Test. Prosím holky, taky ho tam vidíte?
Dnes rano jsem si dělala mamatest 10, připadá mi pozitivní ale pry je to moc slabé. Můžete se prosím na to mrknout? Nechci se predcasne radovat ale neda se to ovladnout🙂

Je tam😉
Vidim, ale carka mi prijde na pul..udelej si radsi dalsi takhle se nekdy projevi vadny test..
Kolikatý DPO?
Ahoj,vidim a moc držim palčeky🙂
@jannysk Čárka tam je, uvidíš jestli bude sílit...
@jannysk ahoj holky mam stejny problem, vidite tam ducha?
@sonickajehl1 to mi přijde jako ryska.
@tasimia
A co to prosím znamená? Vyšlo mi to i den před tím na jiným testu.
@sonickajehl1 ducha vidim, ale musi silit jinak nemusi znamenat vubec nic. Drzim palce
@sonickajehl1 občas se na testech ukáže ryska, ale zase na druhou stranu pokud ti to vyšlo už po druhé, tak bych to brala jako slabého ducha. Tak ať sílí ;)👍
@leniczka23 ahoj, potrebuju poradit delala jsem si krevni test a nevim jestli to je duch nebo ne
@sonickajehl1 tak tam nevidím vůbec nic, je to strašně zabarvené.
@sonickajehl1 Počkej pět dní a bude jasno, ne?
@atomix no jasný to bude, to se nemůžu zeptat?
@sonickajehl1 Jako zeptat na co? To je na křišťálovou kouli.
@atomix Tak nemusíme být na tazatelku tak nepříjemný ne? Když se někdo třeba dlouhodobě snaží o mimi, tak těhotenský testy hodně řeší, ale je to pochopitelné...
@klokanka31 v pohodě, paní je očividně zamindrákovaná. Když jsem tak koukala, tak se takhle vyjadřuje všude.
@sonickajehl1 @klokanka31 Paní není zamindrákovaná, o mimi se snažila dlouho, ale z takových dotazů je unavená, ráda by i nějakou jinou diskusi. Prostě počkejte pár dnů a bude jasno.
@atomix To jsem ráda, taky se snažím🙂 bohužel to už jednou nevyšlo, tak se holt ptám na každou kravinu.

Ano, vidím. 🙂