icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

michvlkova
14. led 2015

Ahojky hoolky, jsem 2 dny pred MS tak jsem to zkusila testnout a je tam dusik co myslite? Muze se zaciiiiit trosku radovat? 😀

nininka23
14. led 2015

@michvlkova myslím, že se můžeš hodně radovat🙂

shynne
14. led 2015

@michvlkova určitě můžeš,krásná čárka 🙂

shynne
14. led 2015

@veveruska8 máš nějaké příznaky už? 🙂

veveruska8
14. led 2015

@ronyx tak to me moc tesi 🙂 opravdu krasny den. A neukapla t emu muzi slzicka? Je krasne vedet ze na to clovek neni sam 😀 a kdy pujdes na dalsi utz? A co mlicko pomohlo ti vecer ?

veveruska8
14. led 2015

@shynne zatim nic moc... porad mi kruci v zaludku a boleni v podbrisku. Motani hlavicky tot vcelku vse a ty?

shynne
14. led 2015

@veveruska8 mě je chvíli zima,pak zase vedro. Občas divně od žaludku,ale hlad moc nemám a bolení v podbříšku 😉

ronyx
14. led 2015

@veveruska8 Další kontrola je 28.1 🙂 To prý podle doktorky půjde krásně vidět hlavička a ocasní zakončení či co 😀 Těším se na toho malého mořského koníka 😀 No taťulda byl trošku dojat,když jsem mu podala fotku tak na ni koukal a pak ji nadšeně ukazoval synáčkovi,že bude mít sourozenečka 🙂 To mlíčko asi zabralo,usla jsem docela brzy 🙂 A co ten tvůj ví to vůbec? Nebo čekáš až po kontrole až řekne dr,že je vše v pořádku? 🙂

nonacek
14. led 2015

@makula18 dobra výbava 😉

nonacek
14. led 2015

@veveruska8 a co ty už ses pochlubila manželovi?😉

veveruska8
14. led 2015

@ronyx no tak to je krasne 🙂 je uzasne videt ten prirodni ukaz jak v tobe krasne roste. A co na to tvuj syn? Tesi se? Ja uz se taky tesim az to povim manzelovi,ale to si jeste pocka 🙂 chtela bych tam zajit az 10.2.... ted by stejne jeste nebylo nic videt. A pokud bude vse vporadku udelam prekvapko v podobe vecere 😀

veveruska8
14. led 2015

@shynne jj tak zima mi je taky mam uplne studene ruce 🙂 😀

veveruska8
14. led 2015

@nonacek nene broucku az po kontrole 🙂 musi to vydrzet 😉 bude to tezke...hele a co sex? Provozujete?

veveruska8
14. led 2015

@michvlkova další! Gratulujuuuu 🙂 nas maminek bude hodne jupiiiii 🙂

ronyx
14. led 2015

@veveruska8 No když jsem ještě nebyla těhu,měl menší mánii,že chce koupit miminko a když jsem otěhotněla a zeptala se,jestli chce miminko,že ho maminka bude nosit v bříšku,než vyroste a příjde za náma tak se na mě uraženě podíval a že ne,že nechce 😀 On je hrozně žárlivý,chce mě jen pro sebe.Nemůže ke mě ani pomalu chlap.Natož tak jiné dítě.Když sedím u telky a chlap příjde a sedne si ke mě,chytne mě nebo dá pusu,tak už letí cpe se mezi něj odsouvá ho a breptá ať mu uhne 😀 Takže jsem zvědavá jak bude tolerovat sourozenečka.Ale snad do toho dozraje,má ještě pár měsíců čas,připravím ho na to.K dětem je hrozně hodný,malé neteřinky,hladí,hlídá,dává pozor aby nespadly,půjčuje vše co chtějí,takže se nebojím,že by nějak prckovi ubližoval,jen si hold musí zvyknout na to,že už nebude veškerá pozornost věnovaná jen jemu.Bude velký brácha,bude pomáhat 🙂

milca111
14. led 2015

@shynne děkuji moc za srdíčko,kdybych věděla jak se posílají taky bych ho poslala někomu pro štěstí 🙂)))

@veveruska8 jůůůů tak dnes se s dobrými těhu zprávami roztrhl pytel 😀DDD gratulace veliká i tobě

milca111
14. led 2015

@ronyx jj ta žárlivost je normální dřív nebo později skoro vždycky přijde.I u nás to bylo,ale až o dost později,tak kolem snad staršího 6 roku a mladšího 3 roku. To se spraví 🙂 Náš starší taky už žádného sourozence nechce a mladší už se zas nemůže dočkat až bude 😀DD

milca111
14. led 2015

@michvlkova jééé další těhulenka,gratuluji 😀

nonacek
14. led 2015

@veveruska8 no sex jsme neprovozovali,protože jsem na jaře ihned po styku začala krvacet-následoval potrat ..
no tak sme si řekli,že si dáme pohov do te doby než bude srdíčko tlouct.... no a od te doby byl sex jen jednou, 😀
protože vzdy usnu dřív než pritel 😀 😀 😀

shynne
14. led 2015

@milca111 stačí kliknout na srdíčko, napsat přezdívku a jaké chceš poslat a je to 😵 😵 a nemáš vůůbec zač..kolik jsi dpo?

nonacek
14. led 2015

@veveruska8 posílám ti obrovskou gratulaci💖 a přeji zdrave miminko😉

pankafe
14. led 2015

Ahoj holky, snad se k vám taky brzo přidám 🙂

ronyx
14. led 2015

Juchuuu,já taky neuměla posílat srdíčka,jdu si to prubnout a poslat pár 😀

veveruska8
14. led 2015

@ronyx takze bude asi zarlivy vid? Ale to se da ocekavat. Boji se ze je prestaneme milovat a nebzdeme se jim venovat. Videla jsem to sestry ma dve holcicky. Bude to dobre bude skvely braska 🙂 mozna bude nacuceny ze zacatku ale nakonec povoli,bude muset 🙂

veveruska8
14. led 2015

@nonacek moc dekuju za srdicko 🙂 udelalo mi obrovskou radost 🙂

milca111
14. led 2015

@shynne já jsem právě teprve 7 DPO takze ještě čas

wanek
15. led 2015

Ahoj, gratuluji budoucím maminkám...a přidávám se k vám.
Vyloženě se nesnažíme ale necháváme volný průběh...a jelikož bych chtěla mimčo ve znamení Váhy jsou tyhle měsíce ideální začít 🙂 Teď jsem 9 DPO a 23 DC a čekám co se bude dít 🙂 Pobolívá mě občas v podbřišku a mám lehce nateklá prsa jinak nic víc..ale obě moje sestry neměly skoro do 8 týdne výrazné příznaky takže genetika bude asi stejná 🙂
Uvidíme jak jsou na tom přítelovi "pulci" protože sex byl den před O a dva dny po O, tak buď vydržely nebo ne 😀 Testovat hodlám až den po očekávané MS, jestli teda nepřijde dřív... sice mě to láká dřív ale vydržim to ! 🙂
Sexu zdar ! 😀

shynne
15. led 2015

@milca111 držím pěsti a budu koukat na vývoj 🙂

shynne
15. led 2015

@veveruska8 😀 jj já i nohy zmrzlý,ale ne pořád teda 😵 budeš ještě testovat?já tu pár testíků mám,tak je chci spotřebovat 🙂 a taky sledovat čárku samozřejmě,jestli sílí..

naxii
15. led 2015

Ahojky, měl někdo z vás dušíky na dr. Max.? Testovala jsem večer, protože jsem ani nepředpokládala, že by tam něco mohlo být..

Strana