Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@ronyx tak potom mi povis ju jestli to pomohlo aspon trosicku 🙂 budu ti drzet palecky na zitra ti posilam spoustu andilku 🙂
Dobré dopoledne holky moje. Tak jsem doma z kontroly.Hlásím,že podle slov doktorky jsme naprosto ukázkoví,učebnicoví 🙂 Těhu odpovídá opravdu 5 + 6 tt. Mimisek má 4 mm a paní doktorka už zaznamenala i srdeční akci 🙂 Takže vše v naprostém pořádku . Přikládám fotečku i když teda na ni ještě není moc k vidění 🙂 .Příští KO máme za 14 dní 28.1 .
Mimčo na té fotce vypadá jako malý netopýr visící ze stropu 😀 😀 😀 😀
@veveruska8 ahojky,,,, moc gratuluji k postupu mezi tehulky😉😉😉 Sem ti říkala,ze vás hlida😇 a na něj je spoleh💋💋💋
jinak kafe mi nechutna , ale někdy na něj dostanu takovou chuť , že bych vypila dvě najednou 😀
@veveruska8 no já mám ještě asi 6 dní do ms,mám delší cyklus,ale dnes jsem 7 DPO a už od včera mě doooost pálí žáha a k mému šoku jsem se dnes vzbudila bez budíku v 5 hodin 😲 😲 😲 😲 Mě budí budík v 6,15 a to se ještě přemlouvám abych vůbec vstala,tak mi to nedalo a na testu takový ten pidi dušík,co ho hledáte lupou ale je tam. Tak počkám do pátku nebo soboty a zkusím znovu testík. Co jinak,dnes jsi testila?
@ronyx gratulace moooc veliká 😀DD
jo a ještě mi bylo divné,že jsem teď tak žravá, pořád mi kručí v břiše i po jídle,ale naštěstí jen večer tak to raději když nejsem v práci tak jdu zaspat 🙂 jsem za vánoce 1kg přibrala a to jsem si říkala,že bych spíš mohla zhubnout krapetko,když plánujeme miminko ať pak nejsem jak válec 😀 no možná už pozdě na hubnutí 😀
@shynne gratulujuuuu jsem skoro stejne 🙂
@ronyx juuu mam radost ze srdicko bije. Hodne stesticka 🙂 takze p.doktorka spokojena 🙂 uz jsi to ukazovala muzovi?
@veveruska8 já také posílám gratulaci ,to je super 🙂
@veveruska8 Ahojík,no to je nááádhera,krásné digitální + 😀 Teď už snad nebudeš mít žádné pochybnosti 🙂 Jinak můj mužíček to ví,byl na kontrole se mnou 🙂 takže to měl všechno za čerstva.Mám šílenou radost,jsem tak šťastná,že je ten bobek v pořádku. A do toho taková krásná zprávička od tebe,no prostě krásný den 🙂 🙂 🙂 Tak ať bobeček krásně sílí a roste a vše je jak má být 😉
@milca111 no tak to budu drzet palecky at duch siliii. Musi 😀 s tim vstavanim opravdu hodne holek rika ze vstavaji uz pred budikem. Ja si myslim,ze budes 🙂
Holky já dnes vstávala ve 2 v noci,pak o půl 5 a pak v 6:40 😀 a usnout mezi těmi budíčky byl děs 😀
@nonacek dekuju za andilky z hora. Opravdu pri me stali! Mam radost. Moc moc dekuju nonacku🙂 :-* :-* :-*

@veveruska8 Hele ale to není vůbec špatný,nápad,teplé mlíčko před spinkáním 😀 Jdu to prubnout.Ráno brzo vstávám na kontrolu tak stejně nebudu moct dospat,tak jdu už do hajan,ať nejsem ráno dobitá.Pa pa a dobrou noc. Zítra napíšu,snad mi to dobře dopadne 🙂