Uhnizďování vajíčka?
Ahoj všem, 🙂 chtěla bych vás poprosit o radu.. Rok a půl již neberu antikoncepci a s přítelem se od silvestra snažíme o miminko. 🙂 Mám vcelku pravidelnou MS 28-30. Teď jsem to měla dostat 30. a od včera mě bolí břicho, dnes ještě víc, takové píchaní, na záchodě jsem dnes ráno zjistila trochu krve na toaleťáku, ale spíš jen takový nahlědlý hlen. Mohlo by to být uhnizďování? 🙂 Doufám, že ta mrcha MS už nepřijde. :D :-/ Bazální teplotu si neměřím, ale podle internetu bych obilovin měla mít kolem 16, cca. Už pár dní jsem nafouklá jak balonek :D po všem co s ním, i co jedním a je mi divně. Prosím, poraďte. Díky předem. 🙂)
U mě se tedy tak rozjížděl menzes - vždy 2 dny před špinění a pak už normální menstruace...Pokud se nic nerozjelo, tak to může být těhotenství 🙂 Já tedy v těhotenství žádné špinění na začátku ani během neměla...
@astyna Nerozjela, 🙂 4 dny před hlenovitý výtok, narůžovělý, nahnědlý a pár kapek krve, - jen ráno, druhý den bez krve, jen ten výtok - ráno a třetí den žádný výtok, žádná krev, jen večer, na papíře nepatrně krve, ale to nebylo skoro ani vidět. Od té doby mám občasné bolení podbříška, záda a občas se mi udělá špatně z jídla, ale nezvracím.
@astyna
@petra1306
Tak tu nebolestivou menstruaci Ti závidím. 😀 Slyšela jsem to od pár holek, že to také tak mají, ale já nikdy. 🙂 Zrovna včera, jen, co jsem přišla z práce domů, mě tak začalo bolet břicho, píchání v zádech a v podbříšku a zase na papíře poprvé od té doby jen takový výtok nahnědlý výtok a trochu krve, úplně malinko, skoro to ani nebylo vidět, bála jsem se, ale dnes už nic, ke gynekologovi půjdu začátkem června. 🙂 Podle těhotenské kalkulačky bych měla být v 8 týdnu (+-).. S tímto jste se také některá nesetkala? :-/ Co jsem tak koukala na stránky, kde psali odborníci i ženy, které byly, nebo jsou těhotné, by to mělo být v těchto týdnech celkem běžné. :-O
Ahojte zeny, dneska jsem 28dc slabsi polest na ms mam od vcera ale k tomu i bolest ledvin a prsou ale to se me pri ms opravdu nestava. Test byl vcera negativní. Co myslite?
@luciesuhajdova No, já myslim,že takhle na dálku to určit fakt nejde 🙂
Může to být cokoliv, i třeba k MS, to je strašně individuální. Jestli jsi 28DC, tak počkej ještě pár dní a pak testuj znovu.
Dekuji, no ja nevim ale ty dve těhotenství co byli, byli bez nejakych priznaku. U prvniho jsem vedela tehu az v 6tt a u druheho v 5tt. Ted je to takove všelijake.
@luciesuhajdova No tak ono se snad těhotenství dřív jak v 5tt ani zjistit nedá 🙂 Kromě pár výjimek.
No ja si myslimbze test to ukaze drive, kdyz ma nekdo super hcg a jde to videt uz ve 3tt na testu. Me to treba test ukazal az v 7tt u kazdeho tehu, jen s krve jsem to vedela drive. Proto se ptam na nejake priznaky.
@luciesuhajdova a věděla jsi jinak, že jsi těhotná? Ještě než si to začala zjišťovat? Já mám nějaké příznaky, ale na testu jen hodně slabý skoro neviditelný duch... a podle výpočtu mi prostě nevychází, že je to tak slabé, pořád si říkám, že už by ta čárka musela být silnější
@luciesuhajdova To nevím. Já mám zkušenost z digitálním Clear Blue který potvrdí těhotenství nejdřív v tom 4tt. Jinak jsem nikdy dříve netestovala, až když meškala MS. Nebyla jsem na to honění duchů př kterém člověk stejně nevěděl na čem je 🙂
@andreaandrejka ale ten digi test ma nizsi cistliovst nez nektere ty papirove 😉 proto ukaze neco pozdeji. Ale ano u papirovych je to vetsinou stejne loveni duchu 🙂
@dzogobela Pro mě potvrzení těhotenství ve 4tt není později, ale relativně brzy 🙂
Zeny, ja jsem tehu zjistila v 7tt testem ale to uz jsem vedela od dr ze jsem tehotna, ted bych byla max 2tt, ovu probehla 4.5 dneska je to 16dni po ovua mela jsem dostat ms dneska, bazalni tepkota je 37,4 vcera byla 37,2 a ostatni dny tak nejak se pohybuje kolem 37. Merim dva mesice. Dnes mela ms dorazit, boli me prsa i v okoli podpazi, v podbrisku bolest jako pri ms ale mensi a hlavne rano pri prevlekani jsem zjistila ze mam uplne tmave bradavky. Coz me zarazilo, rano jak jsem se vzbudila tak jsem pri kouknuti do zrcadla si pripadala hezci nez obvykle a to jsrm jeste nezarrgistrovala ze me nedosla ms.
Ahojte zeny dneska jsem 32dc ms mela dorazit 28dc a test v nedeli kdy jsem byla 31dc udelal ducha ktery sel videt pouze za poradneho svetla mozna tak pod lupou. Prsa nalite a silene bolestive a od vcera me boli hlava. Zacala jsem citit takove mokro mezi nohama a obcas nejaky ten vytok. Co si o tom myslite, podle posledni ms bych mela byt dneska 4+2tt a to je asi dost brzo na poradne dalnice , ze? Dekuji za nejake zpravicky.
Holky, tak jsem to o víkendu dostala, silné. :( No, nevadí, budeme se snažit dál, ono se to povede. 🙂
Ahojte holky tak.jsem to dneska v noci dostala ale nevadi dalsi snaze je pred nami.
Dobry den mam 3 dny pred ms byla jsem na utrazvuku před 3 dny a mám 14mm sliznici a 21mm zlute telisko mohu byt tehotna ?

@elenes..ještě si teda netestovala ? ...no jasně určitě test udělej 🙂 ...ukáže ti 🙂 ...