icon

Těhu? Bolí mě prsa

lucy915
20. čer 2016

Ahoj jsem tu nová a chtěla jsem se optat, od cca druhého dne ovulace mě bolí prsa a ještě bolest či spíše tlak, nepřestal. Většinou mě bolí jen 3 dny před očekávanou MS. Čím to může být? Pří ovu mě nikdy nebolely Děkuji za odpovědi.

bajana
20. čer 2016

@lucy915 tehotenstvom to určite nebude... môže to byť psychika...ak sa to nedá vydržať, treba zájsť k lekárovi...v opačnom prípade sa na to treba vykašľať, nepozorovat sa a ak nepríde MS, tak vyskúšať tehotenský test

lucy915
autor
20. čer 2016

u doktora jsem byla 14.6. 16 a celková kontrola byla v pořádku, jen řekl, že do dvou dnu bych měla mít ovu tak jsme s přítelem, zkoušeli a druhý den po sexu mě začly bolet. Teď se ještě přidala nenažranost.

bajana
20. čer 2016

@lucy915 no neviem, aká odpoveď by ťa uspokojila...na tehotenské príznaky je skrátka skoro, druhý deň po sexe ešte spermie ani nedorazili k prípadnému vajíčku, takže je vylúčené, aby si mala bolesti z tehotenstva.... môžu ti tu ženy písať, že to mali rovnaké a boli tehotné, ale už menej sa ozvú tie, ktoré majú tieto "príznaky" každý mesiac....
Nechránený styk=možné tehotenstvo, viac sa dozvies po chýbajúcej MS

lucy915
autor
20. čer 2016

no tak uvidím já jen že tohle jsem nikdy neměla jako že by bolely 14 dni před očekávanou MS

alicie_k
21. čer 2016

@lucy915 Mě taky nikdy nebolívaly před MS prsa a pak jsem dvakrát potratila a teď už mě bolí před každou MS. Takže spolehlivý indikátor to určitě není...

andreaandrejka
21. čer 2016

Zahnizdování od ovulace trvá až 10 dní, pak vzniká hormon Hcg a až následně se jedná o těhotenství. Takže od 2.dne ovulace tvoje tělo ještě těhotné není, tím pádem příznaky nemůžou být těhotenské.
@lucy915
Takže počkat až bude, nebo nebude meškat MS a popř. udělat test.

misula29
21. čer 2016

@lucy915 těžko říct, některý měsíc mě prsa bolí od ovu až to ms , jinej zasek vůbec.Když jsem byla těhotná bolely mě vždycky

prostejina
21. čer 2016

Tehotensky test při zpoždění MS. Všechno ostatní jsou dohady a akorát si člověk dělá naděje.