icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

veveruska8
10. led 2015

Neni z rana... 32DC

veveruska8
10. led 2015

@ronyx ja udelam zitra hned rano a uvidim.... udelala jsem ho jen ze mi zacalo smrdet maso 😀 myslela jsem ze mam halusky 😀 nechci virit zatim hiiiiiiii moc dekujju za oporu

makula18
10. led 2015

@veveruska8 gratuluji. Jsem zvědavá, jak bude sílit. 😊

veveruska8
10. led 2015

@makula18 je to jen dusik...a zitra by mela prijit mrcha. I presto moc dekuju a vazim si toho. Kdyt jsi delala testik nebyl tam treba dusik?

makula18
10. led 2015

@veveruska8 ne ne. 🙂 já už jen čekám, kdy přijde. Myslím, že v mém případě už o těhu nejde. 🙂

veveruska8
10. led 2015

@makula18 pockej pockej ale nevis to jiste! Moc bych nam to prala! :-*

makula18
10. led 2015

@veveruska8 to nevím. Jistě to budu vědět až 20. Podle toho co mi řekne doktor. 🙂 Já bych nám to už taky moc přála. Už se snažíme 10 měsíc.

veveruska8
10. led 2015

@makula18 20.1 jdes na kontrolu? Ja vim,ze kaazdy rika 10 mesic ze to je jeste vpohode,ale vim jak ti je. Ale zase vim ze nesmime stracet nadeji 🙂 my se snazim po revizi 3 mesic....a jak vidis taky zadna slava krom ducha..... dockame se ! 🙂

makula18
10. led 2015

@veveruska8 určitě. Naději neztrácím, ale jen si už říkám, že když z toho třeba nic nebude, tak že už jsme se mohli snažit dál. Přece jen je to 42 dní bez ms. 🙂

ronyx
10. led 2015

@veveruska8 Můžu se zeptat? Tys mohla po revizi hned zkoušet opět otěhotnět? Švagrové řekli až za 3 měsíce a je z toho hrozně špatná.

veveruska8
10. led 2015

@ronyx ano hned po prvni ms.. vsechny vysledky jsem mela dobre a deloha byla cistonka bez nejakych komplikaciii

nonacek
10. led 2015

@veveruska8 je to taaaaaaaaaaaam !!! 🍼

Já tomu nemůžu věřit,,,,,😉✌✌✌✌👍👍👍💞💙💘💛💗💜💖💕💜💗💛💙

veveruska8
10. led 2015

@nonacek 😉 😉 uvidime ci to je jen duch nebo bude silit. Moccc dekuju holky drzte mi pesti at to vyjde :-*

nonacek
10. led 2015

@veveruska8 💞💞💞💞💞 tak hlavně ať silí,....,💞💞💞💞💞💞💞
tichoncne gratuluji,,,, a mam radost z tebooooou ,,, jupiiii jeeeeee,hurááá.......💞💞💞💞💞💞
samozřejmne psssss💞💞💞💞💞💞 🙊

nonacek
10. led 2015

@veveruska8 mocinky ti držím palce........✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌
a posilam ti anděla stražného ať tebe a tvou fazolku opatruje...😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

veveruska8
10. led 2015

@nonacek dekujuuuuuuuu :-* :-* :-* :-* :-*

nonacek
10. led 2015

@veveruska8............. 🐘🐘🐘.............🍀🍀🍀🍀.........🍼

pankafe
10. led 2015

Holky, tak MS dorazila. Uz mě to spineni začínalo znervózňovat, tak jsem rada, ze MS je tu a pojedeme na novo 🙂

makula18
10. led 2015

@pankafe To je mi lito. Já zatím nic, ale dneska se cítím hrozně, takže di myslím, že to zítra dostanu taky. 😉

ronyx
10. led 2015

@pankafe Jééé,tak to je škoda,ale zase na druhou stranu víš na čem jsi a můžete se do toho zase na plno vrhnout 🙂 snad se už zadaří,držím pěsti 😉

veveruska8
10. led 2015

@pankafe jak pisi holky taky me to moc mrzí. Ale zacnes na novo a bude to. 😉

nonacek
10. led 2015

@pankafe co říci..... Hodně štěstí v novém 💞💞 cyklu 💞💞💞 😉✌✌✌

lucina90
10. led 2015

@pankafe pojedeme spolu znova 🙂 kolem 24 mi začíná plodné období, tak hodlám do toho jít naplno 🙂

pankafe
10. led 2015

@lucina90 Ja bych mela mít ovu asi taky tak kolem 24-25 🙂 Jasny, s chuti do toho a mimi je hotovo 😀

lucina90
10. led 2015

@pankafe já ovu zjišťovat nebudu...žádný testy ani ovu ani tt.24-31 snažení a pak si počkám co bude dál. Až týden vynechá ms, budu se malinko radovat 😀

pankafe
10. led 2015

@lucina90 Ja uz taky nebudu utrácet za ovu testy. Kašlu na to, to si za ty penízky koupím radši něco na sebe 😀

makula18
11. led 2015

@veveruska8 Tak jak jsi na tom?

veveruska8
11. led 2015

@makula18 dobre rano...zatim jsem jeste netestla manza je doma 🙂 a ms taky zatim nikde. Budu podavat priblizne hlaseni 😀 a jak ty? Ja tedda moc nespala....asi spatny mesic

makula18
11. led 2015

@veveruska8 Já nespala do 3 do rána a 7 mě vzbudil pes. Takže jsem taky moc nespala. Jinak mě zatím taky nedorazila. Ale už druhý den mě šíleně bolí břicho. Takže to určitě přijde. 🙂

makula18
11. led 2015

@veveruska8 až testneš, tak dej určo vědět.🙂

Strana