Těhotná po menzesu. Měl někdo stejný nebo podobný průběh?
Ahoj holky, nez jsem dostala menzes jsem myslela, ze jsem tehotna. Vetsi prsa, bolest podbrisku, spineni cca 12 den od styku (1den), zilnate prsa...den prichodu ms jsem si udelama test, vysel negativne. Menzes probehl klasicky, vcera mne skoncil a zacaly mne opet bolet prsa a podbrisek. Udelala jsem si dnes rano test a hned dve carky. Dneska jsem mela jit na gyndu kvuli jinemu problemu, tak jsem volala doktorovi a rekla mu to a on ze mne vezme za tri tydny, ze dneska chodit nemam. Vim, ze muzu jen cekat, co bude...zda jsem tehotna byla a odeslo to nebo i pres menzes jsem tehotna...🤷🏻♀️Mel nekdo stejny nebo podobny prubeh. Doktor rekl, ze nejspis tehotna nejsem....ale ze uvidime
@misak48 tak hodnotu hcg ma 1000. Vzal mne dalsi krev a zitra vysledek. Rikal, ze bud jsem tehotna nebo jsem potratila a nebo mam mimodelozni. Je mne hrozne. Mam uz zadanku do nemocnice, kdyby mne odber krve zitra dopadl blbe.
@luckanemcova1 stejnou zkušenost nemám, ale když jsem byla poprvé u dr (taky původně z jiného důvodu) a měla jsem jen pozitivní test, tak na ultrazvuku nebylo vidět nic a hcg bylo 1500. Byla jsem nervózní, protože mě taky připravoval spíš na špatné zprávy... no a ve zkratce, teď jsme ve 21 týdnu 😉
@luckanemcova1 no a dělal ultrazvuk? Při hodnotě 1000 by už něco mělo být vidět já vím že teď při těhotenství jsem byla v nemocnici na vyloučení mimodelozniho a viděla jsem bublinku při hodnotě 750 ale musím říct že měli dobrý ultrazvuk 🤷♀️😊
@rebekabebe no nedelal, nechtel mne ani videt. Jen sestra odebrala krev. 🤷🏻♀️
@luckanemcova1 to je pěkný 🤦♀️ kdyby udělal ultrazvuk je možné že už by bylo něco vidět a věděl by.... Tohle byl první výsledek HCG nebo už předtím byla nějaká naměřená hodnota? 🙂
@luckanemcova1 ten doktor má teda zvláštní přístup už od začátku :-/ ale vypadá to nadějně, na potrat to podle mě úplně nevypadá, kdyby to odešlo s tou MS odešlo, tak to zbytkové HCG by bylo nižší... Moc držím palce, ať to není to mimoděložní 🍀 určitě děj zase vědět 🙂
@rebekabebe nene prave ze prvni
@luckanemcova1 a kdy ti bral tu první krev? 😊
@misak48 dekuji moc. On mel drive jiny pristup, jeste v roce 2018, ted mam spis pocit ze ho obtezuji. Asi zacnu hledat noveho, protoze toto jednani se mne nelibi.
@rebekabebe ctvrtek odpoledne
@luckanemcova1 no asi bych hledala jiného gynekologa každopádně jestli bude hodnota HCG posledního odběru něco kolem 4000 tak je to jasný a měl by už dělat ultrazvuk pokud vás straší mimodeloznim
@rebekabebe no jinak jsem teda hcg mela 1083, co by teda uz mel videt na ultrazvuku🤷🏻♀️
@luckanemcova1 už by pri tě hodnotě měl něco vidět na ultrazvuku ale záleží jestli je to mladý doktor nebo starší jaké mají přístroje jak mají vykoukane oči 😁❤️🍀
@rebekabebe on ma dobry ultrazvuk, a je mu 52. Takze zkusenosti urcite ma. No uvidime co z toho zitra bude.
@luckanemcova1 no každopádně na vás budu myslet a držet palečky ať to dopadne dobře ❤️🍀🍀 a budu čekat že napíšete jak to dopadlo 🍀❤️
@luckanemcova1 kolem té hodnoty 1000 by tam měl vidět dutinku (gestacni váček). Ta byla ve čtvrtek a měla by se co 2-3 dny cca zdvojnásobit. Takže ta dnešní by měla být kolem těch 4000, jak píše @rebekabebe
Takže teď ty další dny už by mohl na tom UTZ vidět i žloutkový váček, případně při dobrém rozlišení i embryonální pól...
@misak48 tak holky vypada to na mimodelozni
@luckanemcova1 jakpak si dopadla?
@rebekabebe jsem v nemocnici. Hcg trochu stouplo a mam tekutinu v dutine brisni. Takze asi 98% mimodelozni
@luckanemcova1 to mě mrzí každopádně preju ať vše dopadne nejlépe a rychlou a dobrou rekonvalescenci 🍀🍀🍀
@rebekabebe dekuji😘
@luckanemcova1 není vůbec za co ❤️ dej pak vědět jak jsi na tom ❤️🍀
@luckanemcova1 to mě mrzí :-/ držím palce, ať máš co nejlepší průběh 🍀
@luckanemcova1 ahoj, jak jsi na tom? Myslela jsem na tebe 🍀
@misak48 uz jsem od patku doma, sla jsem nakonec akutne jeste vecer v utery. Mela jsem jit ve stredu o pul 10, ale zacalo mne byt blbe, motat se mne hlava, bylo mne na zvraceni a zacalo dost mne bomet bricho. Udelali mne odbery krve a jeste dalsi UTz a uz jsem hned jela na sal. Mela jsem v brichu cca 250 ml krve a nebyl v nemocnic, tak by to asi nedopadlo dobre. Jsem rada, ze to mam za sebou. Mam odebrany jeden vejcovod, druhy vypada v poradku. Dekuji, ze jsi na me myslela😘
@luckanemcova1 drž se a preju rychle uzdravení až už nic nebolí ❤️🍀🍀🍀
@luckanemcova1 držím palce, ať už je jenom líp 🍀

@luckanemcova1 někteří doktoři jsou fakt ignoratnti! Jistě že by viděl, kdyby ale měla každá žena cyklus podle těch jejich *** tabulek... tys mohla mít ovulaci posunutou na později, takže vůbec nemusíš být v šestém týdnu reálně. Mě tohle fakt štve, sama jsem si s dlouhým netabulkovym cyklem užila své :-/