icon

Testujeme tt společně🙂

vivule
1. črc 2021

Ahoj holky, je tu někdo kdo testuje pár dní před ms a čeká jestli ta “teta z červený lhoty” dorazí? 🙂) Budu ráda, když se zapojíte do diskuze a budeme moci sdílet svoje zkušenosti a pocity.
Přiznám se, že já jsem to nevydržela a testuji od 9dpo (test na první fotce vpravo) začala jsem s mamatestem, na který je mnoho pozitivních recenzí. Na prvním testu byla čárka sotva vidět. Na testu 10 dpo už byl slabý duch (první fotka test vlevo) a dneska 11dpo jsem použila test Livsane a mám tam taky malého ducha. Tak jsem teda napnutá jako kšandy jak tohle dopadne 🙂 Jak jste na tom vy?

Testujeme tt společně🙂Testujeme tt společně🙂
Strana
z4
madaki31
20. črc 2021

@lalolita držím palečky 🍀🍀🍀
Já jdu na gyndu v pátek
Včera a dnes takto

monib66
20. črc 2021

@lalolita teda, to je dost záhul na psychiku. Moc přeji ať brzy víš, na čem jsi 🍀❤
Já jsem dnes 15DC, tak uvidím, kdy bude ovulace. Ale sex si užíváme a nějak teď na to ani nemyslím. S dětmi je to teď náročnější, ale vynahrazuje mi to muž, který teď našel chuť zase sexovat, tak je mi teď skvěle.

monib66
20. črc 2021

@madaki31 gratuluji 😍😍😍

madaki31
20. črc 2021

@monib66 to je nejlepší 😊😊 zkusit na to nemyslet a prostě si užívat 😊😊😊
Děkuji 😊

lalolita
20. črc 2021

@monib66 holky děkuji za povzbuzení. Já už netestuji,upnula jsem se na to a byla akorát zklamaná. Teď to nechávám tak. Nevím,proč ta citlivost jak vaječníků,tak prsou. Jestli z kontryhelu nebo z čeho. Ovulaci si nehlídané, vajíčka byly dneska vidět na utz,Dr ovšem nic k tomu neřekl. Sexujeme,když děti dovolí a přítelovi dlouhé služby taktéž 😊🍀

vivule
autor
21. črc 2021

Holky máte pravdu, že nejlepší je tomu nechat volný průběh a užívat si to. On totiž ten řízený sex “teď musíme, mám ovulaci” není úplně vončo, když na to třeba není zrovna chuť. Nejdůležitější je se nestresovat, protože to tělu nic pozitivního nepřinese, ba naopak. Držím vám moc palečky a přeju hlavně hodně zdraví, protože to je to nejdůležitější! Mějte pohodový den 😘

monib66
2. srp 2021

Jak se vám daří holky? Já jsem dnes 10DPO, tak čekám že do 2 dní dorazí MS. Už cítím malinko podbrisek, takže tento měsíc to nejspíš nevyšlo 😴

lalolita
2. srp 2021

@monib66 ahojky,no já bych to měla dostat ve čtvrtek, ovšem už od pátku, lítám,jako by to "mělo" přijít. Podbřišek nebolí, spíš na střídačku vaječníky, břicho nafoukly. Mám už ale přes 10 dní citlivější bradavky a pusu samej pupínek 🙄 zkoušela jsem včera test,což byla blbost, samozřejmě,že nic..... pokud ms nepřijde,jak má, tak test zkusím pak. Měsíc teď zkoušení za námi,tak uvidíme co z toho bude a nebude.....🍀😉

madaki31
2. srp 2021

@lalolita
@monib66 držím vám palce 🍀🍀🍀
Já jdu 13.8. na další kontrolu
To bych měla být cca v 8mém týdnu 😊
Takže nám zabral Drmek a Inofolic 😊😊

lalolita
2. srp 2021

@madaki31 přemýšlím,že ten Drmek objednám, jen mám strach,ať mi to nerozhaze úplně cyklus. Moc držím palce,ať jste v pořádku a vše je tak, jak má být 🍀🍀🍀

