icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

32wika
25. pro 2014

@pankafe Ahoj, no dopadlo to na ...... nehodí se to slovo, co mě napadlo. Začala jsem hodně krvácet, ale bylo to fakt hodně. Jako by prasknul balonek s vodou. Takže začínáme znova. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

pankafe
25. pro 2014

@32wika Tak to mě mrzí ☹ My taky jedem nanovo.

moon10
25. pro 2014

@nonacek mockrát děkuju za vyčerpávající odpověď, vidím to podobně, říkala jsem si, že to byl asi ten raný potrat ☹ tak doufám, že pak u doktorky bude všechno v pořádku. A nemáš tušení, proč to tak je? Nějaká chyba v těle matky nebo jen hříčka přírody? Otěhotněla jsi potom ještě? Děkuju.

nonacek
26. pro 2014

@moon10 momentálne jsem tehotna,ale otěhotnění my trvalo asi 6 měsíců po tom to zážitků. Ne není to chyba v tele matky ginekolog my řekl,že plod byl slabý a neudržel se ze jse to často stává ,ale ze když se plod neudrží tak ze by to miminko bylo nemocné..... kdyby se udrželo a ze takhle to je lepsi

nonacek
26. pro 2014

@moon10 určíte zajdi na gindu,ale myslím,ze hcg v tele už Mít nebudez ale ať te s kontroluje
přeji hodně štěstí a nezoufej..... Já to taky o plakala a teď jsem tehu ✌✌✌✌

pankafe
26. pro 2014

@nonacek Ahojky, tak jak to jde? Vše v poho? Já jsem dneska 12 DC, teplotu jsem teď dva dny neměřila, takže uvidíme. Zkoušela jsem ovu test. 10DC byl úplně bílý, jen jedna čárka, jinak ani ťuk a dneska už je druhá čárka slabá. Mívám ovu 15-16 DC, takže začátkem příštího týdne by se mohla objevit 🙂

nonacek
26. pro 2014

@pankafe Ahoj vse je zatím okej😉 takže tobě začíná obdoby snažení? Tak taky příjemná zaležitost😉😉 To Já už 3 týdny sexuálně radši apstynuju😩 Bojíme se aby to ne zapříčinilo potrat😩😉

pankafe
27. pro 2014

@nonacek Jojo, snazenicko je moc příjemná záležitost 😉 A třeba z nej uz i něco bude. A jak dlouho chceš abstinovat? Chápu, ze se bojis, taky bych měla strach ☹

nonacek
27. pro 2014

@pankafe vůbec nevím,ale je fakt že nám to s přítelem už Chybí....
ale na jaře jsem potratila ihned po styku...
tak se teď bojime😩
moc ti přeji ať se vam už také zadaří.... znám to , snažily jsme se od potratu 6 měsíců.

pankafe
27. pro 2014

@nonacek Tak jsou i jiné možnosti než jen styk ;) A mimco za těch par týdnu nebo v nejhorším i měsíců stojí. Já jsem na to zvědavá, ovu test dnes trosku tmavší čárka a odpo byl plodný hlen.

nonacek
27. pro 2014

@pankafe tak když mas plodný hlen tak už se můžete snažit v tom hlenu spermie dyl přeziji....... aspoň ne propasnete uvolnění vajíčko sexujte denně nebo obden✌✌✌✌✌✌✌✌✌

nonacek
27. pro 2014

@veveruska8
@andelka
@nora88
Ahoj děvčata ,jak pak se máte?

pankafe
27. pro 2014

@nonacek Jj, pracujeme na tom 😉 Jsem dnes 13 DC, tak očekávám ovu tak za ty dva dny, ale uz to jistime od 8 DC. Zatim necítím pichani ve vajecnicich, tak uvidíme.

danuse90
27. pro 2014

Ahoj holky. Nevíte jak chápat tenhle test? Jsem 6 dnů po čtyř denní MS(normál mam 5-7) Díky

nonacek
27. pro 2014

@pankafe juuuu tak to jsem na tebe zvedava.... moc ti přeji ať si pak navzájem vyměňujem zážitky z ránÍch nevolností 😀

nonacek
27. pro 2014

@danuse90 tak tento test je negatyvni pozitivní bude až budou obě čárky úplne stejný.. jinak se ti úplne rozpil ale je negativní

nonacek
27. pro 2014

@danuse90 počkej ! nepochopila jsem otázku to je tehu test?? jestli ano tak tam ducha vydím mateme ze je rozpity zkus testnout ráno znovu

danuse90
27. pro 2014

@nonacek Diky za odpověd. 🙂 ano ano, to je těhu test. Chvilkama tam ducha vidim, chvilkama ne.. tak jsem z toho mimo, jak je to rozpity. :(

nonacek
27. pro 2014

@danuse90 ducha tam vidim,zkus ráno znovu testnout!

pankafe
27. pro 2014

@danuse90 Kolikaty jsi DC a DPO? Uz ti mešká MS?

danuse90
27. pro 2014

na den přesně 17.12. jsem to dostala, ale měla jsem to jen 4 dny(normal5-7) a 3 dny před tím jsem špinila, což se mi neděje taky nikdy... a dnes 27.10. jsem si zkoušel testnou, jelikož mi to nedalo a test mi vyšel takový, jak jsem přidala dnes sem.

danuse90
27. pro 2014

@pankafe na den přesně 17.12. jsem to dostala, ale měla jsem to jen 4 dny(normal5-7) a 3 dny před tím jsem špinila, což se mi neděje taky nikdy... a dnes 27.10. jsem si zkoušel testnou, jelikož mi to nedalo a test mi vyšel takový, jak jsem přidala dnes sem.

pankafe
27. pro 2014

@danuse90 Nechci ti brát naději, spis to mohla byt nějaká hormonální nerovnováha, ale zkus další test zítra ráno a hod sem foto 🙂 Držím palce

danuse90
27. pro 2014

@pankafe Ja si taky myslím že je to vadný test.. 🙂

zuuuzaaa
27. pro 2014

@nonacek jak se cítíš? už vše ok??? vypadá to že budu mezi vámi v srpnu (25.8),,,zatím sem nedávám žádné info..čekám na leden jak půjdu k dr 🙂

pankafe
27. pro 2014

@danuse90 Ale myslím, ze uz bys měla na testu dvě silné čárky, kdybys byla tehu. Takže spis to tehu nebude anebo kdyby jo, tipuju, zes otěhotněla krátce před MS a test to zatim nezachytil. Kdys měla ovulaci? Víš?

nonacek
27. pro 2014

@zuuuzaaa juuuu fakt jo tak to ti držím moooc palce✌✌✌✌✌✌✌✌✌💓💜💛💚💙💟💞💝💘💘💗❤❤❤💙💙💚💚💚💛💛💛💜💜💛👉💞💝💘💘💗💗✌✌✌✌✌
u mne vse ok až na nevolnosti...😉😉😉😉😉

zuuuzaaa
27. pro 2014

@nonacek děkuju, tobě taky držím pěsti..občas je mi taky špatně, ale zatím dobrý 🙂 očekávám pořádný nástup jakmile budu 6+něco tak to začne jako u prvního

danuse90
27. pro 2014

@pankafe Ovu neměřím, ale poznám ji z hlenu a bolesti prsou, a tentokrát byla pozdější.. já si ani nemyslím že je to těhu.. asi teda.. ja nevim :D Když jsem to dostala, ikdyž krátce, jsem smířená, že prostě nic.. ten test je rozpitý a hotovo :D

nonacek
27. pro 2014

@zuuuzaaa a kdy jdeš doktorovi?

Strana