Test pepino - dělá falešné duchy?
Holky nevíte jestli pepino testy dělají falesne duchy? Mám jeden den zpoždění

@makronka222 nn asi tak před půl hodinou. Pak se ještě vybarvil
@veronika8808 naprosto normalni pozitivni test 🙂 Maloktera z nas ma cyklus 14/28. Gratuluju 🙂
Mne falesnaky nedelal, ale ac je to 10 test, tak i 25 mi vzdy ukazala lepsi carku. Za me tyhle testy nic moc.
@jitulka87 přítel mi už jel do lékárny pro Maxe tak jsem zvědavá co ukáže on
@veronika8808 já myslím, že se můžeš potichu radovat, po jednom dni zpoždění to klidně může být taková čárka ;) záleží kdy byla ovulace a ta nemusela být uprostřed cyklu ;) jinak mě také nikdy neudělal falešný pozitivní výsledek ;) přeju hodně štěstí a dej vědět jak to dopadlo
Byla bych v klidu mi ukazala az po tydnu vychani poradnou dalnici
@hasara33 kdy byla ovulka nevím. Snažili jsme se přes půl roku. V srpnu se zadarilo ale odešlo to s menstruaci. Od prosince jsme to přestali řešit, nekupovala jsem ovulacni testy, hodila se do klidu, nastoupila do nové práce a bum :D
@veronika8808 určitě to vyšlo ;) teď jen aby čárka sílila ;)
No uvidíme. Horší je to, že mam jít v březnu na konizaci čípku CIN II
@veronika8808 pokud se potvrdí těhotenství tak se pak s konizací čeká a dělá se až po porodu 🙂 čípek se jen sleduje během těhotenství
@hasara33 děkuji, já už se bála že když to vyjde takže by to byl problém
@veronika8808 ne ne naštěstí ne ;)
Tak Dr Max taky duch 🙂 tak uvidím ráno :D
@veronika8808 tak je to jasné ;) potichu gratuluji 🙂 zkus ještě ráno, bude určitě silnější a jinak jestli se nechceš trápit s duchy tak doporučuji digitální clearblue ;) ten je jednoznačný
@veronika8808 je slabsi, ale pokud si nejsi jista ovulaci neni to problem. Musi silit..tak zkus treba za 2 dny. ale rekla bych ze jsi tehule😊
@veronika8808 na posledni foti uz je videt lip, nez na prvni fotce🙂) peknyyy.
@veronika8808 to ti určitě doktor odloží a budeš chodit častěji na kontroly. Měla jsem to podobně.
@veronika8808 krásně sílí 😊😊
@hasara33 modlím se aby silil dál 🙏
@veronika8808 určitě bude, držím pěstě a dej průběžně vědět, jak to probíhá 😊😉 už ses objednala k lékaři?
@hasara33 Zítra tam budu volat
@veronika8808 neboj, je silnější ❤️ větší rozdíl uvidíš s rozestupem minimálně dvou dní 😊 porovnej úplně první test a úplně poslední test a uvidíš sama ❤️
@veronika8808 ano, neboj sílí....ale lepší opravdu testovat obden...i když já to tak taky dělala, člověk nevydrží....a testuje denne jakk blázen....držím pěsti, krásná čárka!
@veronika8808 ono to vždycky lehce vybledne když to uschne a tím, jak je ta čárka slabší tak to vypadá, že vybledlá hodně ....nicméně teď máš krásnou čárku 😊😉
@hasara33 no hele musím to přestat hlídat protože tenhle jsem si dělala když jsem přišla z práce (cca v 15hod) a asi dvě hodiny předtím jsem nepila, nic. Teď večer jen dušik. Takže doufám že to je jen zredenou moči a testovat budu zase až v pátek :D

Delala jsi test rano? Zkus zitra z ranni moci znovu. Po dni zpozdeni, pokud je ovulace uprostred cyklu, uz by tam carka byla rozhodne 10x vic videt