Test. Je tam něco?
Ahoj holky,prosím vidíte na nem testu ducha?dekuji

@lolira1989 Nic tam nevidim. Ale je to dost mizerna fotka 👎
Také nic nevidím 😔
@lolira1989 taky nic nevidim
@lolira1989 ano ja vidím držím palecky
@lolira1989 hlavne podle me by za ten tyden mel zesilit. Kdy jsi mela ovulaci?
@lolira1989 jee, tak tam vidiim, a jak to vypada dnes? Preji at sili💖
@saji Juuuj😘 dekuji ❤ ten testik je dnešní,nedaj se mi pridávat fotky😏 od včera to nefunguje tady..no ale dnes je silnejší🙂 včera jsem musela foto upravit aby byli videt,dnes jsem delala ráno a aspoň na svetle aby byla videt barevna😘
Jen včera jsem už byla z toho takova všelijaka,nemohla jsem poradne spat, moc jsem se bála užiť leky na večer🙄 zitra by Mel byť ms tak nevim..jestli budú tehotna tak musím rýchle k doktorovi hlavne kvuli lecbe,ja sem teda omezila už jak sem dalo na minimum vse
@petulka12345 Dekuji ❤ mocccc
@lolira1989 Hezounký dušík🍀
Jeee tak tady už taky vidím ☺️ držím palce 🙂
Moc vám dekuji holky🙂 porad se obavám jestli príde ms zitra nebo ne🤔myslíte že by tam ten dušik byl Když mám zitra dostať?
@lolira1989 Proto se má testovat až po MS. Může to s MS odejít a ty budeš zklamaná. Co se má udržet, to se udrží. Věřím, že bude vše v pořádku.
@nanyh Tak už jine mi nezbyva😁 taký jsem si rekla až to nevide už nebudu testovať drive,jen niekomu ee stane že má i ms jakoby a je tehu..ja se tak stresuju kvuli lekum,mám takove čo sme nemuzou v tehu ale ani úplne je vynechat nejde😔
@lolira1989 to super 😍
@lolira1989 tak to je peckaaa🍀🍀🍀💖💖, potichounku gratuluji💖🍀
Hooolky moc vám dekuji ❤ ja jsem jen nervózni z toho že ty leky,jak mám postupovat,ms mešká test pozitívny,byla jsem u doktora ale nevzal mi ani krev a pri mám prijit za 10 dní,nič videt nebylo samozrejme, problém je ten že tam nebyl muj dr ale jeho tata zaskakoval ten je už v duchodu ,maj dovolenku 😣tak jsem takova vselijaka
@lolira1989 no a co to rikal na ty leky? Snad bude vse v poradku a davej postupne info🙂
@saji Práveže nic😔 ani neslisel Jake rikam..že to sem mám poradit se svym doktorem tak jsem sklamaná, sestra chtela odberať hcg ale on že ne že budou mit dovolenku a že mám prísť za 10dnu..ja viem že treba cekat jestli uvidí na uzv ale kdyby tam byl muj dr..ten už jednou Mel podezreni na tehu a hned bral krev a vypísal správu menu dr..tehdy šlo o to,že mi meškal ms a byli vysoko endometrium,ale test v ordinácii byl negatívni..
@lolira1989 super, čárka už je krásně vidět!! Držím palce... asi bych si zašla na krevní test hcg a pokud bude pozitivní, zavolala bych lékaři, od kterého máš léky, které užíváš a v těhotenství se nemohou...
@makiska1 dekuji ❤ ty co SE vůbec nemuzou jsem vysadila,zustali mi dvoje ktoré jsou minimum dávky,dávam si kyselinu listovou 800mg a magnézium,myslím že vic to stehne neuspecham tak jestli to má vyjit,bude vše v poradku a tedy za deset dnu už bude i sono videt..tak snad to bude dobrý,ms mešká stále ani náznak zatim,mám jen výtok takovy pruhledny a strašne mne boli dole zada jako bych mela sekli...také k večeru hlava..
@lolira1989 je vidět i tady 😊 držím pěsti! Tak pokud nebereš ty léky co se v tehu nesmí, tak ok, v tom případě počkej těch 10 dní na kontrolu 😊

@saji rada bych kdyby šla pridať fotka😁 pridám na svetle