Testík. Co si o něm myslíte?
MS nemám úplně pravidelný,občas se mi stane i týdenní nebo dvoutýdenní zpoždění, teď už mám cca dva týdny zpoždění a zkusila jsem otestovat..

na dva týdny zpoždění mi to případá jako hodně slabý dušík... zkus za pár dní znovu a uvidíš...
A víš kdy byla ovulace?
Čau holky,děkuju za reakce,dnes jsem dělala test znova a je negativní (byl to ten Mama test 🤣)
@terina_ podle me nic, dva tydny zpozdeni by tam byla uz normalni carka😀
Takhle jsem to měla taky jednu silnou druhou slabší a to jsem si ho dělala týden před mesickama ukázal mi to ještě než jsem měla spozdeni a byl pozitivní 😍
Na tvém místě bych sla pro digitální clear blue tady už bych se nabrala investice 😊
@lucca35 Já osobně, když jsem zjistila pozitivní test, zašla jsem si jen na test na hcg jako samoplátce, to stálo kolem 250, na ultrazvuk jsem se nehnala, nebylo by stejně nic vidět. Ale co jsem četla u své doktorky, tak za 1000 ste to měla ještě levný, moje si bere 2000 za ultrazvuk na vlastní žádost.
HCG 110 Mimi nevidí zatím
@jjasmina já to měla při druhém těhotenství jako Vaše sestra... v 11tt konec. Sestře přeji hodně sil. 🍀
@eukamaminka i já. V 11tt na kontrole a krví na 1.screening, o týden později na screeningu ticho. Ještě ke všemu před manželem. Hrůza
@lucca35 však na utz bývá něco vidět při hodnotě kolem 1000 jednotek
@lachtanice86 u nás to bylo v den výročí svatby..došla jsem dom uřvaná...manžel mi říká "Kytku asi nemá cenu kupovat co?".. u nás bylo plus a také mi moc pomohlo, že jsme měli doma 16m chlapečka... Teď už máme doma dva chlapečky...
@eukamaminka no u nas to bylo první těhotenství co jsem se dostala "tak" daleko. Jinak 5 potratů před tím. Teď už tedy máme holčičku, ale pořád je mi z toho úzko
To je mi moc líto. Zrovna dnes jsme se o tom s manželem bavili... a dodnes si jednpu za časů popláču i když je to cca 3 roky zpátky a máme teď doma skoro ročního chlapečka. Myslím že to bude svým způsobem bolet asi pořád.

Je tam 🙂