icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

milca111
11. led 2015

@lucina90
@pankafe holky,tak to mě mrzí,ale jak píšete už jste zas 1 DC takže teoreticky prní den těhotenství 😀 😀 😀 😀 Pokud by jste chtěly sledovat tu ovulku,tak já třeba si měřím tu bazální teplotu a to je taky super a zadarmo 🙂 s ovu testama a testováním ve velkém jsem už skončila,to leze pěkně do pěnez.Byly měsíc kdy jsem za testy nechala i 500kč ☹

@veveruska8 jak to tak čtu tak jsme na tom stejně,já jsem taky po revizi,teď 3.1. to jsou 4 měsíce a taky jsme se mohly začít snažit po první ms,ale stejně se nedaří zatím,takže třeba teď,když si měřím tu bazální teplotu a trefili jsme se do ovu a i hned před ovu byla láska,tak snad se zadaří

jinak těhulkám přeji aby nevolnosti se sbalily a už odcestovali zas třeba ke mě na chvilku, aspoň bych věděla že jsem těhulka 😀DD

lucina90
11. led 2015

@milca111 já pozoruju jen hlen. Myslím, že aspoň tak to budu tušit zhruba.
@pankafe a přesně, koupím si radši něco pro sebe 🙂

ronyx
11. led 2015

@veveruska8
@milca111 Holky fakt? To už jste dvě co mi řekly,že po revizi jste mohly hned začít se snahou o miminko.Moje švagrová je čerstvě po revizi a doktor ji řekl,že musí 3 měsíce počkat,ona je z toho smutná ☹ Chápu ji a chtěla bych ji pomoct a jak vás tak čtu tak pokud je s dělohou vše v pořádku,tak se ani čekat nemusí ne?Ono je to těžké,každý doktor mluví úplně jinak,pak se doberte pravdy

veveruska8
11. led 2015

@ronyx ahojk je pravda,ze jsem slysela,ze kazdy doktor mluvi uplne neco jineho,ale osobne si myslim ,ze zalezi na zene jak se i po psychicke strance citi. Ja byla s revizi spokojena. Ms prisla po 4 tydnech. A hlavne to telo si o to rekne samo. Ja mela po 14 dnech nehoraznou chut na manzu 😀

veveruska8
11. led 2015

@milca111 a kdy jsi mela ovulku? To muze byt nadejne tedy ?

veveruska8
11. led 2015

@makula18 tak jsem testovala a zase duch.....a co buh nechtel moje drahe kocicky mi ho sebrali,ale ja ho vybojovala a je trochu spinavy 😉

ronyx
11. led 2015

@veveruska8 Nevadííííí,ukáááááááž 😀

veveruska8
11. led 2015

Omlouvám se za kvalitu...:-P snazila jsem se ho vycistit ale maopak hiiiiii 🙂

makula18
11. led 2015

@veveruska8 krása. Gratuluji. 😊

veveruska8
11. led 2015

@makula18 makulko...popravde se bojim ze prijde ms. Tak budu jenom cekat a moc dekuju. Uz jsi po obydku?

makula18
11. led 2015

@veveruska8 Jo jo jsem. Byli jsme na obědě u babičky. 😊 a ty? A takový řeči si nesmíš ani připouštět. Vím, že máš strach, ale proč by jsi to měla dostat, když máš tak krásnou čárku. Musíš věřit. Já věřím, že nepřijde a moc ti to přeji. 😉

veveruska8
11. led 2015

@makula18 dekuju 😉 u babicky juuu ty varej stejne nejlepe 😉 to musela byt dobrota. Ja prave delam gulas a k tomu bramboracky. Meli jsme pozde snidani. A zachvili prijdou znami na kaficko. Kluci hrajou vzdy ixbox jak malý jardove 😉 jj javim...strach je silnejsi.

makula18
11. led 2015

@veveruska8 Neboj kočko to zvládneš. Bude z tebe super mamina.🙂

nonacek
11. led 2015

@veveruska8 tak ten vypadá hooodně nadějně..💋
😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

nonacek
11. led 2015

@veveruska8 tak co holky jak na tom jste?
@makula18

nonacek
11. led 2015

@ronyx mě doktor také po biochemickem tehu dovolil se snažit hned po ms , ale stejně nám to trochu trvalo

nonacek
11. led 2015

@lucina90 Ahojky,tak jakpak se cítíš? Jak ti je,co břicho?

makula18
11. led 2015

@nonacek já stále nic. A test doma nemám.☹ ale přemýšlela jsem, že ho odjedu někam koupit a zítra ráno zkusím. Ale bojím se že bude stále negativní. Dnes teplota jen 36,8, kterou na téhle hodnotě držím už 3 den, takže myslím, že z toho nic nebude, protože není tak vysoká. Vidím to spíše na brzký příchod ms. 😒

nonacek
11. led 2015

@makula18 nevím,jen je divný ,že ms nedorazila.....😉

makula18
11. led 2015

@nonacek no uvidíme. Už mě to moje tělo rozčiluje.

nonacek
11. led 2015

@makula18 počkej .. ještě nic nevíš...,ale vim , že to je ještě horší..,ale furt ve vzduchu je nadeje😉
No jsem zvědava,ale jestli se už nechceš trápit nevědomosti,tak si kup test,ať máš malinko jasno co a jak.

makula18
11. led 2015

@nonacek děkuji za podporu.🙂

veveruska8
11. led 2015

@makula18 to ty take <3

veveruska8
11. led 2015

@nonacek dekuji nonacku. Jak pak ti ? Stale prebivaji vecerni nevolnosti?

veveruska8
11. led 2015

@makula18
@nonacek holky tady na severu cech chumeli a jak 😀

lucina90
11. led 2015

@nonacek ahojky. Děkuji za optání 🙂 už lepší, ale ještě musel pomoct ibalgin. Včera to byla hrůza a děs, takový křeče. A co ty?

nonacek
11. led 2015

@veveruska8 tady na Chrudimsku,také chumeli😉
Ano stále probíhají nevolnosti a žravost.... Doufam,že to také brzy poznáš 😀 😀 😀
to myslím v dobrem,jsem ráda,že te mohu tichonce vítat mezi tehůlkamy😉😉😉
✌✌✌
přeji ti ať vás chrání strážný 😇😇😇 !!!

veveruska8
11. led 2015

@nonacek hiii hiii v to ja pevne doufam a aspon budu vyzvydat nejake dobre recepty! Taky jo? Ja vim ze to myslis v dobrem 🙂 moc moc dekujeme snad se z toho ne o vyklube 😉

ronyx
11. led 2015

@veveruska8 Tak na dnešním testu ač špinavějším,je dušík viditelnější 😀 Super super,jen ať krásně sílí 😉

nonacek
11. led 2015

@lucina90 ale jo,nechci si stěžovat,ze my je blbě,zvracím....,protože jsem o tom několikrát snila jaky to bude až otěhotním....., takže vlastně my je jako ve snu 😀 😀 😀
Jo , Já taky když mrcha nesnesitelne dorazila,tak jsem ji porazila pouze ibalginem,jinak ničím.
A už vis jak Budez sledovat ovulaci?

Strana