icon

Test 14. a 19. den po oplodnění vypadá stejně

lisa01
29. čer 2017

Zdravím všechny!

S přítelem se snažíme o miminko již téměř rok a konečně jsem i já uviděla čárku na TT. Test pořád sílil. Už jsem byla rozhodnutá, že dále testovat nebudu, ale zbyly mi nějaké nevyužité testy, tak jsem je nechtěla nechat bez povšimnutí 🙂 Doufala jsem, že již bude čárka stejně silná jako kontrolní, ale ono ne.. vypadají naprosto stejně. Na kontrolu jsem objednaná až 19. 7.

lisa01
autor
29. čer 2017
ferrari
29. čer 2017

Hm to je divný buď byl test starší a nebo se mini přestalo vyvíjet neboj doktor ti poví více 🙂

lisa01
autor
29. čer 2017

@ferrari starý není ☹ je nově koupený

sendano
29. čer 2017

@lisa01 Zkus si zajít na test z krve a po pár dnech znovu jestli HCG roste.

verusky
29. čer 2017

@lisa01 ja myslim, ze nekdy si vlastni aktivitou prihorsime. kdyby jsi uz netestovala, jsi v pohode 🙂 pust to za hlavu... ja s kazdym tehotenstvim vyzkousela vzdy dva testy a nijak jsem vyraznost carek nepozorovala (jeste bez konika). no ale posledni tehotenstvi bylo v tomto smeru na nic. za prve, najdu carku, volam nove gynekolozce (predtim trikrat stara me chtela videt az v 9. tydnu) a mam v nejblizsi dobe prijit na krev. stres... pak jsem mela take vic testu a mrzelo me, ze nesili tolik (bylo to posledni tehotenstvi, tak jsem si chtela uzit toho "zazraku"- potvrzeni tehotenstvi testem). takze ja mela take 14. i 19 den podobnou carku.
pak me stresovali, ze jsem stara, tak vsechny vysetreni a testy (u treti mi vysel spatne down, ale to je bezne). moje rada zni- verit, ze je vse, jak ma byt a podivat se pak realne na lekare- za kazdy vykon maji penize, tudiz chteji nejvice vykonu... ver prirode a raduj se z daru miminka 🙂

lisa01
autor
29. čer 2017

@verusky děkuji za uklidnění 🙂 je to pravda, čím méně toho člověk "ví", tím lépe... dneska jsem zkusila ještě test Dr.Maxe z odpolední moči a testovací čárka byla stejně silná jako kontrolní, tak snad je vše v pořádku 🙂

verusky
29. čer 2017

@lisa01 urcite je vse v poradku 🙂 preju pekne tehulkovani 🙂

luciiinka87
29. čer 2017

@lisa01 ja jsem to v druhym tehotenstvi mela taky tak, vylozene dalnice jsem mela az za dlouho 🙂 V prvnim to bylo zretelnejsi, tak jsem byla taky nejista, ale bylo vse v poradku 🙂