Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@pankafe aha....tak ja ji budu pocitat od 1.1 a je to dekujuuu 😀 protoze jsem mela skoro 3 dny ovulku :-P
@pankafe
@lucina90 Právě jsem chtěla říct,že znám případy holek co si přivodily snad všechny příznaky těhu 🙂 Tak moc toužili po mimi až se i tělo začlo chovat jako těhu.Moje ségra třeba když myslela,že je těhu,tak trpěla nevolnostma,bolely ji prsa i podbřišek a přitom těhu nebyla 🙂 Psychika je silná čarodějka 😉 Ale pevně věřím,že u vás to tak není a mimi v bříšku je 😉
@veveruska8 počítala bych to ode dne kdy jsi mela pozitivní ovu test.
@ronyx jo to mas pravdu ! Psychika je potvora
@nonacek dobre 😉
Holky mazu do prace mejte se tu bozsky 🙂
Jo holky, taky mám už několik dní děsně velký břicho 😀 Jakoby nafouklý, ráno je to vždy trochu splasklé, ale přes den se to zase tak nafoukne, že vypadám minimálně na 4. měsíc těhu :D :D :D
Jinak jsem si dnes skočila do Maxe a koupila ještě jedny testíky tam, když na ně pějete takovou chválu 🙂 Teď ale budu testovat až v pátek.
@nonacek @ronyx @veveruska8 @lucina90 @makula18
@ronyx No a taky je mi furt děsná zima 😀 Ale to už jsem vypozorovala, že asi souvisí s obdobím po ovu než přijde MS, jak je zvýšená ta BT, tak mně bývá prostě vždy druhou půlku cyklu zima 😀 A už jsem i vysledovala, že v den, kdy začínám špinit mi je najednou od rána normálně teplo... asi jak BT klesne.

@ronyx Tak je to jasný, tahání = těhu, už ani nemusím dělat testy 😀 😀 😀
@lucina90 Já taky furt žeru 😀
@veveruska8 Já to počítám následovně: ovu byla nejpravděpodobněji v pondělí 29.12. (sex byl každý den mnoho dní před, v den ovu, i po ovu 😀 ). Čili jako 1 DPO počítám úterý 30.12. A dle těchto počtů jsem dnes 9 DPO. Kdyžtak mě holky opravte, možná to počítám blbě.