Test citlivosti 50, kdy se objeví 2 čárky?

eshi
19. zář 2016

Ahoj holky,

nevite kdy se na testu citl. 50 muze projevit tehotenstvi? Mam 4. den zpozdeni, vcera jsem mela na jednom testu citl 50 pekne viditelneho ducha, ovsem tedy dost po limitu, na dnesnim neni jediny naznak druhe carky..
Bohuzel nemam k dispozici citlivejsi test a ani se tu v lekarnach neprodava..uz jednou jsem mela dosti solidni duchy, ale nakonec z toho nic nebylo.
Neni tu treba nekdo, kdo by mel s 50 testy zkusenost?
Dekuji moc :]

no_title
19. zář 2016

Myslím, že ty 50 tkové testy jsou určeny spíš pro "starší" těhotenství než pro včasnou detekci. Pro příklad, testy, které jsou nejspolehlivější a používá je snad půlka modrého koníka jsou testy Dr. Max a mají citlivost 10mlU/ml.

alokin66
19. zář 2016

Zkus si opravdu sehnat citlivost 10. Když objednáš na lekarna.cz a objednáš si zboží co mají skladem - přijde ti balíček zítra. I mě to tak rychle přišlo 😉

janickajana
19. zář 2016

Vydrž to.
Já měla obyč mamavit a 2 čárky mi to krásně ukázalo když jsem byla 3 az 4 týdny těhotná. Stejně na co to vědět dřív když k doktorovi to má jít smysl až tak v 6 týdnu.

astyna
19. zář 2016

ahoj, mě se to ukázala v den očekávané ms. Ale myslím, že jsem otěhotněla na začátku cyklu, takže proto se to tak brzo ukázalo. Hodně záleží, kdy dojde k početí, kdy jsi měla ovulaci. Nejdříve bych zkusila asi ty desítkové.

K doktorovi jsem se objednala na 8.tt, aby už bylo něco vidět.

eshi
autor
19. zář 2016

Dekuji vam, no nezbyva, nez vydrzet..
K moznemu oplodneni mohlo dojit kolem 30.8./1.9. podle dost silnych bolesti v podbrisku, ktere mam kazdy mesic cca v pulce cyklu, ale tezko rict..takze cekam :].

alokin66
19. zář 2016

@eshi Já měla ovulaci 2.9. a dnes mám testovací čárku už dost silnou, ale teda na tom 10tkovém.

eshi
autor
19. zář 2016

alokin66 dekuju, teeeda..tak to uz je krasna silna carka. Ty 10 testy jsou asi fakt uplne o necem jinym...holt pockam a uvidim. Zpozdeni u me moc nebyva..navic uz to bude zitra 6.den, na druhou stranu se nijak jinak "tehotne" necitim..

libuse80
19. zář 2016

To jsou jake tt,kde je prodavaji děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru