icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

verusky
6. led 2015

@veveruska8 no taky Te procitam a drzim palce!! ten ovu test byl krasny...

veveruska8
6. led 2015

@pankafe nikdo tu mrchu cervenou nezval....to musi jinam do skupiny 😀 dej pak info ju?

veveruska8
6. led 2015

@verusky nu ja jsem ryba manzel byk 😀

pankafe
6. led 2015

@verusky Ano ano, čínsky rok dřevěné kozy-ideální k plozeni a mateřství 🙂

veveruska8
6. led 2015

@verusky dekuju....nu taky doufam,ze se ty mrchy udrzely |
😉 uz zdravoucka 😉

verusky
6. led 2015

@makula18 tak to jsem zapomnela, ze jsi tu psala, ze byl negativni (ja mam tolik starosti, co doma vsechno resim, ze jsem asi dost nepozorna). tak to pak chapu. taky bych si radsi nedelala iluze... (a pripadne se nakonec zaradovala 🙂 moc preju 🙂)

pankafe
6. led 2015

@veveruska8 Jasny, zítra se zas ozvu 😀 brou

verusky
6. led 2015

@veveruska8 no uplne ne... prave nemohu spat, krk jak angina a vleze se trochu dusim (jeste asi ne uplne idealni prudusnice. dalo mi to zabrat.....). ale pres den funguju dobre 🙂
jako u nas 😀 ja ryba, pritel byk, treba jednou taky bude manzel, prala bych si se vdat...

verusky
6. led 2015

@veveruska8 Ty emotivni a citliva, manzel vyrovnany a zaopatri, ze? 🙂

verusky
6. led 2015

tak holky, uz jsem se unavila, sup do postele, snad zaspim. dobrou... dopoledne napisu.

makula18
6. led 2015

@veveruska8 myslím, že už to je dlouho. 🙂 Každopádně uvidíme. 🙂

veveruska8
6. led 2015

@pankafe dobrou noc 🙂

makula18
6. led 2015

@verusky v pohodě. 😊 máš můj obrovský obdiv, že to všechno, tak krásně zvládáš. 😊 děkuji za podporu. 🙂

veveruska8
6. led 2015

@verusky opravdu? No tak to je bomba. Urcite se jednou vdaas! U me to byla mensi podminka nejdriv svatba pak deti. 😀 jako za starych casu. Je to opravdu krasny den. Neboj dockas se ho. Takze stale nemocna. Musis se dat do kupy. Urcite te to moc vysiluje?

veveruska8
6. led 2015

@verusky jj to sedi ! Ikdyz zaopatrovat musim nekdy ja....no jo co clovek nadela 😀

veveruska8
6. led 2015

@makula18
@makula18
@verusky dobrou noc holky 🙂

makula18
6. led 2015

@veveruska8 Dobrou noc. 🙂

milca111
7. led 2015

@makula18 pokud jsi měla později ovu,tak můžeš mít i při zpoždění MS test negativní.Kamarádka to tak měla, asi týden zpoždění ,už ji bylo i zle a zvracela a test negativní.Těhotná byla,jen už nevím kdy ji to test ukazal

pankafe
7. led 2015

Ahoj holky, tak já měla dnes zase sen o pozitivním tt a mela jsem z nej radost jak malá holka 🙂 Probuzení pak bylo trochu zklamáním, ale třeba to vyjde 🙂
Dnes 24 DC, BT vysoká 37,1 a váhám, zda dělat tt (ale stejně to asi nevydrzim 😀)... No a jsem pravděpodobně 9 DPO a do další MS chybí 2-3 dny...

pankafe
7. led 2015

Takže tt zase negativní 😀 Teda mam dojem, ze na něm vidím neviditelného ducha, ale znáte to 😀

