icon

Týdenní duch ma testu - těhotenství?

krecici
10. čer 2016

Ahoj holky,
už 10 dní nacházím na testu ducha (stále stejná síla zdá se mi). Znamená to že jsem těhotná? Neměla by čárka sílit? ☹ Podle digitálu ClerBlue jsem těhotná 1-2 týdny.
Díky

prostejina
10. čer 2016

Podle mne je ještě hrozne brzy, aby mela šanci sílit.. Ne nadarmo se říká, ze se testy maji dělat po vynechání MS :-P pak máme akorát nervy 😀 ještě počkej na termín MS a pak si udělej test..

misula29
10. čer 2016

A jak dlouho máš po MS? Sílit by postupne určíte mela.

krecici
autor
10. čer 2016

@misula29 no, poslední MS byla 13.5. a pak půl dne krvácení 31.5. ale to nevím jestli počítat

andreaandrejka
10. čer 2016

To se mi nejak nezda. Radsi bych dosla k dr.

andreaandrejka
10. čer 2016

A jestli ti digi Clear Blue ukazuje 1-2 tak to neznamena tyden tehotenstvi,ale tydny od oplodneni. 1-2 znamena 3-4 tyden tehotenstvi. Mas to napsane v pribalovem letaku.

krecici
autor
10. čer 2016

@andreaandrejka objednaná už jsem, jen mám strach, aby to nebylo nějak moc špatně.

andy80
10. čer 2016

@krecici to asi bude těhu, já to tak měla s prvním. Poslední MS, pak se dostavila MS, ale jen půlden. Druhý den jsem dělala test a na něm // . Jinak, pokud clear blue ukazuje 1-2 týdny, určitě bych k dr. ještě nešla. Počkala bych. Stejně nebude nic vidět a budeš nervozní ještě víc.

krecici
autor
10. čer 2016

@andy80 ale tak aspon na krev, jestli vůbec. Bojím se aby to nebylo mimoděložní. 😖

andy80
10. čer 2016

@krecici z krve to taky nepoznají, HCG stoupá i při mimoděložním. Pokud si měla poslední MS 13.5. tak bys byla v cca 4 týdnu, což podle clear blue odpovídá, ale mohla by si být i kratší dobu, protože si otěhotněla déle, prostě ovulace přišla déle a teprve kolem 4 týdne stoupá hladina HCG, takže test by měl sílit až tak za týden po vynechání MS. Já se loni touto dobou testovala den po vynechání MS a test byl negativní, o týden později už byl duch. Ducha jsem měla pár dní a až potom byl test jasný.

slimacikmia
10. čer 2016

Radsej by si mala k dr. Ak uz 10 dni mas ducha a nijako sa neneni, moze to znamenat aj nieco ine, napr.cystu.

andy80
10. čer 2016

@krecici nemáš fotku těch testů?

krecici
autor
10. čer 2016

z 7.6. jsou to jiné značky - spodní z ranní moči (vrchní tam malej duch je, ale mobil to nedokazal vyfotit). Dneska jsem dělala a byla skoro stejna jako ta spodni.

andy80
10. čer 2016

@krecici mě přijde, že to trošku sílí. Zkusila bych ještě za tři dny.

misula29
10. čer 2016

@krecici zajdi na krev a uvidíš, snad to bude jak si přeješ

slimacikmia
11. čer 2016

Je pravda, ze takto na prvy pohlad je ta spodna silnejsia, ale su to odlisne testy... :-/