icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

verusky
10. pro 2014

@tarra27 to mas krasne 🙂 ja holky taky tak nejak, ze to vzdy vyslo. vsechny tri.
s tim asexualnem- zazila jsem to ted poprve. poprve jsem mela vy pocitane plodne dny (jak to vyslo pred rokem( a pro me teda brzda - jak jsi napsala, misto laska a sex, tak MIMINKO. no v podstate je i dobre, ze to nevyslo. a jestli me mesicky budou chodit nepravidelne, jedine dobre, nebudu kontrolovat plodne dny. no taky jsem si v tom uz prave udelala poradek, ze tak je to spatne... no a vsak telo neni hloupe a odmenilo se mi. tak teda budu testovat po mesici, kdyby mesicky nic. mas to krasne- 14 mesicu od sebe. ja mam holky sestnact (po prvnich mesickach), jenze hloupe- starsi v lete, mladsi na podzim, tak nesly rok po sobe do skoly. to me mrzelo, jinak vsechno zacaly po roce- nastroje, balet, zpev.
a ted jsem rodila 27. srpna......, takze zadari-li se ted, pujdou po roce, nezadari-li se ted, bude to nastejno jak s holkama. no vim, neni dulezite...
mozna jsem i spatna v tom, ze chci sobecky deti k sobe, at to "trapeni" (nevyspani se a mimo normalni zivot (ja jsem celkem emancipovana a s holkama jsem na materske pozdeji trpela)) je kratsi. to byl hlavni duvod. teda jeste hlavnejsi od mladi sen mit ctyri deti... no pisu to takto drsne otevrene... ale tak co, kazda mame nejake predstavy, prani, kazda jinak zvladame...
co jen je krasne, male si moc, moc uzivam a obcas si rikam, ze treba materstvi s novym chlapem bude tak jine, ze se mi ani do prace nebude chtit 🙂

verusky
10. pro 2014

@tarra27 jo a ten pocit s tim chlapem, ze to bude mit stejne (plodne dny, hura, Ty me tak vzrusujes, milacku 🙂) to je presne. muj se me pred tremi tydny zeptal, jestli se vecer pomilujeme, co miminko a ja rekla -no miminko uz asi nic, ale pritulit se muzeme jen tak, z lasky. to je pak mazec🙂 tak jsem rada, ze po tom nucenem milovani byl test snehobily a pokud neco, uz by to bylo jen tak z lasky nas dvou 🙂 a uz navzdycky 🙂

tarra27
10. pro 2014

@verusky já mám taky jednu v srpnu a druhou na podzim....a stejne pujdou obe o rok dýl...dám i tu srpnovou.....takže bude jedna ve druhe a jedna v první třídě.....

už jsem to nekde psala, já proste nedám srpnové díte do třídy, kde budou i o rok až 14měs někde i víc, nekdy jsou odklady až z dubna....což je 16mes starší děti...a nikdo pak nebere ohledy na to, že je mladší...jak je druhá třída, berou je všechny stejne....

veveruska8
10. pro 2014

@verusky
@nonacek holky nedalo me to a dělala jsem maly pruzkum 😀 vzala tamponek tyčinku a udelala ster...pvni ster malinko krve a deruhy uz ni?? bud se mi rozjizdi MS nebo je to to nidacni? mnoo jsem zvedava hiiiii 😀 mizim makat paaa 😉

veveruska8
10. pro 2014

strasne me picha na pravo...holky ja uz se z toho fakt zblaznim 🙂

verusky
10. pro 2014

@tarra27 ja nad tim premyslela. verka je konec cervence. kdyz byl v lednu zapis, ucitelky ve skolce rekly, ze rozhodne ne, ze je detska, ze si porad jen hraje s anickou (jenze jsme se taky ctyri mesice predtim rozesli s jejich otcem, coz urcite hralo roli). v dubnu jsme pak byly v poradne a tam vsim prosla, jen plakala, ze bez maminky nic. takze to nechali na mne... a protoze ma verka dve sestrenky narozene taky o prazdninach a obe sly do skoly, sla taky. no a to mi v kvetnu ucitelky ve skolce rekly, ze to zvladne. zvladla. vyborne. jen loni o vanocich jsme se prestehovali a musela zabojovat v nove tride a s mnohem prisnejsi ucitelkou. ma to klady i zapory.....
anicka je listopadova a je nejsikovnejsi v prvni tride. je sikula na klavir. tezko odhadnout, jestli je to tim podzimem navic, starsi sestrou, jinym temperamentem (je mnohem ctizadostivejsi nez verka, ale taky vic sobecka...).
ja jsem pro dat i srpnove dite do skoly vcas, ac par ucitelu ci v poradne rikaji, ze prazdninovi maji mit taky odklad. tak jdes podle noveho trendu 🙂 ja asi zustanu u ivusky verna staremu, ale uvidim... nikdy nerikej nikdy.

verusky
10. pro 2014

@veveruska8 to je srandovni, jak jsme nedockave 🙂 ja pruzkumy delam pouze na papiru po curani, to sleduju, jestli je cisty 🙂 fakt kdyby nas ti chlapi videli, tukaji si na celo. to umime jen my 😀

tarra27
10. pro 2014

@verusky mě přijde, že i když zvládne první, tak i v 5 třídě musí zvládat víc...a nikdo na to nebere ohled...že je nejmladší...

