Těhotná nebo gynekologický problém?
Ahoj, vím ze si mám udělat test, ale nejdřív mi to do města vyjde zítra takže testovat z ranní moci mohu až ve čtvrtek.
Dneska mám 3.den zpozdeni, obvykle nemám zpozdeni ani den. Jsem neskutečné unavená, prsa mám natekly a trochu bolestivý, což mám vždy před ms, ale 2 dny než to dostanu tak se vrací do normálu. Do toho jsem si včera měřila teplotu a měla jsem 37. Včera mě navíc strašně bolela hlava a na to vůbec netrpim. Pocit ze to dostanu občas mám, občas vůbec. Nevolnost atd nemám vůbec.
Měla jste to nějaká taky? Já se totiž bojím, ze moje 2 poslední ms přišly sice na hodinu přesně, ale měla jsem je dost slabý. Tak abych spis neměla problém ☹ Jinak na prevenci jsem byla nedávno a vše ok.
Ahoj holky, tak dneska jsem testovala znovu a vypada to asi dobře 🙂 30.6 jdu k lékaři na první ultrazvuk (to budu 6+3) - to už by mohlo být vidět srdíčko? Zatím to nikdo neví, jen můj kamarád 🙂 Včera naši: co je nového? A já: asi nic moc :D a v duchu jsem si rikala, ze jestli vše dobře dopadne, tak je čeká období, na které se tesi už asi tak 15 let 🙂)
Ahoj holky, jdu si pro trochu uklidnění 🙂 jsem objednána na 30.6 na první vyšetření (to budu 6+3) a mám pocit ze čas vůbec neutika. O víkendu jsem četla stovky diskuzi a moje radost z pozitivního TT kde je druhá čárka jasne zřetelná (dnes opět 🙂) vystřídaly obavy ze MS muže ještě přijít anebo ze nebude srdíčko atd, prý každé druhé tehu konci potratem. Já myslela ze tak 10 %. No - mám pocit, ze od teď se budu bát už cely život :D Takže prvně totalni euforii vystřídaly šílený obavy ze to nedopadne. Jinak mi nic není, trochu mě boli bradavky ale fakt minimálně a neustále bych spala, dneska mám navíc pocit jako před virozou, cely tělo boli 🙂 a blbě spím, jinak bych o tom ani nevěděla. To bude dllooouhe čekání 🙂

@izzylka díky... Další aplikace mi právě ukazuje že v den začátku špinění jsem byla 6 dní po ovulaci 🤦♀️ no tak nezbývá mi než počkat 🤣