icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

lucina90
7. led 2015

@pankafe zkus test 🙂 věřím tomu, že to bude pozitivní 🙂

nonacek
7. led 2015

@pankafe a to myslíš na tehu testu? tak to bylo 9 den po ovu.,ale na ovu testu týden po ovu 2 carky

lucina90
7. led 2015

@nonacek tak přece tu nebudu mluvit jen o sobě 😀 netestovala, vyčkávám

nonacek
7. led 2015

@lucina90 no jasný,,, a do kdy chceš vyčkávat?😆☺

pankafe
7. led 2015

@lucina90 Zkoušela jsem, je negativní. Maximálně neviditelný duch 😀

@nonacek Jojo, vím, že jsi měla pozitivní ovu test dřív... Hmmm, no já jsem dneska 9 DPO a nic, možná doušek, ale spíš jsem si ho přála, než že by tam skutečně byl :-/

lucina90
7. led 2015

@nonacek Já určitě patřím mezi ty co jim to ukáže později 😀 nevím jak vydržím...asi do pátku max

lucina90
7. led 2015

@pankafe hmmm..tak zase zítra 🙂 a porovnávat jestli sílí

nonacek
7. led 2015

@pankafe hele ale ten Můj duch tam byl ... pod určitý úhlem a svetlem 😀 až po limitu se ukázal více😉

nonacek
7. led 2015

@lucina90 no, určíte držím ✌

pankafe
7. led 2015

@lucina90 No už mám poslední test, tak sama se sebou svádím boj, abych to zítra vydržela a testla spíš až v pátek 🙂

@nonacek No ale ten můj duch je fakt dost duchovitej 😀

lucina90
7. led 2015

@pankafe tak počkej do pátku se mnou 🙂

nonacek
7. led 2015

@pankafe ten muj taky nebyl nic slavného.... až po limitu byl malinko vidět..., ale Já mela proste takový pocit , že to tam je a bylo! Ale přitel tam toho mého ducha neviděl,jen Já mu věřila,ze tam je a druhy den už byl vidět v limitu.

veveruska8
7. led 2015

@pankafe ahojky...ja mela taky dneska sen ze mam test pozitivni a dokonce dvakrat 🙂 bazalku jsem take merila 37.0 ale to je pred ms asi normalni. 🙂

lucina90
7. led 2015

@nonacek Děkuji, určitě v tom má prsty ten kontryhelový čaj a nějak mi cyklus zkrátil/zdelšil 😀

pankafe
7. led 2015

@lucina90 Tak jo, platí! 😉

@nonacek No, koumala jsem ho teď znovu a myslím, že ten test je sněhobílý a mně jen šálí zrak 😀

@veveruska8 Jojo, taky mám hezkou BT (37,1), ale vzhledem k tomu, že MS očekávám nejdřív v pátek, tak ta BT bohužel ještě nic neznamená ☹ Mně se to taky zdálo dvakrát 😀 Držela jsem ten test v ruce, ukázala se druhá čárka, po chvíli zmizela a po chvíli se najednou zase objevila a už tam zůstala 😀

lucina90
7. led 2015

@pankafe super, takže v pátek ráno testujeme 🙂 to budu 35 DC to už tam něco musí být i kdyby nechtělo

veveruska8
7. led 2015

@verusky ahojky .....to me moc mrzi ☹ holka nemas to jednoduche. Musis se drzet uz jen kvuli mimcu! Oni ty chlapy jsou strasne slozity tvorove. Jeden den s nimi muzes probirat vse a druhy den jsou na zabití. A to ze nekdy vybouchnes a jsi neprijemna je z cela normální. Ja to umim taky 😉

veveruska8
7. led 2015

@nonacek ja se mam take dobre. Jen ty dopolední tene tyden nedavam....nebavi me to ted. 😉

