Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek @veveruska8
je teda pravda, že jsem před tím testem vypila asi litr vody a nebyla to ranní moč. 😀 Ale zase jsem se akorát utvrdila v tom, že už testovat nebudu. 🙂 teď už prostě počkám. 🙂 akorát mě dneska zarazilo, že mě ráno bolelo břicho, jako když už bude mrcha, takové stavy jsem měla i předtím. Tak uvidíme. 🙂 Snad mi ten můj anděl strážný, co ho mám nahoře, pomůže a někdy to dopadne. 🙂
@makula18 treba nedorazí uzzz 🙂 a kdyz te bolí brisko 🙂 to vyada nadejne 😉
Ahoj damy! Prosim vas, dneska 12dpo. A delala jsem uz 3.den test. Je to pepino test, do vcera nic. A dneska si nejsem jista.. muzete mi zhodnotit, jestli je to duch? Teprve vcera mi zacal znovu bolet vajecnik. Tak mi napadlo, ze funguje zluty telisko, protoze ovu byla 14DC. Vyfotila jsem i negativ. Dekuju moc!
Ale koukám, že tady je to vidět kapku jinak než v reálu. Je to jen pidi a byl v limitu..
@lexton vypada to ze jsi asi tehu 🙂 pockej jeste chvilku 🙂 moc ti to preji 🙂
ahoj holky, ja budu testovat az za par dni, pocitam, ze jsem ted po plodnych dnech, ale nedaly se odhadnout samopozorovanim.
@lexton taky myslim, ze jsi tehu 🙂
@veveruska8 angina na nic, pujdes pro atb nebo se vylecis sama?
@verusky ahoj skusím sama bez prasku popripadne kloktat solí..nevím totiz jsetli nemame zadelano 😀
@veveruska8 dekuju moc, jsem sama zvedava. Jestw jsem fotila oba testy dohromady. Uvidim, aby to neskoncilo biochemickym. Jinak mi mrzi ta angina. Mam vyzkouseno, ze jak na me neco leze, beru sinupret forte a preventan akut. Plus vitaminy b a c.
@lexton ja jsem na tebe taky zvedava..musis nam pak dat hned info 🙂 ja vím clovek ma strach ktereho se bohuzel uz asi nezbavíme. ale bude to dobre uvidis 🙂 musis verit 🙂 tetstiky mas krasne. 😎 Budu pit cajicky a proste hodne tekutin a ona zmizi potvurka 😀 ale moc dekuju 🙂
@veveruska8 a nejsem sama kdo vidi toho pidi ducha? .. hodne pit ano, ale vitaminy tak hodne. Fakt tema nic nezkazis a pomahaji. Z ovoce super a hodne lidem chybi becko. Tekutiny caj, ale ne horky. Vlazny..
@lexton urcite nejsi sama. Takeho vidím 🙂 neboj a ver 🙂 mam neco podobneho jako ty...pidi duchy a dnes jsem si udelala jen tak z legrace ovu test a je tam carka,ale ne tak silna jajo tvoje 🙂 ja myslim ze jsi 🙂
@veveruska8 noooo..tak uvidime 🙂 ja potrebuju povidat. Jinak mi rupne bedna. Takze podobne to mas, nmm a mas to nekde vyfoceny? Ja jsem si cetla o tech ovu testech. A u nekterych je vylozene napsano, ze muzou byt falesne pozitivni pro LH pri pritomnosti hcg.. tak jsem zkusila. No a zitra rano zkusim znovu tt. No a pocity mas jaky?
@lexton jj dam ho sem 😀 mame to stejne hiii 🙂 jsem bud 15DPO nebo 10DPO meli jsme sexík vickrat hiiii 😀 prave ze jsem mela taky pidi ducha jako ty..muzes mrknou asi na 3 strance. Ja nam budu drzet palce. Jo a jinak mam uz 10 nebo 11 dni bolesti pod brisku tak prave nevím :D
@veveruska8 uz vidim🙂 mas recht, vypada to podobne. Ja si dneska koupim lepsi test..citlivejsi a uvidim rano. A hlavne uvidim, jestli dorazi mrcha nebo ne. To jsou jeste 3 dny. No je to zatim vtipny 🙂
@lexton to jo to je 🙂 ale zase aspon ma clovek nejakou zabavu nez treba cucet na telku hiii.... opravdu preji ti aby neprisla!!!!!! 🙂
@veveruska8 neboj.... a este nezoufejte,ale doufej..... a my budeme s tebou ✌
@nonacek ahojky... nezoufam neboj kocicko jen se strasne bavím 😀 to jsou mi teda zahady..hiiiii a jak pak se mame?
@veveruska8 kdyz jsem cekala prvni, tak jsem chytla anginu 10 dni po zjisteni tehu. tak okamzite neschopenka, ale davala jsem med s citronem... leky zadne, pila jsem, jedla ovocne kasicky. taky bych byt Tebou nesla do atb...

@nonacek tak uvidíme já mám sice 4 dny zpoždění, ale myslím, že jsem tak nějak 8 dpo. Tak uvidíme. 🙂