icon

Test s duchem, pozitivní či negativní?

verulevrtule
30. říj 2020

Holky, co si o tom prosím mám myslet? První dělán hned po probuzení, objevil se duch a druhý s asi trihodinovym odstupem. Mimo to, mě poboliva v břiše

Test s duchem, pozitivní či negativní?
smselektro
30. říj 2020

Po ránu je pozitivní, protože jsi měla v moči vyšší hladinu HCG. Dělat test opětovně po třech hodinách je zbytečné. Nebylo v moči dostatek HCG. Pokud to vydržíš, zkus zase testovat ráno za dva dny.

verulevrtule
autor
30. říj 2020

@smselektro děkuji, jsem hrozná, já vím 🙈

verulevrtule
autor
30. říj 2020

Spíš jsem myslela, jestli by nemohl být špatné proveden :D

rickym
30. říj 2020

@verulevrtule Je tam vidět hezká čárka, zkus za dva dny🙂

verulevrtule
autor
30. říj 2020

@rickym děkuji

jjasmina
30. říj 2020

Já myslim, že je slabě pozitivní, já teda měla více pozitivní čárku zase odpoledne 🙂 Ale testovala jsem kolem zpožděné ms, tak to možná bylo jedno. Jinak s odstupem pár hodin nemá smysl, ideal je test zopakovat třeba za dva dny, co říkaly tady holky. Já osobně jsem testovala vždy jen jednou, pak mi to přišlo zbytečný

verulevrtule
autor
30. říj 2020

@jjasmina No já tomu hlavně nemůžu ani věřit 😂

jjasmina
30. říj 2020

@verulevrtule jj pamatuju, když to bylo prvně taky jsem si v jeden den koupila tři různé testy 😀 Přeji at vše probíhá v pořádku 🙂

verulevrtule
autor
30. říj 2020

@jjasmina snad už jo, děkuji 😉 No já u prvního nevyvadela tolik, jak teď u druhyho právě 😂

smselektro
30. říj 2020

@verulevrtule Nejsi hrozná, jsem to samé 🙂...

verulevrtule
autor
30. říj 2020

@smselektro To jsem ráda, je to zvláštní, když na jednom testu jo a na druhým ne, to už se nedočká vůbec 😂

leniczka23
30. říj 2020

@verulevrtule budeš těhotná, já vidím i na druhém čárku ale je slabší protože byla ta moc už naředěná.

verulevrtule
autor
30. říj 2020

@leniczka23 Dekuji, ale zapomela jsem zmínit, že mám tak do ms ještě 3-6 dní, u mě těžko říct, mám to šíleně rozházené

verulevrtule
autor
30. říj 2020

@leniczka23 Já jsem to na tom druhým viděla taky, ale už jsem si myslela, že jssm mimo 😂

leniczka23
30. říj 2020

@verulevrtule ehm moje testy..ten první test čili 9dpo bylo 7 dní do MS😉 ten první test je jasnej, jsi těhotná, já držím palce ať je vše v pořádku.🍀

verulevrtule
autor
30. říj 2020

@leniczka23 Dekuji moc, já jsem v srpnu potratila, tak jsem poněkud skepticka

majuskaberuska
1. lis 2020

Tak co myslíte asi nic ze?

hawah
1. lis 2020

@majuskaberuska vrchní negativní, spodní vadný

verulevrtule
autor
2. lis 2020

@hawah proč by měl být spodní vadný? A na vrchním je duch, spíš osobně si myslím, že spodni je negativní a vrchní falešné pozitivní 😉

hawah
2. lis 2020

@verulevrtule já neodpovídala na vaše testy, ale na ty od majuskaberuska... Na horním ducha nevidím a spodní nemá správně vybarvenou ani kontrolní čárku

verulevrtule
autor
2. lis 2020

@hawah Aha, tak logicky bych počítala, že k mé diskuzi, budete odpovídat mě. 🤣

hawah
2. lis 2020

@verulevrtule V odpovědi jsem označila ji 🤷‍♀️ když už semka dotaz připojila.
Jinak tedy váš horní pozitivní a spodní slabý dušík 😁 Jak to vypadá teď? Sílí? ☺️ Držím palce

verulevrtule
autor
2. lis 2020

@hawah Bohužel, vůbec nic. Nechápu to