icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
9. pro 2014

@veveruska8 poslušně hlasim svůj příchod😉

veveruska8
9. pro 2014

@nonacek ja vím sice to byla jen vetrinka ale uz jsem musela curat 😀 😀

veveruska8
9. pro 2014

@nonacek ještě počkej nonacku 😀 testuj pozdejs 🙂

nonacek
9. pro 2014

@veveruska8 jo později bych mela je to 8 dni po ovu,ale sem asi uchilna na testy .... 😆
jak je mám doma nevydržím 😲
a když je doma nemam , tak pro ne pospícham....😨

nonacek
9. pro 2014

@veveruska8 proto si bt nemerim😆

verusky
9. pro 2014

@happylenulka v neco takoveho, jako se to stalo Tobe, tady doufame... drzim palecky, at si tehotenstvi krasne uzivas a vse je v poradku!

veveruska8
9. pro 2014

@nonacek 😀 😀 😀 😀 ja jsem taky byla uchylnaa 😀 z nudy jsem pocurala všechny ovulacni testy 😀 když tady ctu ze se nejdříve ukazuji az tak 12-14 den dpo tak pockam 🙂 Ja chci sanky!!! 😀

veveruska8
9. pro 2014

@happylenulka Tak to je krasny 🙂

verusky
9. pro 2014

@nonacek to jako, nony, testujes uz 8 dni po ovu? Ty jsi blazen... 🙂
veverus taky bych doufala v dalnici 🙂
@veveruska8 ze kdo si pocka, ten se docka 🙂
ale holky jasne je, ze musime prijmout vse, ze. at dobre nebo spatne.

nonacek
9. pro 2014

@veveruska8 😀 😀 😀
nevydržím čekat jsem testoholik 😀

verusky
9. pro 2014

@veveruska8 pardon, tak ne dalnici, ale sanky!! 🙂 🙂 🙂
taky chci sanky 🙂 svezeme se 🙂

veveruska8
9. pro 2014

@verusky
@nonacek holky něco vam poslu...dělala jsem si z nudy cca v patek ovulacni test 🙂 jen se omluvuju za spinavost mela jsem ho ve sminkach ukryt před manželem 😀

verusky
9. pro 2014

@nonacek testoholik 🙂 🙂 🙂 dobre!!!

nonacek
9. pro 2014

@verusky Já vym,ale nedá mi to. Asi se Dám lečit 😀 Jmenuju se Jana a jsem testoholik 😀
Ne dělam si srandu,ale některý tu pišou ze i takto brzy měli pozitivní test , tak zkouším jestli nejsem jedna z nich 😀 a asi nejsem😭

nonacek
9. pro 2014

@veveruska8 to delaaam také schovávám si testy 😀
před pritelem

kata1988
9. pro 2014

@veveruska8
@verusky díky holky, nechci úplně jásat po svých zkušenostech, ale tady se můžu "pochlubit" bez toho že by mě tu někdo poznal. 😉

@verusky jj pro mě to byl dobrý šok, od půlky minulého týdne mě bolelo břicho jako před MS, v pátek ani náznak ducha a dneska najednou taková čárka. teď už jen doufat,že to bude vše o.k., už za sebou jedno nejspíše biochemické těhu mám. tehdy ale čárka nebyla ani zdaleka tak jasná jako tady.

kata1988
9. pro 2014

jo a takový asi pitomý dotaz, jak vyfotit test aby nebyl totál rozmazaný? z větší dálky?

verusky
9. pro 2014

@nonacek jani 🙂 🙂 🙂 taky jsem cetla v dr. maxovi, ze citlivost je velka i na 7 den po ovu. ale prijde mi, ze je to na zdimani penez od maminek, ktere jsou testoholicky 🙂. aby si pekne tyden delaly testy, nez se jim opravdu objevi carka.
ale popravde jsi verna teto diskuzi, protoze my s veverus tu rozebirame, ze jsme uz po vynechane ms a pritom tema je PRED vynechanim ms.

verusky
9. pro 2014

@kata1988 jak vyfotit nevim 🙂 ale myslim, ze test je jasny, jeste s vynechanou ms. uplne. ted jen verit, at je vsechno v poradku 🙂

veveruska8
9. pro 2014

Muj test OVULACNI 😀 den před MS 😀

nonacek
9. pro 2014

@verusky to mas fuk me zajímají asi všechna témata ,jsem z pražského Karlína zvikla na pavlac😀 sem trosku drbna 😀

veveruska8
9. pro 2014

@nonacek
@verusky Jsem Pavla a jssem testoholik 😀 a workoholik a chceme sanky!!! 😀

nonacek
9. pro 2014

@veveruska8 😲😨 podle mne není pozityvni😲😱

veveruska8
9. pro 2014

@nonacek
@verusky holky musim do práce tak tu budu az vecer cca kolem 9 snad tu někdo ještě bude. Pak pisnu 🙂 pa kocky

veveruska8
9. pro 2014

@nonacek no to ja vím, ze není ale jen to podstatny jen ze jsem testovala ovulačním testem 4 dny a 3 dny tam byl jen dousek a tenhle je nejsilnejsi..v den před MS skoda ze nemam jiné...testovala bych...třeba by se zase blizila ovulůka hiiiiii 😀

verusky
9. pro 2014

@veveruska8 peknou praci 🙂 ja taky az vecer a spis az zitra. ja mam jen dopoledne, odpoledne ma pc nas pubertalni synecek, obzvlaste v utery, to tu ma kamarada.

nonacek
9. pro 2014

@veveruska8 Já tu budu také večer pa pa

nonacek
9. pro 2014

@verusky dobře škoda tak pa pa 😉

nonacek
9. pro 2014

@veveruska8 ty jsi taky Dobrý testoholik 😀 😉

verusky
9. pro 2014

@nonacek dopoledne v cudu, jsem zavislak na konikovi. zase po letech. ach jo, kdy to skonci... 🙂

Strana