Test s duchem, pozitivní či negativní?
Holky, co si o tom prosím mám myslet? První dělán hned po probuzení, objevil se duch a druhý s asi trihodinovym odstupem. Mimo to, mě poboliva v břiše

@smselektro děkuji, jsem hrozná, já vím 🙈
Spíš jsem myslela, jestli by nemohl být špatné proveden :D
@verulevrtule Je tam vidět hezká čárka, zkus za dva dny🙂
@rickym děkuji
Já myslim, že je slabě pozitivní, já teda měla více pozitivní čárku zase odpoledne 🙂 Ale testovala jsem kolem zpožděné ms, tak to možná bylo jedno. Jinak s odstupem pár hodin nemá smysl, ideal je test zopakovat třeba za dva dny, co říkaly tady holky. Já osobně jsem testovala vždy jen jednou, pak mi to přišlo zbytečný
@jjasmina No já tomu hlavně nemůžu ani věřit 😂
@verulevrtule jj pamatuju, když to bylo prvně taky jsem si v jeden den koupila tři různé testy 😀 Přeji at vše probíhá v pořádku 🙂
@jjasmina snad už jo, děkuji 😉 No já u prvního nevyvadela tolik, jak teď u druhyho právě 😂
@verulevrtule Nejsi hrozná, jsem to samé 🙂...
@smselektro To jsem ráda, je to zvláštní, když na jednom testu jo a na druhým ne, to už se nedočká vůbec 😂
@verulevrtule budeš těhotná, já vidím i na druhém čárku ale je slabší protože byla ta moc už naředěná.
@leniczka23 Dekuji, ale zapomela jsem zmínit, že mám tak do ms ještě 3-6 dní, u mě těžko říct, mám to šíleně rozházené
@leniczka23 Já jsem to na tom druhým viděla taky, ale už jsem si myslela, že jssm mimo 😂
@verulevrtule ehm moje testy..ten první test čili 9dpo bylo 7 dní do MS😉 ten první test je jasnej, jsi těhotná, já držím palce ať je vše v pořádku.🍀
@leniczka23 Dekuji moc, já jsem v srpnu potratila, tak jsem poněkud skepticka
@majuskaberuska vrchní negativní, spodní vadný
@hawah proč by měl být spodní vadný? A na vrchním je duch, spíš osobně si myslím, že spodni je negativní a vrchní falešné pozitivní 😉
@verulevrtule já neodpovídala na vaše testy, ale na ty od majuskaberuska... Na horním ducha nevidím a spodní nemá správně vybarvenou ani kontrolní čárku
@hawah Aha, tak logicky bych počítala, že k mé diskuzi, budete odpovídat mě. 🤣
@verulevrtule V odpovědi jsem označila ji 🤷♀️ když už semka dotaz připojila.
Jinak tedy váš horní pozitivní a spodní slabý dušík 😁 Jak to vypadá teď? Sílí? ☺️ Držím palce
@hawah Bohužel, vůbec nic. Nechápu to

Po ránu je pozitivní, protože jsi měla v moči vyšší hladinu HCG. Dělat test opětovně po třech hodinách je zbytečné. Nebylo v moči dostatek HCG. Pokud to vydržíš, zkus zase testovat ráno za dva dny.