madaki31
2. srp 2021

@lalolita já bych zkusila ten inofolic
Drmek jsem brala jen než mi přišel inofolic, pak už drmek bral jen partner.
😊😊 Jestli chceš, mám jednu krabičku nerozbalenou, 20 sáčků. Je škoda to skladovat. Já díky němu měla parádní ovulaci 😊😊😊

lalolita
2. srp 2021

@madaki31 jsi hodná, považuji a dám ti do pátku vědět, můžu? 😉😘

lalolita
2. srp 2021

Holky, připadám si jak magor. Já už tam teda i vcera něco viděla, ale zase jsem si říkala, že to je jen to,že to chci vidět 😉 co myslíte, ryska nebo 👻??? A radši už všechny testy asi vyhodím,nebo mě švihne 😂😂😂

monib66
2. srp 2021

@lalolita já tam ducha vidím 😍 Jede, budu moc držet palce 🍀🍀

@madaki31 děkuji

Já včera právě zkoušela taky test, protože 2 dny je mi večer na zvracení, ale snehobilo. Dnes jsem naštěstí neměla doma test a přemýšlím, zda dnes sebehnout do drogerie nebo ne 😂 Ale nechci moc si dávat plané naděje. Člověk by řekl, že po 2 dětech nebude honit duchy na testech a prd 😂😂😂

lalolita
2. srp 2021

@monib66 kočko,já už jsem asi marná 😀😀😀 dvě děti už mám a teď čekám,jak 🐄 co z toho bude,nebude 😂😂😂 já mám v krabičce ještě jeden a hooodně se přemáham,abych vydržela do pátku,jestli teda mrcha nepřijde😀😀😀

monib66
2. srp 2021

@lalolita mne to zase vypadlo, že taky už máš 2 děti 🤭😂
Moc na tebe budu myslet 😉 🍀🍀🍀

madaki31
2. srp 2021

@lalolita určitě 😊😊

lalolita
2. srp 2021

@monib66 to nevadí 😂😉 člověk zapomene 😉

lalolita
5. srp 2021

@monib66
@madaki31
Holky tak přikládám foto. Nevydržela jsem a včera jsem dělala test,prakticky den před ms. Něco se mi tam zdá,na rysku mi to přijde tlusté. Vidíte něco? Příkladam světlou a tmavou verzi 😉

madaki31
5. srp 2021

@lalolita vidím tam dušíka, snad bude sílit...🍀🍀🍀 Víš kdy byla ovulace?? Nemůžeš sehnat mamatest?? Tyhle mají málo barviva 😊

lalolita
5. srp 2021

@madaki31 na mamatestu jsem neměla právě nic,kromě toho v týdnu jak jsem dávala....😉😣 Já právě nevím,jestli tam něco vidím nebo to je ryska....🙄 A ovulaci přesně nevím,jen podle aplikace,jinak si ji nehlidam,nemerim....😉

madaki31
5. srp 2021

@lalolita jo tak, určitě dej vědět jak se to vyvíjí 😊😊 držím palečky 🍀🍀🍀

lalolita
5. srp 2021

@madaki31 jasný 😉 a děkuji 😘❤️

lalolita
6. srp 2021

@madaki31
@monib66
Holky tak šťastný konec se tento měsíc nekoná....ms se dostavila dneska 😣 hrozně mě to s**e a brečím celý den. Budem zkoušet dál.....

madaki31
7. srp 2021

@lalolita to mě hrozně mrzí... Ale nezoufej, hlavu vzhůru a příští cyklus to určitě vyjde 🍀🍀🍀🍀

monib66
8. srp 2021

@lalolita moc mě to mrzí :'( A moc držím palce, ať to další měsíc vyjde 🍀

monib66
10. srp 2021

Před 3 dny jsem testovala poprvé a slabounka čárka, včera už o něco silnější a dnes krásné // 😍🍀 Tak snad miminko hezky poroste a v dubnu se přijde na svět naše poslední miminko ❤

madaki31
10. srp 2021

@monib66 potichu gratuluji ❤️❤️❤️ držím palce ať sílí a brzy ukážeš fotku z UTZ 🍀🍀🍀

monib66
10. srp 2021

@madaki31 děkuji ❤

lalolita
10. srp 2021

@monib66 supeeer,mám radost s Tebou kočko 😘🍀 ať je vše v pořádku a vše je jak má!!!!😘

Strana
z4