icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

shynne
16. led 2015

@veveruska8 děkuji za uklidnění,tohle je dr.max co jsem vyhrabala poslední,ale chci zse dělat jen obyč proužky,jinak bych se nedoplatila 😀 musím zatukat,že mi je uplně normálně,ale uvidíme odpolko..at je dobře a moc tě to netrápí, hlavní je,že můžeš aspon něco jíst 🙂 já čekala první chlapečka a ten stav bych přirovnala jak když si po propařené noci s kocovinou 😀 😀 a co jsem snědla mi přišlo,že malej ze mě vysál 😀

veveruska8
16. led 2015

@nonacek ty uprvniho tehu jsem to nemela... tak ja se budu utesovat s tebou 😉 neboj vse je vporadku jak ma! Na zadne negativni myslenky nemysli ano?! Hele ani ne...zadne zatim nemam jen ty mandarinky ale omezujuje uz.

nonacek
16. led 2015

@veveruska8 ty jedeš na mandarinkach a já na pomerančich 😀 😀 😀

milca111
16. led 2015

@veveruska8
@shyne
no tak holky máte krááásné čárečky

u mě asi spíš přichází ms ☹ myslím,že tento měsíc přijde dřív ☹ při kontrole čípku zas na něm krev a na nidaci to tedy asi nevypadá,když je to už druhý den ☹ minulý měsíc jsem to měla stejně, jen maličko špinění asi 3 dny a pak ms,jenže to ms přišla na termín vlastně dokonce o den později,teď přijde asi dřív,ale svině přijde ☹(((

milca111
16. led 2015

jinak na tu nevolnost já brala zázvorové tabletky,docela mi pomáhaly,ale i tak jsem jídlo vždy rozdýchávala abych ho dala a maso jsem taky nemohla jíst

nonacek
16. led 2015

@milca111 🍀🍀🍀🍀

ronyx
16. led 2015

Hojík zlatka,tak co?Jak se daří,já už dva dny děs.Každý den mi je ráno blbě,pak kolem oběda se to zklidní a pak kolem 14:00 h mi začne být hrozně těžko,jako bych snědla něco strašně tučného a táhne se to až do pozdních hodin.A to od oběda nic nejím.Včera jsem se z toho dokonce večer seznámila podrobně v kleče se záchodovou mísou.Fůůůůůůůůůj,děs.Teď už se zase cítím hrozně.Ten prcek si se mnou teda hraje 😀 Když je mi takhle blbě tak skoro celé odpoledne proležím.Je mi líto bobka,že s ním nemůžu ven,nebo si s ním pořádně zařádit,pohrát ☹ Chlap má teď celý víkend odpolední,takže jsem s ním sama,nezmůžu se na víc,než mu pustit pohádku nebo se s ním v leže pomazlit.Když chce papat nebo podat pití,tak se ploužím chystat jako po 24 h směně.Pěkně mě to štve.Snad to brzy přejde.

zuuuzaaa
16. led 2015

@nonacek ten emesin nevím, ale torecan je jen na lékařský předpis...

shynne
16. led 2015

@milca111 ahoooj, děkuji, doufám,že budou sílit, furt se bojím 😉 držím palce,aby se mrcha nerozjela 👺 ♥ ♥ ♥ určitě písni jak to vypadá a krásný víkend 🙂

nonacek
17. led 2015

@ronyx Vítej v klubu taky mam pocit,ze trávim dny v zachodove mise 😀
Už jsem s toho vyčerpána...
a protivna......
POMOC... !!!

nonacek
17. led 2015

@veveruska8 cauky,jak se daří?
Já hrozne .... no mi ženský sme tvorové který sou furt nezpokojeny ... ! Když sme tehu nebyli tak sme zoufali doufali.... a teď kdyz sme otehotneli tak to máme to same.. zoufame,že nám je špatně a doufáme,že to přejde 😀

veraakubik
17. led 2015

@ronyx
@nonacek
Holky nebojte,to bude dobry-vim jak vam je-mela jsem to same,ted uz jen rano nez se nasnidam,pak uz je mi celkem fajn.. 😉 Tahle celodenni krize trvala jen par dni.. Ale reknu vam-dokud mi bylo jako vam,tak jsem si pripadala tehotna,ted nevolnosti prechazeji a ja jsem z toho rozhozena a pripadam si jako bych tehotna vůbec ńebyla..A to jsem z toho byla taky unavena,mrzuta,protivna a prosila všechny svaty aby uz to preslo-ted když to prechazi tak mi to snad chybi...No ja opravdu asi nejsem normalni..Drzím palecky aby vam bylo brzy lip!

marketar88
17. led 2015

Ahoj holky, vcera na me vypadl test (posledni) kdyz jsem uklizela v koupelne a taksi rikam ze to prubnu... V jedenact vecer... Jsem 5DC,ms konci a posledni snazeni bylo 29.12...
A pak tohle na testu? 😨

veveruska8
17. led 2015

@nonacek to mas naprostou pravdu :-P takze u tebe zadna slava? U me teda taky nic moc....je mi zse zima a nevolno...dala jsem si polevku vyvar...zatim ok. Ale myslim ze uz nic dnes nedam krome mandarinky. A jinak vse ok. Ja dneska zas testoval...jsem hrozna..bala jsem se ze nebude silit asiliii 🙂

veveruska8
17. led 2015

@ronyx chudatko. Snad to bude dobre..a prejde to uz. A co ty lizatka jsi zkousela? Ja uz je mam koupeny a zrovna jedno cucam docela ok tak uvidime 😉 at je ti brzy lepe :-*

veveruska8
17. led 2015

@shynne jeee bud rada ze je ti dobre 🙂 prala bch si chlapecka...ale i holcicku takze mi to je jedno. Hlavne at je to zdrave 😉 jj taky jsem pekne zmordovana. Vse me boli a kord kdyz jedu 6 dni v tydnu. Uffff 😉 a jinak vse ok?

