no ty brdo, krásný bříško! Třeba pak poroste už min 🙂) Ale takhle - vlastně trochu zavidim, já si vždycky rikala ze chci byt těhotná v lete nebo na jaře, ať mohu nosit saty a ukazovat pupek :D jestli vše dobře dopadne tak mám porod konec února :D Ale samozrmeme je to naprosto jedno, budu mít pro mamku ten nejhezčí dárek k narozeninám 🙂
Bez debat jsi v tom, gratuluji 😊🍀
Ahoj mám taky dotaz, chci se zeptat.... Stalo se mi že jsem v polovině cyklu začala špinit... Podle kalendáře tři dny po ovulaci, špinění je tmavě hnědé barvy, spíše jen ráno když si dojdu na malou, trvá to třetí den... K tomu mám menší téměř nepatrné bolesti podbřiška.... Do další MS bych měla mít 9 dní... Setkala jste se s tím některá? Nikdy se mi tohle nestalo.. Děkuji za Vaše odpovědi

@smama test , jinak ti tu nikdo neřekne 😊 a jestli máš 2 dny zpoždění, tak to nemusí být z ranní moči, ukázat by se to mělo i tak 😊