Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8 Veru konkrétně špagety jsem přesně nemohla pozřít.. nechápala jsem proč, uvařený jsem je dala do lednice a nemohla je ani vyndat.. a pak byly večery, kdy jsem jenom zvracela... no vlastně i v 32 tt jsem jela z UTZ a musela jsem stavět uprostřed sídliště.Nepomohlo mi nic.. jen Coca cola
@naxii jeee tebe jsem zapomela oznacit! 🙂
@naxii no to mi ani nerikej jaaa nemam rada colu ☹ fujj bublinky ..nu ale co. A bylo jeste neco co pomohlo? Kdyz ted premyslim...co si zitra uvarim nic me nenapada.... suchy rohlik? 😀
@veveruska8 Já jsem nemhla jíst nic, shodila jsem v počátku nějaký to kg.. ale je to hrozně individuální. Mohla jsem ovoce a zeleninu, hlavně studený
@naxii aha...no je fakt ,ze miluju mandarinky studene hiiiiiii 😀 coz to kilo dolw bych brala,ale aby to nemelo spatny vliv. Asi ne vid. 🙂
@veveruska8 Já ti to na jednu stranu závidím,to bych potřebovala,já mám totiž šílené žravky,ťapu páté přes deváté 😀 a obávám se,že budu za chvíli jako koule,potřebovala bych nějaké to menší nechutenství 😀 Ale vím,že je to určitě nepříjemné.Snad tě to brzy přejde bobku 😉 Žaludek na vodě mívám ještě teď,ale myslím,že se to lepší a pomalu ustupuje,hold ten první trimestr je nejhorší,pak už se to všechno ustálí a bude to fajn 😉 Pak už si jen budeme užívat krásných kulatých bříšek 😀
@veveruska8 já jedla hodně ovoce a na co jsem měla chut 🙂 ale moc toho nebylo..spíš jsem to jedla pod tlakem,aby mi nebylo hůř z hladu..dneska jsem vařila a taky uplně nechut,ale pak jsem si trochu dala a bylo mi lépe. Musíš to různě zkoušet,po čem ti bude dobře a spíš jíst lehčeji 😉 shodila jsem rázem 4kg v 1.trimestru a byla jsem bílá jak stěna 😀
@veveruska8 Ahojky. Moc gratuluji a přeji jen to nejlepší. :-*
@makula18 makulecko dekuju :-*
Holky tak jsem si konecne dala neco k snedku... horke maliny z LAGARTA. nejlepsi vec co znam 🙂
@shynne tak vim,ze po sladkem mi je dobre. Manzel si dela pizzu a me se zveda zaludek..mam tam suchy rohlik 😀 a co jsi vubec cekala kdyz ti bylo takhle zle?
@veveruska8 Děkuji ti snad bude líp.... musím něco vymyslet aby to odeznělo co nejrychleji✌✌✌
@veveruska8 jeee miláčku to ti neporadím sama zvracím kudy chodim..... a co s nim jde ven,sama bych potřebovala radu-pomoc
@ronyx tak teď si me rozesmala 😀 ze te rozplakala i pohadka 😀
ale je fakt ze to máme v tomhle stejně lítostiva jsem také..
snad ten první trimestr přezijeme a i naše protějšky.
Jo kluk me necha.... radši jde s kluka a na hokej... než aby mi tady zaclanel........nebo si pustí x-box a jako by tu nebyl😉
Ale dříve jsem to tak mela také ,to jsme sledovali na Barandove animacek 😀
@ronyx nene nezavid 😀 je to asi 2 dny co mi je nevolno ale dneska teda snad nejvic. Manzel na me kouka a rika...no jo zase hubnws do satu. Milacku vzdyt to nepotrebujes... jenze chudak nevi ze mi je nevolno hiiiiiiiiiii ja uz se take tesim a jsem rada ze tobe je uz lepe 🙂 snad jen aby te syn nechal trochu vic odpocivat 😉
@nonacek jeee porad ti je spatne? To meo moc mrzi. Musime hodne bumbat. A nakoupit kila mandarinek 😉 a jinak vse vporadku? Jsemm stastna za nas za vsechny :-*
@veveruska8 to Já jsem také šťastná ....i z hlavou v zachodove míse 😀
Ale ne to vydržím ! MUSIM 😉
A co ty a nějake nevolnosti chuťe......?
@nonacek to je pravda broucku musime to vydrzet. Nu rano to jde dobre ale jak je odpoledne tak je to horsi...nechapu pritom rano by mi melo byt hur... nu a ted svacim bebe kakaova... 🙂 a musim si dat kavu,ale pripomysleni na teple jidlo sw mi zveda zaludek 😉 a co ty? Uz lepsi? Pusinkyyyyy :-*
@veveruska8 máš krásnou čárku 🙂 já se bojím,že mi tolik nesílí 😨 jak pak ti je? mě bylo asi 10minut divně odpolko,ale pak už ok i ted po ránu necítím nïc 😵
Holky byla jsem v lekarne a dala mi uplne jiny test ten ani neznam, pry misto mamatestu. Je pry spolehlivejsi 😉
@shynne neblazni mas ji krasnou! Ono hlavne zalezi na testech. Doporucuji aby jsi testovala jen jednim nu a dnes dr. Max zavreny tak jsem musela jinam a tam mi dala nejaky novy. Nic se neboj. Urcite sili a silit bude! No ujde to mam tu bebecka a tak uzobavam,ale zaludek porad na vode...ale je zvlastni ze cim se blizi odpoledne tim je to horsi.a ty teda vpoho?
@veveruska8 a jak se jmenuje? já se chystám do dr.max,jen škoda,že nemají ted tu akci 2+1 to by se hodilooo 😀
@veveruska8 tak to chápu,já ranní nevolnosti nemam , jen k večeru je mi nejhůře...
Utišují se ,že do 3 měsíců to tak bývá a pak,že už to ústava.
Ale dnes je mi fajn,tak jen ať se to nepokazí.
A nějake spešl chuťe máš??
@shynne nejaky dest pharm. Pregnant 10. Nic vic tam neni...

@nonacek Jé tak to máš super,to už je rozumný klučina,ten tě nechá i odpočívat ne? 🙂 To mě malý vůbec ne.Přítel je zrovna v práci,já bych tak spala a nemůžu,páč prcek mě nenechá 😒 Když jsem unavená tak je mi zima,takže chodím jak mumie,zabalená v dece a snažím se udržet oči otevřené. 😀 Neboj určitě zvládneš vstávání k miminku na jedničku 😉 Přecitlivělá jsem taky,včera ráno malý vstal brzy a chtěl pustit pohádky.Na Barandově je každý den ráno raníček,tak jsem mu to pustila,byla tam nějaká pohádka,nějaká kravinka o přátelství a já u toho bulela 😀 U kreslené pohádky.No říkala jsem si,tobě holka už dobře haraší 😀 Nejhorší je první trimestr.Ten máme za chvíli za sebou a pak už to bude všechno fajn 😉 Hormony se trošku ustálí. 😉