icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

pankafe
7. led 2015

@ronyx Tak je to jasný, tahání = těhu, už ani nemusím dělat testy 😀 😀 😀

@lucina90 Já taky furt žeru 😀

@veveruska8 Já to počítám následovně: ovu byla nejpravděpodobněji v pondělí 29.12. (sex byl každý den mnoho dní před, v den ovu, i po ovu 😀 ). Čili jako 1 DPO počítám úterý 30.12. A dle těchto počtů jsem dnes 9 DPO. Kdyžtak mě holky opravte, možná to počítám blbě.

makula18
7. led 2015

@nonacek stále nic. Dnes test negativní.

pankafe
7. led 2015

A holky, taky už mě tak čtvrtej den bolí prsa. Bolí to ze strany, když si na ně máčknu, nebo když mi na ně manža neopatrně šáhne 😀 Není to nesnesitelná bolest, to ne, ale rozhodně to není ani příjemný. Máte to taky, těhule? 🙂 @nonacek @ronyx

pankafe
7. led 2015

@makula18 Ty jsi taky záhada, jako já 🙂 Ale ty sji říkala, že jdeš 20.1. k dr., že?

veveruska8
7. led 2015

@pankafe aha....tak ja ji budu pocitat od 1.1 a je to dekujuuu 😀 protoze jsem mela skoro 3 dny ovulku :-P

lucina90
7. led 2015

@pankafe tipuju, že si na 100% v tom 🙂

pankafe
7. led 2015

@lucina90 A taky se teď několik nocí budím vždy ve 2:45 😀 Což se mi nestávalo. A je mi furt děsná zima, chodím pořád čůrat a nevím, prostě jsem si to všechno asi vymyslela nebo co 😀 Kéžbys měla pravdu ;)

makula18
7. led 2015

@pankafe jo jo. ☺

ronyx
7. led 2015

@pankafe ano ano 😀 mě teda nebolí denně,ale tak obden a teda chlap má zákaz na ně sahat 😀 né že by to nějak moc bolelo,spíš je to na dotyk teď takové nepříjemné.Jsou hodně citlivé 😀

lucina90
7. led 2015

@pankafe mě se zase zdá, že mi rostou 😀 ale vidět to není 😀 Já tomu věřím, že jsi..podle příznaků 🙂 to já mám prdlajs

pankafe
7. led 2015

@lucina90 No, já mám příznaky nejrůznějšího typu každý měsíc :D

ronyx
7. led 2015

@pankafe
@lucina90 Právě jsem chtěla říct,že znám případy holek co si přivodily snad všechny příznaky těhu 🙂 Tak moc toužili po mimi až se i tělo začlo chovat jako těhu.Moje ségra třeba když myslela,že je těhu,tak trpěla nevolnostma,bolely ji prsa i podbřišek a přitom těhu nebyla 🙂 Psychika je silná čarodějka 😉 Ale pevně věřím,že u vás to tak není a mimi v bříšku je 😉

lucina90
7. led 2015

@ronyx Já s tím raději nepočítám a počkám do toho pátku. Buď bude ms nebo //. Doufám, že nic mezi tím 😀

lucina90
7. led 2015

@pankafe aha taky dobrý 😀 ale prsa si nevymyslíš 😀

nonacek
7. led 2015

@veveruska8 počítala bych to ode dne kdy jsi mela pozitivní ovu test.

nonacek
7. led 2015

@pankafe jo mam!prsa mam takove napnute a boli mne bradavky

nonacek
7. led 2015

@makula18 hm.. test negatyvni,ale MS ještě nedorazila,tak se nevzdávej!

veveruska8
7. led 2015

@ronyx jo to mas pravdu ! Psychika je potvora

veveruska8
7. led 2015

@nonacek dobre 😉

veveruska8
7. led 2015

Holky mazu do prace mejte se tu bozsky 🙂

pankafe
7. led 2015

Jo holky, taky mám už několik dní děsně velký břicho 😀 Jakoby nafouklý, ráno je to vždy trochu splasklé, ale přes den se to zase tak nafoukne, že vypadám minimálně na 4. měsíc těhu :D :D :D
Jinak jsem si dnes skočila do Maxe a koupila ještě jedny testíky tam, když na ně pějete takovou chválu 🙂 Teď ale budu testovat až v pátek.
@nonacek @ronyx @veveruska8 @lucina90 @makula18

ronyx
7. led 2015

@pankafe Jo jo Maxík je super 😀 Tak to už se těším na tvé zprávičky.Já se taky cpu 🙂 zatím na sobě teda nějaké zvětšené břicho nepozoruju,ale to příjde 😀

pankafe
7. led 2015

@ronyx No a taky je mi furt děsná zima 😀 Ale to už jsem vypozorovala, že asi souvisí s obdobím po ovu než přijde MS, jak je zvýšená ta BT, tak mně bývá prostě vždy druhou půlku cyklu zima 😀 A už jsem i vysledovala, že v den, kdy začínám špinit mi je najednou od rána normálně teplo... asi jak BT klesne.

ronyx
7. led 2015

@pankafe Teda ty máš teda nastudováno 😀 Já nevím nic,jediné co jsem věděla je kdy má přijít ms. Ale jinak jsem na sobě nikdy nic nepozorovala ani před ovu,ani před ms.Prostě běžný den 😀

pankafe
7. led 2015

@ronyx Čoveče, tohle ani nemám nastudované, ale vypozorované a logicky odvozené 😀

ronyx
7. led 2015

@pankafe takhle jsem to taky myslela 😀 U každé druhé tu čtu jak na sobě pozná,že má ovulku,jak pozná,že příjde mrcha atd a u mě nikdy nic 😀 Je fajn znát dobře své tělo,hold se mnou nějak to moje odmítá mluvit 😀

pankafe
7. led 2015

@ronyx Teď nechci znít jako závistivka závistivá, ale vždyť ty to ani nepotřebuješ 😀 Prostě si s mužem řeknete, že byste chtěli mimi, šup a hotovo 😀 To my ostatní chudáci se musíme pídit po tom, co nám čím chce naše tělo sdělit, abysme po X měsících zabřezly 😀

ronyx
7. led 2015

@pankafe To je asi pravda,jsem nevděčník 😀

lucina90
7. led 2015

@pankafe Já koupím zítra test ať jsem na pátek nachystaná. Držím ti palečky, věřím, že tobě to vyjde 🙂

pankafe
7. led 2015

@ronyx Ne, máš jen z pr... kliku 😀

@lucina90 Kup, já už mám zásobu 😀

Strana