Testujeme tt společně🙂
Ahoj holky, je tu někdo kdo testuje pár dní před ms a čeká jestli ta “teta z červený lhoty” dorazí? 🙂) Budu ráda, když se zapojíte do diskuze a budeme moci sdílet svoje zkušenosti a pocity.
Přiznám se, že já jsem to nevydržela a testuji od 9dpo (test na první fotce vpravo) začala jsem s mamatestem, na který je mnoho pozitivních recenzí. Na prvním testu byla čárka sotva vidět. Na testu 10 dpo už byl slabý duch (první fotka test vlevo) a dneska 11dpo jsem použila test Livsane a mám tam taky malého ducha. Tak jsem teda napnutá jako kšandy jak tohle dopadne 🙂 Jak jste na tom vy?

@lalolita teda, to je dost záhul na psychiku. Moc přeji ať brzy víš, na čem jsi 🍀❤
Já jsem dnes 15DC, tak uvidím, kdy bude ovulace. Ale sex si užíváme a nějak teď na to ani nemyslím. S dětmi je to teď náročnější, ale vynahrazuje mi to muž, který teď našel chuť zase sexovat, tak je mi teď skvěle.
@monib66 holky děkuji za povzbuzení. Já už netestuji,upnula jsem se na to a byla akorát zklamaná. Teď to nechávám tak. Nevím,proč ta citlivost jak vaječníků,tak prsou. Jestli z kontryhelu nebo z čeho. Ovulaci si nehlídané, vajíčka byly dneska vidět na utz,Dr ovšem nic k tomu neřekl. Sexujeme,když děti dovolí a přítelovi dlouhé služby taktéž 😊🍀
Holky máte pravdu, že nejlepší je tomu nechat volný průběh a užívat si to. On totiž ten řízený sex “teď musíme, mám ovulaci” není úplně vončo, když na to třeba není zrovna chuť. Nejdůležitější je se nestresovat, protože to tělu nic pozitivního nepřinese, ba naopak. Držím vám moc palečky a přeju hlavně hodně zdraví, protože to je to nejdůležitější! Mějte pohodový den 😘
Jak se vám daří holky? Já jsem dnes 10DPO, tak čekám že do 2 dní dorazí MS. Už cítím malinko podbrisek, takže tento měsíc to nejspíš nevyšlo 😴
@monib66 ahojky,no já bych to měla dostat ve čtvrtek, ovšem už od pátku, lítám,jako by to "mělo" přijít. Podbřišek nebolí, spíš na střídačku vaječníky, břicho nafoukly. Mám už ale přes 10 dní citlivější bradavky a pusu samej pupínek 🙄 zkoušela jsem včera test,což byla blbost, samozřejmě,že nic..... pokud ms nepřijde,jak má, tak test zkusím pak. Měsíc teď zkoušení za námi,tak uvidíme co z toho bude a nebude.....🍀😉
@lalolita já tam ducha vidím 😍 Jede, budu moc držet palce 🍀🍀
@madaki31 děkuji
Já včera právě zkoušela taky test, protože 2 dny je mi večer na zvracení, ale snehobilo. Dnes jsem naštěstí neměla doma test a přemýšlím, zda dnes sebehnout do drogerie nebo ne 😂 Ale nechci moc si dávat plané naděje. Člověk by řekl, že po 2 dětech nebude honit duchy na testech a prd 😂😂😂

@lalolita držím palečky 🍀🍀🍀
Já jdu na gyndu v pátek
Včera a dnes takto