my nevíme, zda nebudeme v cizině ale i tady pujde o rok dýl...udelám proto maximum...tím, že pujde o rok dýl ji určitě neublížím.... 😉

veveruska8
10. pro 2014

@verusky to také delam..ale nedalo mi to...myslim, ze prichazí 🙂 😉

verusky
10. pro 2014

@tarra27 mas pravdu, ze se to s ni potahne porad. mne to prislo motivacni, ze neztrati rok ve skolce u her a ze uz zabere rozumem. ale je to takovy knedlik... precitlivela... nekdy jsem vdecna, ze ji to mysli a muze se ucit sama, protoze kdyby to neslo, to uz by me asi odvezli... je takova milujici, pecovatelska, napomocna, jen na me moc jemna a obcas uz drza a to ji neomalene jsem schopna vrazit facku... a ona moc neji a je vysoka (taky duvod, proc do skoly sla, je na svuj vek hodne vysoka- po tatovi) a takove paperko. no a ty vecne slzy v ocich... my ted mame doma trochu precitliveno... to bude snad brzy lepsi. v nedeli dojely od taty a mela slzicky a vcera mi rekla, ze to bylo tim, ze ji bylo smutno, ze s tatou nejsme spolu. no...
ale tak bojujem. jednou jsem tu skolu tak rozhodla, litovala jsem jen loni pri prechodu, to byl masakr a trojky nosila, ale ted vetsinou jednicky a ma tam nejlepsi kamaradku, shodou nahod od radimova kamarada dceru, takze se i navstevuji. mozna by byla knedlik i o rok pozdeji, ma takovou naturu...

nonacek
10. pro 2014

@veveruska8 co te to napadlo? Tohle Teda neznám,třeba zkusiiim😉 ale na me to působí jako ms. , ale ni dále to byt muže take😉😆😨

verusky
10. pro 2014

@nonacek veverus je original, tak dela same nove napady a reseni 🙂

nonacek
10. pro 2014

@verusky neee za me nee to doma nedělejte... 😀

verusky
10. pro 2014

@nonacek nony, co myslis, jako tycinku si tam strkat??

nonacek
10. pro 2014

@verusky 😀 😀 😀 tu víkonejsi přeci 😉

verusky
10. pro 2014

@nonacek jo ta, co se tam pri trose dobre vule strka sama ... a proc to nedelat?? 🙂 🙂

pankafe
10. pro 2014

Holky, poraďte, kdy by mohl tt něco ukázat? Jsem totiž i zmatená z toho, kdy byla ovu.

Vrchol plodného hlenu byl 1.12., ovu bolesti od 1.12. do 4.12. a pozitivní ovu test 3.12. dopo.
Dnes jsem 22 DC.

Díky 🙂

nonacek
10. pro 2014

@verusky 😀 , 😀

verusky
10. pro 2014

@pankafe no nejdriv bych testla 13., to je deset dni po ovu 🙂

makula18
10. pro 2014

@verusky no uvidime, jak to dopadne. 🙂 ale děkuji za hezká slova. 🙂

nonacek
10. pro 2014

@veveruska8 tak co jak je ? dorazila-nedorazila?...😲😨

veveruska8
10. pro 2014

@nonacek
@verusky
@makula18 1DC 🙂 ma zenska intuice me zklamala😉 ale aspon vim zw druha po revizni ms prisla. Prosim te andilku strasne bych si prala miminko, ale az uznas za vhodne :-*

veveruska8
10. pro 2014

Holky jen se nabastim a jsem tu

nonacek
10. pro 2014

@veveruska8 no jo no co naděláš......😢
ta svine vzdy dorazi když je nezvána. To mne mrzí😩
no Já pro změnu zjistila,že má podle ovulky ms dorazit 15.12. takže za pět dnu a Já ji čekala 19.12. takže už vím proc me boli břicho a prsa... jo a testla jsem odpoledne 9dni po ovu.a tt negatyvni😩
takže to vypadá holky,ze na teto diskuzi este zustaneme😉

nonacek
10. pro 2014

@veveruska8 aLe přimlouvám se za tvého manžela 😀 dej mu este šanci a koule mu ponech 😀
😉😉😉😉
💜💛💚💙💝❤💗💛💗💜💖❤💚💙💜💛💚❤💙💚💝 👀 😀

veveruska8
10. pro 2014

@nonacek nonacku neboj koule mu ještě ponecham 😀 Ja vím...je to boj...ale nedáme se 🙂 jsi moc hodna, nu vypadato ze tu zustaneme. co bychom pak delaly 😀 jsem tu rada mezi vámi 🙂 nikomu se moc s tim nesveruji...jsou hned na me hrrr 😉 Vazne? Noo tak to je teda taky pekny.. me jenom nejde do hlavy ze nas boli bricho takhle brzo? to jsem nikdy nemela..a nikdy ale je fakt ze nikdy předtím jsem nebyla na revizi. Kocicko 9tt to mozna bude asi ještě brzicko...počkej do ms a uidis...Jdi si za penízky koupi třeba nejakou peknou svicku a dej si ji do koupelny a uvolni se 🙂 Ted me tak napada...dnesnim dnem ZAHAJUJI u me maly prevrat a to takovy, ze chci zhubnout a papat 5 dene. 28 Unora jdu na ples a budu mit narozky tak si chci koupit nejake sexy saty 🙂 kdo se pridaaaa??? nehlaste se všichni hiiiiii

nonacek
10. pro 2014

@veveruska8 hubnout nemůžu už teď mi padají gatě 😀 😀
břicho nás boli protože bláznime.......... sugesce........😨😨😨😭

nonacek
10. pro 2014

@veveruska8 jedno ti závidím tu tvou energii a veselou povahu...... ty jsi prostě pozitivní člověk. Ve všem vidíš jen to dobre.......🍀

nonacek
10. pro 2014

@pankafe přikláním se datu 4.12. ovulace. ale mám pocit že jsem ti nato dnes odepisovala😉😉😉

verusky
10. pro 2014

@veveruska8 mrzi me!!! letim spat, jen jsem Vas tak zhltla, mala plaka...

Strana