Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek nony, dekuju za dotaz, antibiotika dobrana, pak sinecod na kasel- jeste byla slyset nezdrava prudusnice a ted jsem par dni bez lecby a neni dobre, stale studi hrud, chodim obalena, nemam tolik sil, u vseho se zapotim (hlavne u mimina). objevil se ciry vytok, tak jsem cekala na dobrani leku a pak jsme se s chlapem pomilovali, ale ted uz je to asi paty den a je to porad, tak to asi ovulace neni... ted jsem odvcera u rodicu na doleceni, takze se x nic 🙂
dekuji za dotaz a Tobe preju (cetla jsem) uz jen pekne uzivani si tehotenstvi a zadne potize!!!
@verusky Ahojky prosím tě a proc si nenajdeš k doktorovi? už te to drží dlouho nechci te plašit,ale abys nedostala zápal plic😩 moc na tebe myslím a vím,že to máš téžke deti nemoc průběh svátku...... no děs! No hlavně lež a nenamahejse! Teda ale to te to drží fakt dlouho,hrůza
Přeji ti brzké uzdravení 🍀🍀🍀🌝🌝
@nonacek nony, ja uz mela antibiotika, ale jen tyden a pak na vykaslavani sinecod, ze prudusky uz byly dobre, ale prudusnice jeste ne. jenze to asi mely byt atb, protoze nejsem dolecenea. ted jsem u rodicu, tak tu mam jen jedno dite (ctyrmesicni) a asi zajdu za byvalym doktorem (predtim jsem musela vyhledat novou dr. v novem bydlisti). dekuju za podporu a za povzbuzeni, uz mi to jakoby seda na srdce, pichava me tam, no psychika taky dela sve. Tobe radost a opatruj se!
@nonacek ahoj mě je celkem fajn. A jak u tebe? Zítra jdu k dr.tak jsem zvědavá. Nemám zadne nevolnosti jim co chci a ani hlad mi nevadí jako že bych se hned musela najíst. Akorát mi asi víc pracuju střeva 🙂 a někdy cítím břicho takové krejčík. Každopádně hráchovou polévku do konce trhu nechci vidět 🙂 dneska máme zelí na oběd asi taky nebude nejlepší kombinace. Kdy jdeš ty k lekari?
Ahojík, já mám mít ms kolem 1.1 a první testování jsem dělala 25.12.Hold jsem nevydržela i když jsem si pořád říkala ne,až po vynechání ms. A už toho 25 jsem našla pidi dušíka. 27.12 už šel vidět docela hezky na první pohled.Stejné jsme to měla i u prvního mimča 🙂 Dobrá zpráva je,že duch sílí,zkusím zase zítra.Teď už jen čekám a tiše doufám,že se něco nepokazí a nedorazí ms
@nonacek Ahojky 🙂 jak pak se máme? Konečně blázinec za námi 😉 u tebe vše v poradku doufám?!
@veveruska8 ahojky ,jo mas pravdu konečně klid , a mrazik 😀
jinak u mě okej! zítra se objednám na gindu.
a co u tebe proběhlo snaženíčko?😉😉😉

@nonacek to ještě nevím, budu volat hned začátkem ledna...doufám že mě pozve co nejdříve 😉