Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@ronyx No je to Dr. Max a pidi duch tam - přesně jak píšeš, spíš takový stín v místě, kde má být druhá čárka. Ale je to dost na pováženou, zda tam ten pidi duch fakt je, nebo ho vidí jen moje duchařské oči 😀 Protože takový ducha jsem měla i před 4 dny (aspoň myslím, když ty testy porovnávám 😀 )
Ale mám pořád hlad i když se najím 😀
@ronyx ahoj ano ano normalne mela ms. Byla z toho v soku 😀
@ronyx Ty mě děsna nahlodáváš 😀 Já už byla celá smířená, že zase nic, a ty na mě takhle 😀 No, úplně sněhobílý ten test není. Je tam něco jako mini-pidi doušek. Ale já mám takovéhle pidi doušky každý měsíc 😀 Nicméně tohle je poprvé, co zkouším Dr. Maxe, to je fakt. Ještě mám jeden a pak ten digitální, ale ten si šetřím (je drahej) 😀
@veveruska8 No tak to je mazec 😀 Šílené překvápko 😀 a to se jako snažili o prcka?Nebo to nějak ujelo?
Holky takže nic. Zkoušela jsem ovu a negativní. Jen slaboulinký náznak. Už ani nedoufám, že by to mohlo vyjít.
@ronyx ujelo 🙂 zatim nechteli..ma totiz noveho pritele 🙂 uz jednu holcicku ma 🙂
Holky pro srandu,zkuste si http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov... 😀 Já bych teda měla mít holčičku,kluka doma máme,tak by bylo fajn mít páreček 😀
@pankafe Nevím no :D já těmhle věcem taky moc nevěřím,holky z Zářiovek to hodily do fora,tak jsem koukala.Mě se to taky moc nezdá.Páč mám psaný den početí 22.12 a jelikož jsem na testu oběvila ducha 25.12 tak by to byl asi dost zázrak 😀 Každopádně dost holkám tam se trefila jak do ovu,tak do dětí,tak nevím 🙂
Ahoj holky chci se zeptat ocekavana ms dnes ale test negativni jen zatim spinim bricho podbrisek poboliva,a prsa boli,kdybych byla teho tak to ten test asi uz pozna ze?takze nadeje tu asi neni ze?
@ronyx no to je fakt sranda....🙂

@pankafe ne už měla dorazit v úterý :-/