icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

makula18
9. led 2015

@nonacek pořád okolo 37 včera klesla na 36,6 a dneska zase stoupá.

pankafe
9. led 2015

@makula18 Já bych taky asi nevydržela 😀

Holky, mě teda mate ta BT, protože dneska ještě stoupla oproti uplynulým dnům. Mám ji dnes nejvyšší ze všech DC. Což nechápu, myslela sem, že máte klesat, když začíná MS, ne?

nonacek
9. led 2015

@pankafe no ... ☹ ještě není nic Stracený,ale i kdyby dorazila ,svět se nezboří ... Já vím je to klišé .. , ale také pravda , znám to, taky sem to půl roku promyslela....... testovala .... doufala.... a mrcha vzdy dorazila. Ale teď se zadařilo a tobě se dřív nebo později také zadaří... chce to svůj cas a trpělivost.. 💖

pankafe
9. led 2015

@nonacek Já už jsem tak nějak v klidu. Říkám si, přesně jak píšeš, že to má svůj čas a až to přijde, tak to přijde. Spíš mě mate ta rostoucí BT, čekala bych spíš, že spadne, ale ona je vyšší 😀

nonacek
9. led 2015

@pankafe ano má klesnout... dit ti říkam,že není nic ještě straceno✌

nonacek
9. led 2015

@makula18 to je divný...bt by mela pred ms klesnout a ty teď testnout😉 😀

nonacek
9. led 2015

tak holky úpaluji k Dr. držte palce , dam vědět! papa...👄

makula18
9. led 2015

@nonacek mám jen ovu test. Tak ho zkusím. ☺

pankafe
9. led 2015

@nonacek Držím palce 🙂

@makula18 Tobě taky držím palce 🙂

veveruska8
9. led 2015

@nonacek drzim palecky 🙂 at je vse vporadku 🙂 coz samozrejme bude! 😉

veveruska8
9. led 2015

@pankafe
@makula18 ahoj holky...holky maji pravdu ona ta bt ma klesnout na chvilicku....a dokonce jsem nekde cetla ze byla holcina ktere to klesalo stoupalo a porad do kola. Takze drzim palecky 🙂

lucina90
9. led 2015

@pankafe vstávám a jdu na to 😀

veveruska8
9. led 2015

@verusky ty hodlas vykrvacet za vsechny? Ty blazne jeden 😀

veveruska8
9. led 2015

@lucina90 takze at tam jsou // 🙂 🙂 🙂 tfuj tfuj

pankafe
9. led 2015

@veveruska8 Na chviličku? Já mám nastudováno, že s příchodem MS klesá a drží se nižší až do ovu 😀 A jak to nakonec dopadlo u té holčiny, co jí to pořád stoupalo? 😀 Byla těhu?

makula18
9. led 2015

@veveruska8
@pankafe holky už jsem z toho nějaká otrávená. 😔

pankafe
9. led 2015

@makula18 A ten ovu test budeš zkoušet dnes? Já myslím, že bys klidně mohla být těhu.

veveruska8
9. led 2015

@pankafe myslim tim samozrejme pokud jsi tehotna a mimi se zahnizduje tak teplota klesne. Takhle jsem to cetla... jj byla tehotna 🙂 ja vim ,e kdyz zena neni tak klesne a prijde pani MS 😀

makula18
9. led 2015

@pankafe za chvilku. 😊 já myslím, že asi nebudu. Ale děkuji.

veveruska8
9. led 2015

Holky a jeste jeden bonus. Vcera u me byla kamaradka a rika mi ze jeji kamaradka je tehotna a zjistila to az 17 tt, nemela vubec zadne priznaky vubec 🙂 az ji uvidim musim se ji na to zeptat osobne 🙂

lucina90
9. led 2015

Holky tak nic. Sněhobílo a ms nikde, vaječník pořád cítím...tak to bude asi něco jinýho? :-/

ronyx
9. led 2015

@veveruska8 Ahoj a to měla normálně ms? 😕 Že na to přišla tak pozdě?

ronyx
9. led 2015

Jinak dobré ránko 🙂 Tak co?Nějaké nové těhulky? Mám chuť gratulovat 😀

ronyx
9. led 2015

@lucina90 To ještě nemusí nic znamenat 🙂 Může to být mladší těhu a test nic ještě neukáže.Četla jsem tu i o holčinách co jim test ukázal // až týden po vynechání,několika dokonce až 2 týdny.Tak držím pěstičky ať mrcha nedorazí 🙂

pankafe
9. led 2015

@veveruska8 Jo, už to chápu 😀 Ty myslíš implantační pokles (to mám taky nastudováno 😀 ). No, tak ten jsem neměla. Teplota od ovu stále šplhá nahoru, tak jsem zvědavá, co z toho bude. No a zjistit těhu až v 17 tt, to je fakt zajímavé, to se jí zeptej a pak poreferuj, zajímá mě to 🙂

@makula18 Myslím na tebe 🙂

@lucina90 To je divný. No a MS má dorazit dnes?

Holky, já furt zatím jen špiním... Napadlo mě, jestli se to tak potáhne i přes víkend a nedorazí mrcha, tak si nechám vzít krev. Stejně na ni jdu kvůli něčemu jinýmu, tak bych je poprosila, ať přitom zjistí i HcG.

pankafe
9. led 2015

@ronyx Nové těhulky nikoliv, stále jen staré zmatenky 😀 Které neví, na čem jsou...

ronyx
9. led 2015

@pankafe Hele ale je pátek,jeslti se nepletu,tak švihej testovat 😀 Jsem napjatá až k prasknutí 😀

pankafe
9. led 2015

@ronyx Jo, už jsem to tu psala, nic 😀 Maximálně pidi duch, ale žádný // se nekonaj. No ale BT mi stoupla na 37,2 😀

ronyx
9. led 2015

@pankafe No počkej počkej jak maximálně pidi duch? 😀 Je tam nebo není? Já našla prvního pidi dušíka a ten nebyl skoro ani vidět,jen takový stín v testu kde má být druhá čárka a koukej jak to dopadlo. A s tou BT to vypadá slibně 😉

lucina90
9. led 2015

@ronyx Děkuji 🙂 taky si myslím, že když už, tak patřím k těmto co jim to ukáže později 😀

Strana