pankafe
7. led 2015

@lucina90 Tak jo 🙂 To já budu 26 DC a 11 DPO, tak si taky říkám, že už se tam určitě něco ukáže 🙂 Ale je možné, že zítra nebo v pátek začnu špinit a to je u mě vždy předzvěst MS (špinění 1-2 dny před MS)... Vím, že to nemusí nutně znamenat příchod MS, ale už tomu přestávám věřit, takže jakmile začínám špinit, ztrácím naději ☹

milca111
7. led 2015

holky,takže zas další den napětí 🙂 já už se z vás zblázním 🙂

@pankafe jj můžeš mít tu křeč,já s prvním synem,po každém jídle měla takové křeče,jsem se z toho až opotila a hned jsem se pos..la 🙂 měla jsem šílený průjem prvních pár dní

lucina90
7. led 2015

@pankafe zatím mysli pozitivně a neztrácej naději 🙂 říkám si, dokud neteče krev, tak je to ok

nonacek
7. led 2015

@veveruska8 to chápu,ale tvé povolání je fajn .... to by mne bavilo...

lucina90
7. led 2015

@milca111 tě napínáme co 😀

pankafe
7. led 2015

@milca111 No, já zatím půjem nemám, z tohoto pohledu je vše v normě 😀 Ale ty křeče jsou fakt divný, to jsem po ovocným čaji nezažila snad nikdy v životě.

@lucina90 Ano, přesně, jak říkáš, snažím se myslet pozitivně 🙂 Mám tak nějak tucha, že to tento měsíc vyšlo... nevím, zda si to ale nemyslím jen proto, že jsme na 99% neprošvihli ovu /jako v minulých měsících, kdy jsme ji naopak na 99% ukázkově prošvihli 😀 / - protože jsme do toho bušili už X dní před ovu, při ovu i po ovu :D

lucina90
7. led 2015

@pankafe tak super to muselo vyjít když jste to tak poctivě zasévali 😀 my právě v období ovu jen jednou a to by byla haluz se trefit 😀 ale zas si říkám, že co je to pichání a ten tlak..máš to taky?

pankafe
7. led 2015

@lucina90 Já jsem teď dva dny měla takový jako kdyby "tahání" vpravo pod pupíkem. Jako kdyby mi tam dovnitř někdo strčil niť a pak za ni v pravidelných intervalech "tahal", líp to neumím popsat 😀 Nebyla to vyloženě bolest jako při MS, ale spíš tlak... Měla jsem to několikrát denně. Dneska zatím nic, ale většinou to přišlo až odpoledne a večer, tak jsem zvědavá, zda bude zase dneska tahání :D Jinak máš recht, zasévali jsme poctivě, manžel se děsně snažil, aby tentokrát neprošvihnul vajíčko 😀

ronyx
7. led 2015

@pankafe Ahojík,tak přesně to tahání jak popisuješ mám taky 🙂 Takže držím pěstičky aby to byl signál těhu 🙂

Holky ani nevíte jak bych vám všem moc přála abyste už konečně našly krásné // 🙂

lucina90
7. led 2015

@pankafe Dobrý popis 😀 😀 to já to cítím spíš jako zátěž...jako bych měla na břichu nějaké závaží a tlačí mě to..není to bolestivý, ale takový nepříjemný spíš. A občas to píchne, ale taky to nebolí moc. A jinak mě břicho taky nebolí jako při ms. A mám furt hlad 😀 ale to je u mě celkem normální, že občas (skoro furt) jím 😀

veveruska8
7. led 2015

Holky jak mam vubec pocitat den po ovulaci. Kdyz hlen jsem mela na silvestra a 4 hodiny po pulnoci jsme meli sexik. Rano uz byla na testu dalnice. A pak jsme to pojistili 3.1 taky rano 🙂 a ja nevim od kdy mam pocitat DPO ? 😉

veveruska8
7. led 2015

@nonacek jj je fajn. Mam ho rada,ale asi jsem unavena potrebuju vypnout 😉 vcera prisli barevne kridy na vlasy...jsem z nich nadsena 😉

Strana