Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@pankafe ahojky...ja mela taky dneska sen ze mam test pozitivni a dokonce dvakrat 🙂 bazalku jsem take merila 37.0 ale to je pred ms asi normalni. 🙂
@lucina90 Tak jo, platí! 😉
@nonacek No, koumala jsem ho teď znovu a myslím, že ten test je sněhobílý a mně jen šálí zrak 😀
@veveruska8 Jojo, taky mám hezkou BT (37,1), ale vzhledem k tomu, že MS očekávám nejdřív v pátek, tak ta BT bohužel ještě nic neznamená ☹ Mně se to taky zdálo dvakrát 😀 Držela jsem ten test v ruce, ukázala se druhá čárka, po chvíli zmizela a po chvíli se najednou zase objevila a už tam zůstala 😀
@verusky ahojky .....to me moc mrzi ☹ holka nemas to jednoduche. Musis se drzet uz jen kvuli mimcu! Oni ty chlapy jsou strasne slozity tvorove. Jeden den s nimi muzes probirat vse a druhy den jsou na zabití. A to ze nekdy vybouchnes a jsi neprijemna je z cela normální. Ja to umim taky 😉
@nonacek ja se mam take dobre. Jen ty dopolední tene tyden nedavam....nebavi me to ted. 😉
@lucina90 Tak jo 🙂 To já budu 26 DC a 11 DPO, tak si taky říkám, že už se tam určitě něco ukáže 🙂 Ale je možné, že zítra nebo v pátek začnu špinit a to je u mě vždy předzvěst MS (špinění 1-2 dny před MS)... Vím, že to nemusí nutně znamenat příchod MS, ale už tomu přestávám věřit, takže jakmile začínám špinit, ztrácím naději ☹
@veveruska8 to chápu,ale tvé povolání je fajn .... to by mne bavilo...
@milca111 No, já zatím půjem nemám, z tohoto pohledu je vše v normě 😀 Ale ty křeče jsou fakt divný, to jsem po ovocným čaji nezažila snad nikdy v životě.
@lucina90 Ano, přesně, jak říkáš, snažím se myslet pozitivně 🙂 Mám tak nějak tucha, že to tento měsíc vyšlo... nevím, zda si to ale nemyslím jen proto, že jsme na 99% neprošvihli ovu /jako v minulých měsících, kdy jsme ji naopak na 99% ukázkově prošvihli 😀 / - protože jsme do toho bušili už X dní před ovu, při ovu i po ovu :D
@lucina90 Já jsem teď dva dny měla takový jako kdyby "tahání" vpravo pod pupíkem. Jako kdyby mi tam dovnitř někdo strčil niť a pak za ni v pravidelných intervalech "tahal", líp to neumím popsat 😀 Nebyla to vyloženě bolest jako při MS, ale spíš tlak... Měla jsem to několikrát denně. Dneska zatím nic, ale většinou to přišlo až odpoledne a večer, tak jsem zvědavá, zda bude zase dneska tahání :D Jinak máš recht, zasévali jsme poctivě, manžel se děsně snažil, aby tentokrát neprošvihnul vajíčko 😀
@pankafe Dobrý popis 😀 😀 to já to cítím spíš jako zátěž...jako bych měla na břichu nějaké závaží a tlačí mě to..není to bolestivý, ale takový nepříjemný spíš. A občas to píchne, ale taky to nebolí moc. A jinak mě břicho taky nebolí jako při ms. A mám furt hlad 😀 ale to je u mě celkem normální, že občas (skoro furt) jím 😀
Holky jak mam vubec pocitat den po ovulaci. Kdyz hlen jsem mela na silvestra a 4 hodiny po pulnoci jsme meli sexik. Rano uz byla na testu dalnice. A pak jsme to pojistili 3.1 taky rano 🙂 a ja nevim od kdy mam pocitat DPO ? 😉
@nonacek jj je fajn. Mam ho rada,ale asi jsem unavena potrebuju vypnout 😉 vcera prisli barevne kridy na vlasy...jsem z nich nadsena 😉

@pankafe zkus test 🙂 věřím tomu, že to bude pozitivní 🙂