icon

Těhotná vs. netěhotná

kat007
24. srp 2016

Ahoj holky, dámy, slečny - všechny Vás moc zdravím.
Za poslední 3 týdny jsem si načetla tolika Vaších diskuzí a stejně zakládám novou, více, či méně dost podobnou těm ostatním.
Jen prostě šitou na míru právě mě.. Třeba mi to zkrátí čekání.. Atd.
S přítelem se snažíme o miminko - první měsíc. Byly vypočítány plodné dny, plodilo se, jak se mělo. S tím, že vím, že je normální doba "zkoušení" 6-12 měsíců, nějak to tak beru.
Nicméně od soboty to byl již týden, kdy mne více než dost bolí prsa ( maximálně, když jdu třeba ze schodů), 4 dny mám pocit klasických menstruačních bolestí - bez krve. Jen včera ráno po styku jsem viděla jako by kapku krve, tak jsem tedy se svěšenou hlavou zavedla tampon - ten jsem po pár hodinách vyndala a byl kromě tmavě červené (spíše) hnědé kapy čistý. Zavedla jsem nový s tím, že prostě začínám. Ale ten byl v noci rovněž čistý a ani dnes se zatím více krve nedostavilo. Dnes jsem měla normálně dostat MS.
Test si raději dělat ještě nechci, abych nebyla smutná z výsledku a raději počkat.
Jen chci vědět, jestli někdo má podobnou zkušenost, nebo si se mnou prostě moje MS hraje a příjde si třeba zítra ☹
Děkuji, Katka

Strana
z2
klarina333
24. srp 2016

zkus citlivější 10 já v 6 týdnu na 25 mIu ani ťuk a na 10 mIu krásná dálnice 🙂

riga
24. srp 2016

@krtikkrtovaty oni tam tyky píšou, že doporučujou testovat až s vynechanou menstruací, což určitá skupina žen, do které se počítám, nedodržuje. 🙂

kat007
autor
24. srp 2016

Tak holt uvidíme

riga
24. srp 2016

@kat007 přesně, nemá smysl tlačit na pilu. Už teď je v podstatě rozhodnuto. Hodně štěstí.

kat007
autor
24. srp 2016

Děkuji, já věřím, že mě probudí krvácení a bude návrat do reality.. A holt do dalšího měsíce zkoušení, ale i na tom je hodně krásného 🙂

krtikkrtovaty
24. srp 2016

Tak pak asi spíš jde o to, aby člověk nebyl zklamaný, když tam před MS ta druhá čárka není...
Já si počkala, věřím, že ty testy jsou spolehlivý a u dr. mi to potvrdí a bude vše v pořádku... Protože nemám moc těhu příznaků na to, že jsem 5+0. ☹

kat007
autor
24. srp 2016

No přesně - je to o tom, že dokud neteče krev, doufáme 😀 A ty těhulí testy někdy pěkně podkopávaj to těšení.

riga
24. srp 2016

@krtikkrtovaty
"Protože nemám moc těhu příznaků na to, že jsem 5+0."

Bacha, to se láme ze dne na den. 🙂 V 5+0 bývá zle jen málokteré. Dej si ještě tak deset dní, když nic nepřijde, budeš jedna z těch šťastlivkyň, která nemá nevolnosti.

Ať je všechno ok.

riga
24. srp 2016

@kat007 proč si přivoláváš co nechceš? Přej si, ať se věci dějí tak, jak mají. 😉

krtikkrtovaty
24. srp 2016

@riga Právě furt čekám, kdy něco přijde (i když by to bylo fajn mít to štěstí), ale zároveň možná proto mám strach. 🙂 Uvidíme. Díky!
Jsem zvědavá, jak dopadne zakladatelka (@kat007) s tím testem. 🙂

riga
24. srp 2016

@kat007 Mně zase nedělá dobře planné těšení, tak testuju a pozoruju. 🙂

kat007
autor
24. srp 2016

Tak jak to má být, tak to přeci jen bude, tak už tu bylo psáno, vše už je rozhodnuto, jen se to prostě teprve ukáže :-P

krtikkrtovaty
24. srp 2016

@kat007 Pokud je ta naděje, že těhu jsi, tak tomu věř, doufej a testni... A budeš vědět...

kat007
autor
24. srp 2016

Tak test jsem dělala před chvíli a byl negativ.. Tak bud je šance, že to ten méně citlivý nodhalil, nebo nejsem.

misina01
24. srp 2016

Testovala jsem 4 dny před MS a už tam byla druhá čárka, kterou jsem nemusela lovit 🙂 ale je lepší počkat do dne, kdy máš dostat MS. Jinak s příznaky opatrně, mě taky bolela prsa a kdesi cosi a těhotná jsem nebyla. Naopak teď nemám příznaky žádné, nic mě nebolí a jsem v 8.týdnu, sobota už mě přelomí do 9.týdne 😀 a neni mi absolutně nic 🙂 moc držím palce!

anomisv
24. srp 2016

Hele buď v klidu.me vyšel pozitivní test myslím až po deseti dnech a taky jsem uuuplne trošku spinila ..smutná a asi po ctvrtem negat.testu se udělala taková slaboulinka carecka kterou sem viděla jen já... 😊

kat007
autor
24. srp 2016

Děkuji.

iritia
24. srp 2016

Ahoj také jsem to měla podobně jen s tím rozdílem že od toho co jsme začali snažit tak se mi rozhodily délky cyklů měla jsem i jako netěhotna 51 dc nejmíň 24 cca jsem počítala 31- 34 dc byli jsme kvůli tomu všemu i v CAR tam mi řekli v červenci ženská neplodnost.... menses jsem měla dostat cca 27-29.7 🙂 a do CAR při ms dojít na odběry jenže se nic takového nekonalo jelikož jsem 1.8. si vymodlila // . Záleží kdy byla ovulace může se stát že jsi ji měla i později zatím je asi brzy já ovulaci mývala cca 19 dc dle testů v červenci musela být ale dřív . Jinak kolem toho 27.7 jsem spinila a dost že jsem také myslela že to je tu...i tampony jsem si dávala 😀

Strana
z2