Test pozitivní, za 4 dny negativní. Těhotná nebo spíš ne?
Dobrý den, mám dotaz ohledně tehotenskeho testu (Sluníčko). Den pred MS jsem byla hodne unavena casto na omdleni, udělala jsem si test a negativni. Po 2 dnech zpoždění jsem udelala test znova, hned se objevila čarka povrzujici tehu, ale hodně slabá spíš bych řekla duch. Vcera jsem si delala test znova 6 dni zpoždění, ale po čárce ani pamatka. Ms jsem porad nedostala... Je mi pořád tak divně. Můžu být těhotná? Nebo spíše ne? Jde mi o to ze ted jsme na 3 tydny na vesnici kvuli covidu, tady se tehu testy v krámku nevedou a necgce se mi volat k dr a jet 70km na vysetreni. Myslíte že je možnost být tehu, nebo spíš ne? U prvniho těhotenství jsem. Mela silne obe carky uz par dni pred MS. Dekuji za názor Hezký den
@klokanka31 coz to jsem. Mela pred 2 mesici a ms jsem dostala jeste o 2 dny drive.. Ale ted uz je to vlastne 7 den zpoždění a porad nic.. Další test na zkouseni nemam ted
@helen93 Já začala krvácet asi až po týdnu kdy čárka zmizela. Uvidíš jestli se ti to rozjede nebo ne 🤔
Ty sluníčka prý dělají falešné čárky.
Dr ti stejně nic neřekne, nic neuvidí... Předpokládám, že nejbližší město je blíž než 70 km a tam test seženeš. Jinak asi biochemické těhotenství.

@helen93 Asi to bude samovolný potrat. Taky jsem to tak měla, slabý duch a pak slábnul až zmizel... 😟