Ty dlouhé nejistoty
Krásný den,
napřed vás chci všechny pozdravit, jelikož jsem tu první den, stránku mi doporučila kamarádka, a tak doufám, že se tu rychle zorientuji. A teď můj příspěvek. 🙂 Již cca dva a půl roku se pokoušíme o mimčo a zatím nikdy nic, teď mám zpoždění již cca 3-4 týdny. Včera jsem si dělala těhotenský test a vyšel mi pozitivní - dvě čárky byly silné a objevily se tam okamžitě. Dnes jsem si pro jistotu dělala další, ten s časem a znovu vyšel pozitivní s 3+ týdny. Volala jsem na gynekologii, ale mají čas až v pátek, takže to ještě musím pár dní vydržet. Jsem nervózní, jelikož jsem četla spoustu o tom, že testy mohou být falešně pozitivní. Máte s tím někdo zkušenost? Mě se něco podobného stalo už asi před půl rokem, měla jsem zpoždění asi týden (max. dva) a museli mi píchat injekci na vyvolání menstruace. Ale i tehdy jsem si dělala jeden test a byl negativní. Tak se dost bojím, co bude teď a do pátku je tak dlouhá doba! 😖
Myslim, ze se zbytecne stresuješ 😉. Proste jsi těhotná a budeš máma 😉
Běž na krev, dělá to snad každá laboratoř, změří hodnoty HcG. K lékaři bych šla až tak 6.tt, ať je vidět srdíčko. Tedy takto jsem to udělala, teď nemá lékař mic co zkontrolovat.
Díky moc, ženy, trochu jste mě uklidnily 🙂 Já se právě nejvíc stresuji, že to bude falešně pozitivní, ale tak snad nebude a jen se stresuji zbytečně 🙂 Na digitálním bylo 3+, takže vlastně to může být i 5-6, jestli se nepletu, tak snad něco uvidí. Nebo mi to alespoň potvrdí, to mi k uklidnění zatím stačí 😀 Ještě jednou děkuji.
To 100% neni falesne pozitivni. S urcite ne ten digitalni. Jsi urcite tehotna a myslim si ze v patek bude na UZV uz neco krasne videt. Tak gratuluji 🙂
My už jedno mimčo máme, takže určitě nejsem nezkušená - jen prostě když se tak dlouho snažíte, tak se tomu nakonec bojíte uvěřit :D snad chápete, co myslím. Ale díky 🙂 v pátek budu vědět víc.
Tak se hlásím z kontroly. Jsem už dokonce 8tt. Máme strašnou radost! Děkuji všem, co mě uklidňovali 😉

Ahoj, jestli máš zpoždění už skoro měsíc a test jsi zkusila až včera, tak tedy klobouk dolů. Já bych to tak dlouho nevydržela a to jsem nemusela čekat dva a půl roku. Ty dva dny už proti tomu budou brnkacka. I když chápu, že po zjištění pozitivního testu se to do první kontroly neskutečně vleče. Já čekám už dva týdny a zítra konečně jdu☺
Jenom tedy jestli jsi otěhotněla teprve před třemi týdny podle toho druhého testu, tak asi v pátek ještě nic vidět nebude.