nonacek
17. led 2015

@veraakubik fakt jo ? Neumím si představit,ze by mne to chybělo... , ale mozne je vše. 😀

nonacek
17. led 2015

@veveruska8 testovala jo ? A jak to dopadlo ? Kdy jdeš k doktorovi ?
Já jím furt pomeranče 😀

nonacek
17. led 2015

@marketar88 hm............ zajimavé.............. 😨

shynne
17. led 2015

@veveruska8 Jj jsem rada,je mi úplně normálně,ale to může ještě přijít 🙂 takže zítra máš aspoň den volno?tak pořádně odpočívej a ať je dobře. To já bych chtěla holčičku,ale budu šťastná i za chlapečka,hlavně ať je vše v pořádku 😵 a kdy jdeš k dr? Já tam už volala a chce mě vidět 26 😉 sice srdíčko ještě určitě nebude,ale aspoň uvidím fazolku zda je chycena tam kde má 😉 a doma už jsi o tom řekla?nebo ještě taky ne?

veveruska8
17. led 2015

@nonacek ahojky jj testovala a siliii 🙂 takze ted testnu az v pondeli....nesmim mit zadne doma 🙂to je pak hruza 😉 pomerance jsou dobre mnam mnam....taky jsi tak nafoukla? Ja hrozne. Asi az za tyden...chci tam zajit az tak 6 tt

veveruska8
17. led 2015

@shynne jo clovek nikdy ne i kdy ho ty nevolnosti chyti,ale treba zrovna prijit nemusi 🙂 holcicku by jsi chtela?jeeee hrozne ti ji preju 🙂 presne hlavne at je to zdrave. Nene jeste nebyla. Asi pujdu az pristi tyden aby tam neco bylo videt. Rekla jsem to jen mamce ale ta uz to davno vedela. Dela vyad z katet takze opet mela pravdu....doufam ze vse bude vporadku 🙂 a ty uz jsi to rekla?

shynne
17. led 2015

@veveruska8 děkuji i tobě přeji krásné a zdravé miminko 😉 já to také řekla mamce a dobré kamarádce,která chce taky druhé 🙂 jee to je hezky,ze mamka umí s kartama,já na ne věřím a občas chodím k jedné tady v centru,kterou znám už léta a vždycky vše vyšlo 😉

veveruska8
17. led 2015

@shynne 🙂 a manzel ani treba nic netusi? Ja obcas reknu neco aby ho to treba trklo ale nic 😉 chlapi 🙂 mam takovy plan tak bych ho chtela uskutecnit 🙂 ma rad hokej u nas hraje hc verva litvinov tak chci koupit malicke bodicko s logem a udelat veceri pri svickach 🙂

nonacek
17. led 2015

@veveruska8 spis se cítím tlustá......
Jeee tak to držím palce.... ✌

veveruska8
17. led 2015

@shynne mamka me uz vyklada karty dlouho a vzy vychazelo presne jak pises. 🙂 co tvuj ma rad hokej?

veveruska8
17. led 2015

@nonacek prosim tebe tlusta? Ale vubec neee hiiiii 🙂 ja nafoukla jak prase 😉 dekuji kocicko. Odpocivas?

shynne
17. led 2015

@veveruska8 ne ne zatím vůbec,ale to víš,že už se ptal,jestli jsem dělala testy 😉 jee to bude krásný dáreček a pockáš až jak budeš mít po doktorovi? Můj má rád hlavně fotbal a malému jsme tam kupovali věci,když byl maličký. Tak ještě nevím 😉

veveruska8
17. led 2015

@shynne takze taky velke prekvapko. Jj chtela bych mu to rict na valentyna,ale to asi nevydrzim...ale 9.2 je pro nej vyznamne datum tak mozna v ten den 🙂 nekdy mam chvile ze bych mu to rekla a pak se musim kousnout ze nesmim. Jenze co az pujdem pit tak jsem v haji 🙂 takze fotbal? Jeee tak chlapecka uz mas tak uz jen tu holcicku 🙂 kolik jsi ted dpo? K doktorovi pujdu az ten pristi tyden mam ranni. To bych mela byt podle ms 7tt ale od ovulace 5tt. A ty jdes teda 26?

shynne
17. led 2015

@veveruska8 pro mě to bude šíleně těžký vydržet do těch jeho narozenin,ale musím,už jsem se zařekla 😀 ale je to doba 🙂 tak to bychom říkali o den,já se chystám toho 8,to bude mít i oslavu,tak jsem si říkala říct mu to v sobotu 7 ale počkám na neděli..Bude koukat hodně,protože já jsem ukecaná a vše si říkáme a taky se snažíme od léta což byl ted 7měsíc 🙂 dnes 14 nebo 15 dpo..počítáš si to den po pozitivním ovu testu? jj je to spartan 😀 a nebo dělají hezké dudánky s nápisama 😀 ano 26,říkala dřív ne,že by nebylo nic vidět..

Strana