icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

lucina90
9. led 2015

@pankafe ne už měla dorazit v úterý :-/

pankafe
9. led 2015

@ronyx No je to Dr. Max a pidi duch tam - přesně jak píšeš, spíš takový stín v místě, kde má být druhá čárka. Ale je to dost na pováženou, zda tam ten pidi duch fakt je, nebo ho vidí jen moje duchařské oči 😀 Protože takový ducha jsem měla i před 4 dny (aspoň myslím, když ty testy porovnávám 😀 )

pankafe
9. led 2015

@lucina90 To je ale slibný 🙂))) A kolik jsi DPO víš?

lucina90
9. led 2015

Ale mám pořád hlad i když se najím 😀

ronyx
9. led 2015

@pankafe No hele tak to vypadá nadějně, Dr max je docela spolehlivý test,buď sněhobílo nebo duch.Pokud tam něco málo je,tak by to mělo vyjít 🙂 Tak teď už jen doufat,že ta mrcha nedorazí a za dva dny testit znova,už by měla být vidět líp 🙂

veveruska8
9. led 2015

@ronyx ahoj ano ano normalne mela ms. Byla z toho v soku 😀

lucina90
9. led 2015

@pankafe to právě nevím 😀 testovala jsem 21, 23,24,25 a byl negativní...prý podle hlenu byla 20 a to byl 15DC..cyklus mam 29-33 max..ale pila jsem kontryhelový čaj tak nevím

pankafe
9. led 2015

@ronyx Ty mě děsna nahlodáváš 😀 Já už byla celá smířená, že zase nic, a ty na mě takhle 😀 No, úplně sněhobílý ten test není. Je tam něco jako mini-pidi doušek. Ale já mám takovéhle pidi doušky každý měsíc 😀 Nicméně tohle je poprvé, co zkouším Dr. Maxe, to je fakt. Ještě mám jeden a pak ten digitální, ale ten si šetřím (je drahej) 😀

pankafe
9. led 2015

@lucina90 Anebo byla až později, třeba 26 nebo 27 a je ještě brzo, aby ti tt něco ukázal 😉

ronyx
9. led 2015

@veveruska8 No tak to je mazec 😀 Šílené překvápko 😀 a to se jako snažili o prcka?Nebo to nějak ujelo?

makula18
9. led 2015

Holky takže nic. Zkoušela jsem ovu a negativní. Jen slaboulinký náznak. Už ani nedoufám, že by to mohlo vyjít.

pankafe
9. led 2015

@makula18 Tak to je teda divný ☹ A normálně máš MS pravidelnou?

makula18
9. led 2015

@pankafe jo jo. Poslední dobou se mi ustálila na 33 dc.

veveruska8
9. led 2015

@ronyx ujelo 🙂 zatim nechteli..ma totiz noveho pritele 🙂 uz jednu holcicku ma 🙂

pankafe
9. led 2015

@makula18 No, takže máš týden meškání?

makula18
9. led 2015

@pankafe 8 dní.

lucina90
9. led 2015

@pankafe kdyby byla 26 27 tak mi to nesedí podle čipku, byl tvrdší a hlen žádný 😀 Já nevím prostě 😀 budu čekat co se mnou bude..

pankafe
9. led 2015

@makula18 Hm hm... No tak to jsem zvědavá, jak dopadneš, ostatně 20. jdeš k dr. viď?
@lucina90 Holky, vy jste s makulou18 obě záhada 😀

lucina90
9. led 2015

@pankafe a ty jsi taky ale 😀 jdeš na tu krev? 😀

makula18
9. led 2015

@pankafe ano dvacátého. 😊

pankafe
9. led 2015

@lucina90 No jdu kvůli endokrino, příští týden, tak mě napadlo, že je poprosím, aby mi vzali krev .-) Ale pokud se do té doby mrcha rozjede, je to jasný.

lucina90
9. led 2015

@pankafe tak uvidíme, musíme čekat to já nesnáším 😀

pankafe
9. led 2015

@lucina90 Já taky :D Nicméně si myslím, že se mi během dneška mrcha skutečně rozjede a aspoň budu mít po čekání 🙂

lucina90
9. led 2015

@pankafe držím palce ať ne..Já jdu venčit naše mimino 😀 zatím pa

ronyx
9. led 2015

Holky pro srandu,zkuste si http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov... 😀 Já bych teda měla mít holčičku,kluka doma máme,tak by bylo fajn mít páreček 😀

pankafe
9. led 2015

@ronyx Tak mně to ukazuje plodné dny cca šest dní po tom, co plodné dny dle mého názoru byly :D

ronyx
9. led 2015

@pankafe Nevím no :D já těmhle věcem taky moc nevěřím,holky z Zářiovek to hodily do fora,tak jsem koukala.Mě se to taky moc nezdá.Páč mám psaný den početí 22.12 a jelikož jsem na testu oběvila ducha 25.12 tak by to byl asi dost zázrak 😀 Každopádně dost holkám tam se trefila jak do ovu,tak do dětí,tak nevím 🙂

svlocka
9. led 2015

Ahoj holky chci se zeptat ocekavana ms dnes ale test negativni jen zatim spinim bricho podbrisek poboliva,a prsa boli,kdybych byla teho tak to ten test asi uz pozna ze?takze nadeje tu asi neni ze?

linee
9. led 2015

@svlocka a vis kdy si mela ovulaci? Bud se ti rozjede ms později, také se ti muze ukazat druha carka třeba az po tydnu od ocekavane ms. Ty příznaky na zacatku jsou dost podobne, nekdy od ms na nerozeznani. Drzim palce a musíš ještě pockat🙂 Zkus si udelat test tak za 3 dny.

veveruska8
9. led 2015

@ronyx no to je fakt sranda....🙂

Strana