Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@pankafe no ... ☹ ještě není nic Stracený,ale i kdyby dorazila ,svět se nezboří ... Já vím je to klišé .. , ale také pravda , znám to, taky sem to půl roku promyslela....... testovala .... doufala.... a mrcha vzdy dorazila. Ale teď se zadařilo a tobě se dřív nebo později také zadaří... chce to svůj cas a trpělivost.. 💖
tak holky úpaluji k Dr. držte palce , dam vědět! papa...👄
@nonacek drzim palecky 🙂 at je vse vporadku 🙂 coz samozrejme bude! 😉
@verusky ty hodlas vykrvacet za vsechny? Ty blazne jeden 😀
@lucina90 takze at tam jsou // 🙂 🙂 🙂 tfuj tfuj
@veveruska8 Na chviličku? Já mám nastudováno, že s příchodem MS klesá a drží se nižší až do ovu 😀 A jak to nakonec dopadlo u té holčiny, co jí to pořád stoupalo? 😀 Byla těhu?
@veveruska8
@pankafe holky už jsem z toho nějaká otrávená. 😔
@pankafe myslim tim samozrejme pokud jsi tehotna a mimi se zahnizduje tak teplota klesne. Takhle jsem to cetla... jj byla tehotna 🙂 ja vim ,e kdyz zena neni tak klesne a prijde pani MS 😀
Holky a jeste jeden bonus. Vcera u me byla kamaradka a rika mi ze jeji kamaradka je tehotna a zjistila to az 17 tt, nemela vubec zadne priznaky vubec 🙂 az ji uvidim musim se ji na to zeptat osobne 🙂
Holky tak nic. Sněhobílo a ms nikde, vaječník pořád cítím...tak to bude asi něco jinýho? :-/
@veveruska8 Ahoj a to měla normálně ms? 😕 Že na to přišla tak pozdě?
Jinak dobré ránko 🙂 Tak co?Nějaké nové těhulky? Mám chuť gratulovat 😀
@veveruska8 Jo, už to chápu 😀 Ty myslíš implantační pokles (to mám taky nastudováno 😀 ). No, tak ten jsem neměla. Teplota od ovu stále šplhá nahoru, tak jsem zvědavá, co z toho bude. No a zjistit těhu až v 17 tt, to je fakt zajímavé, to se jí zeptej a pak poreferuj, zajímá mě to 🙂
@makula18 Myslím na tebe 🙂
@lucina90 To je divný. No a MS má dorazit dnes?
Holky, já furt zatím jen špiním... Napadlo mě, jestli se to tak potáhne i přes víkend a nedorazí mrcha, tak si nechám vzít krev. Stejně na ni jdu kvůli něčemu jinýmu, tak bych je poprosila, ať přitom zjistí i HcG.

@nonacek pořád okolo 37 včera klesla na 36,6 a dneska zase stoupá.