Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@naxii ahoj ano mela jsem cca 9dpo. Krasnej dusik 🙂 kolik jsi dpo?
@wanek ahoj ja bych nevydrzela testla 🙂 hodne stesti 🙂
Holky díky, netuším kolik jsem po DPO, vůbec to teď nesleduji ale MS měla dorazit kolem víkendu a místo toho jsem minulé pondělí večer špinila.Jenže jsem měla horečky a žánět průdušek. Já to zkusím zítra ráno a 22.1. jdu stejně k dr. tak kdyby něco, tak už by to vidět bylo. Jako není to nemožný ale zdá se mi to hodně málo pravděpodobný. Kavalita fotky blbá.. ale je hezky vidět na denní světle. Což můžu vyfotit až zítra :D
@shynne ahoj urcite budu....chci vedej jestli taky sili. Ja uz test nemam musim koupit 🙂 a uz mi je pres den trocgu nevolno. Mzsim porad neco chroupat. K ranu jsem malem bezela blinkat 😀
@milca111 milco drzim ti pesti ! At to vyjde !
@nonacek to je pravda vid. Dr. Max je vybornej! Nenecham na nej dopustit 🙂
@veveruska8 já mám ještě dva co jsem koukala 😀 tak možná budu ještě kupovat pokud čárka nebude uplně tlustá 😉 tak to já mám opačný problém,nemám tolik hlad a večer jsem jedla a pak mi bylo trošku těžko,ale nic hrozného. 🙂 Jee tak at je dobře,já blinkání nesnáším,tak snad se mi i tohle těhu vyhne, musím být funkční pro synka 🙂 S Pepíčkem mi začalo být divně až později a žaludek na vodě,skoro jsem nejedla a nebyla jsem schopna ničeho 😀 a pak jsem akorát nejedla maso 😀 😀, ale už bylo fajn..
@shynne tak to ja tez dokud nebude ruda jak krev tak si lekarna pekne vydela 🙂 ja. Budu testovat zitra a pak v nedeli. A kdyz bude vse ok tak paaaak pujdu k lekari coz tipuji cca 10 unora 🙂
@shynne a stim jidlem opravdu ti maso nechutnalo? Tak to bojim bojim. Je dakt ze mi smrdi...ale jelikoz mam rynu tak ho ted necitim 😉
@veveruska8 přesně tak, já už za testy utratila,ani to nechci radši počítat,ale nedá mi to... 😀 už musím i lékárny střídat 😀 mě kamarádka furt tlačí,abych šla radši dřív pro jistotu,tak v po tam zkusím dr. zavolat a domluvit,zda je to potřeba,jinak čekám do toho 5 co jsem objednaná..Jinak manžel doma to neví..má 8.2. narozeniny,tak mu chci dát dáreček,tak doufám,že to vše klapne 😵
@veveruska8 nechutnalo vůbec,jedla jsem jen přílohy,ale to vše mi začalo až tak cca v 7. týdnu, ne že by mi srmdělo,ale nemohla jsem ho pozřít..ale co mi teda nevonělo vůbec byl manželův parfém, můj taky trochu a lak na vlasy 😀 😀 😀 Dodnes ten parfém nemám ráda 😀 se musel přeorientovat na jiný 😀
@ronyx Ahoj , tak jak ti je ? Mě je malinko líp než ze začátku , ale zato nálada pod psa . Co ty a Tvá nálada ?
a mas nějaký tip na rozveseleni....... Potřebují nějaký trik recept na zlepšení nálady,nebo se zblaznim a muj přitel taky.... a už to říká i muj syn který tvrdi,že čekám teroristu který je už teď přeze mne terorizuje. 😀
🙂 Holky zítra uvidíme.. pokud nic, tak holt nic 🙂
@nonacek Ahoj,já jsem teda pořád naprosto grogy,úúúúúúúúúplně bez energie.Ploužím se jako mrtvola. Teď jsem se snažila nějak probrat,tak jsem pusírovala doma,utírala prach,uklízela,vysávala,ale nějak mě začlo bolestivě píchat v podbřišku tak jsem si raději sedla.Naštěstí mám hotovo. Teď vařím kolínko a až je skoro uvařené,tak ho dám ještě zapíct do trouby,ať se kůžička krásně skřupaví 😀 Jinak špatně mi ráno bylo ale jen trošičku.Náladu mám dobrou,venku krásně svítí sluníčko,je teploučko,takže kdyby mě netrápila ta hrozná únava bylo by všechno naprosto super. 🙂 Dokonce už nejsem ani protivná 😀 Tak doufám,že už ani nebudu. Teda synáček je chytrý kluk,kolik mu je? 🙂 A ty ještě makáš?nebo máš nemocenskou?Co nějaký výlet,nebo návštěva kamarádky 🙂 Jak ty to vlastně máš?Nepamatuju si,jestli jsi to řekla v rodině a kamarádkám,že bude mimi 🙂
holky když byla ovu dřív,tak ms by taky měla přijít dřív? nebo se počítá 14dní od ovu do ms?
@ronyx malemu je 10 let a me těhotenství oznámil sám a úplně všem.... 😀
Ne jsem doma, teď me živi pritel 😀 ,jinak sem mu pomáhala ve firmě.
Jo kamarádku tu mám včera mi volala,ze je také tehotna 😀
Jinak mám to samé,jsem úplně bez energie.. bez nálady.... až mne to mrzí ,chci si tehu užívat když sem si to tááák přála...
Už aby se to změnilo. Dorazila i obává,že to nezvládnu po 10 letech zase vstávat uprostřed noci.... No, ty hormony dělaj hrozny zle v hlavě 😒
Pak je mi zase do pláče.... co to říkam na co myslím......... , musí to přejít nebo zcvoknu 😒 😨😨😨😨😨😨😨
@veveruska8 A ty myslíš že bych už něco viděla když jsem teprve 9 dní po případné ovulaci ? Nevím přesně jestli je to devět dní, počítám to jen podle kalendáře,ne podle testu...
@wanek stoprocentne ti to nezarucim u me to uz videt bylo,ale byl to opravdu pidi dusik 🙂 to ja kdybych se ridila kalendarem tak jsem v haji. Po revizi prvni ms dobra ale pak se to prodlouzilo. Tak radeji pockej 🙂
@shynne to by byl krasny darecek k narozeninam 🙂 no ja jsem zvedava jak mi bude. Doufejme ze budeme mit krasne tehotenstvi 🙂
@nonacek ahojky copak se deje? Ted to tu ctu ze mas chmurky. To teda neee ty takova pozitivni holcina. Musime je z tebe vyhnat 🙂 posilam ti spoustu dobbre nalady 🙂 😉 :-*

@naxii já měla dušíky už snad na všech testech a těhotná jsem nebyla. Takový ten dušík co se musí ztmavovat je známka,že tam naděje ale aspoň nějaká je,ale na radost je ještě čas raději
@shynne takže dnes jsem asi měla nidační špinění, při měření teploty jsem vytáhla teploměr a byl lehce od krve takže zatím to vypadá dobře,do ms ještě 5 dní,ale fertility mi nabídlo testovat 10 dní po ovu což je v sobotu tak to prubnu 😀