verusky
7. led 2015

@pankafe
@veveruska8
@makula18
@milca111
tak my holky nocni sovy- test negativni, necekala jsem to diky tem ruznym spinenim. takze trochu zklamana. jeste teda tri dny bych mela nadeji, jak psala milca, ze by ovu byla pozdeji (coz asi byla, plodne dny mi prisly moc dlouhe (sest dni?), milovani druhy den a pak uzivat klidu sama u rodicu).
ale tak priroda vi nejlip sama... ja se tesila, ze tehu budu i vzhledem k partnerske krizi, co ted mame, ja jsem porad nejaka nastvana a uz je mi jedno, ze to i ventiluju ven a pritel chce zit v klidne idylce, coz s dvema detma za sebou asi nebude. takze je uplne mozne, ze si bude chtit davat pozor. a ja ho premlouvat nebudu, protoze s tou nemoci mi vubec nepomohl a porad drel v praci, i vikendy. takze az by na me spadlo zas pretizeni, posle me nekam, ze si stezuju a to pro matku dvou mimin moc neni... (mam to za sebou- mi rekl byvaly pritel- ze se na kojeni a tehotenstvi jen vymlouvam, ze jsem od prirody hnusna. je fakt, ze ja teda v pretizeni dovedu byt uplne skareda, macham se v emocich).
takze tak u me. beru to v klidu, jeste mala nadeje, ale jak to bude, tak je to samozrejme nejlepsi, protoze priroda nam veli nejlepe!!!
pankafe, to mas jeste taky cas a veverusky drzim palce 🙂 veverusky- snad se vdam. soucasny si me chtel vzit, ale pak prislo tehotenstvi a najednou mlcel... jako ted pred vanoci po me poznamce - na nase miminko: "ivusko, Ty jsi tak krasna, Ty az budes nevesta..." a ja "no aby nebyla jak maminka... a on "jak to myslis?" "no, ze ta se nikdy nevdala."...tak si prve delal srandu, ze treba si me nekdy nekdo vezme a potom mi slibil, ze si me vezme, az budou vsechny nase deti na svete. jenomze to by se jaksi musel smirit s tim, ze jsem nekdy bourlivak a metam blesky..... a toto byla dohoda i s byvalym pritelem. ja chtela nechat muzi svobodu, at si me chce vzit sam, ne ze mam podminku a vidite, jak jsem dopadla 🙂 jako nezeru to, ale asi tak tri roky se proste chci vdavat. ale hrdost mi nedovoli na tom trvat nebo nejak tlacit... je fakt ze ten slib byl moc hezky a ani jsem nevedela, co na to rict. (oba ti mi chlapi byli rozvedeni a soucasny si musi rozmyslet, vzhledem k tomu, ze ma kluky ve sve peci a jeste podnika, takze ve svazku jsou jeste penize. ja bych byla ochotna podepsat i predmanzelskou smlouvu, at je spravedlnost...)
ale je to na prd byt svobodna. jako vsude to hlasim s usmevem, ale vevnitr mrzi.

pankafe
7. led 2015

@verusky No teda, koukám, že to taky nemáš jednoduchý ☹ A myslíš, že je teď ideální doba na další mimčo? Dětí máte dohromady hodně, jak jsem tak počítala a teď vlastně jedno malý mimčo máš, ne?
No je to jak píšeš, příroda ví, co dělá, taky se tím vždy utěšuju, ale už se tak utěšuju půl roku, co se nám nedaří a začíná to být chabá útěcha 😀

No a holky, chci se zeptat, zda nemůžu mít těhu příznak - už asi třetí ráno mě při snídaní doslova bolí žaludek (až mě jakoby chytají krátkodobé křeče), když se napiju mého oblíbeného ovocného čaje. Podotýkám, že ten snídám už asi tak 20 let a nikdy mi nic nedělal a najednou tohle 😀

nonacek
7. led 2015

@veveruska8 Ahoj,jo mam se fajn,,, a co ty jak se mas?💖

nonacek
7. led 2015

@makula18 Ahoj,tak jak jsi na tom?

nonacek
7. led 2015

@lucina90 Ahojky,tak jak je???

lucina90
7. led 2015

@nonacek ahojky. Tak dnes 33DC a zatím ,,klepu na dřevo" nic 🙂 sem tam vlevo píchne, ale jinak nic jinýho. A co ty? 🙂

verusky
7. led 2015

@pankafe ja rano caj v prnim tehu blinkala..... to je sranda, jak se pozorujeme (vcetne me- to spineni a tak). no jo, holt chceme byt maminky 🙂
deti pet- dva pritele, dve me, jedna slecna spolecna, ale ono v tom sudem poctu je detem lepe... mam brachy za sebou a jsou kamaradi na cely zivot. me holky taky jsou a budou a ivusce bychom tim dali spojence, ktereho neztrati... (ja jsem treti dite a je to na nic!!! moc jsem chtela sourozence, s nim bych byla jina... bylo by mi v zivote jednodusseji).
nonackovi a renyx tu vsechny prejicne zavidime 🙂 vse ma svuj cas a drzim palce!! at treba zitra blinkas 🙂

nonacek
7. led 2015

@lucina90 copak Já,u mne teď vse ve stejných kolejích...😉
a testovala jsi?

pankafe
7. led 2015

@verusky No tohle není zvedání žaludku, že by se mi chtělo blinkat, ale prostě najednou křeč, trvá pár vteřin po napití (když čaj sklouzne do žaludku) a pak zase dobrý. Zkusím si asi zítra ráno udělat černý, třeba to bude lepší 🙂 Nebo jsem ze všeho toho neurotického sebepozorování a testování chytla vředy 😀

Ale včera se mi udělalo blivno v metru. Pár kroků ode mě stál starší pán a strašně smrděl močí a tak, jak někdy staří lidé jsou cítit. Já myslela, že vrhnu do kolejiště ☹ Ale to asi nebyl těhu příznak, myslím, že se tam kolem zvedal kufr všem 😀

pankafe
7. led 2015

@nonacek Ahoooj 🙂 Prosím tě, už jsi to tady psala několikrát, ale já jsem hlava děravá - kolikátý DPO jsi měla ducha na testu? 🙂

Strana