Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8 Ahojík ahojík,tak hlásím,že dnes večer mi je jakš takš,tak jdu kouknout co nového.Co ty?Jakpak se máš?Jak je? Papkáš? 😉 Hele tak mě napadlo,co termín porodu podle těhu kalkulačky?Já jen jestli tě mám časem čekat mezi námi v diskuzi zářiovek 😀
@ronyx ahojicek 🙂 to jsem rada,ze ti je lepe. Stale zvracis? U me ted na vecer docela klid 🙂 ja jsem si rikala ze jsem te tu dnes nevidela. Mam se celkem fajn dekuji za optani 🙂 dneska me trosku boli brisko a jsem nafoukla jako prasatko 🙂 no podle vypoctu kalkulacky na netu mi vychazi 16.9 ale ja mela ovulaci o tyden a pul pozdejs 🙂 tak doufam,ze se tam uvidime 🙂
jeee někdo mi poslal srdíčko 🙂 Děkujiiii moooooc 😵 😵 😵 😵 😵
@veveruska8 Dobré ránko, tak to máme podobně a poslední ms si měla kdy?já měla 18.12. 😉 musím musím a doufám,že to vydržíme spolu,jim to neříct a počkáme na ten únor 🙂 hlavně, at máme fazolky v pořádku,to je ted nejdůležitější,vid 😵 a ty půjdeš tento týden na gyndu?
@shynne i tobe dobre ranko 🙂 ja mela posledni ms 10.12 ale o to pozdeji ovulaci. No musime to vydrzet o to to bude krasnejsi 🙂 a hlavne na fotce uz bude neco malinko videt 🙂 nene pujdu az pristi tyden jako ty asi 29 jen se ujistit jestli je prcek tam kde ma 🙂 presne to je ted nejdulezitejsi. V kolik jsi vstavala? Ja uz cumim od 7:00 a to jsem se chtela vyspat 😉
@veveruska8 tak to jsi o týden napřed dle ms 🙂 ano musíme, doufám,že tento týden uteče rychle 😉 vstávala jsem lehce po 7,ale kluci ještě chrni,tak si objednávám nákup přes itesco,aby mi zítra přivezli a nikam nemusím 🙂 já koukám,že píšeš,jsem si říkala,že určitě ještě sníš 😵 a jak pak ti je po ránu? mě akorát pobolívá podbříšek a mám trochu citlivější prsa 😉 samozřejmě sem nevydržela a prubla test a je o trošinku silnější a zítra to určo taky nevydržím neudělat..jsem hrozná
@veveruska8 papkáš nějaký vitamíny? já zobu akorát kys. listovou od léta a ted si dávám dvě denně co mi vyšel první testík,jinak niic
@shynne teda to mas dobry! To mi moc tady do Tesca necodime...mam to daleko 😀 za to kauflan mam za rohem....takze sili? No vidis to je moc dobre. Ja budu delat az zitra rano ja prave doma zadny nemam. Hiiii jen lezim v postely a jsem na netu...covece jen malinko nevolno...a horej mi prsa 😀 hiiiiiiiii brala jsem kys.listovou a ted jsem si koupila femibion..myslim.... ten budu brat do prvniho trimestru. Co budes dnes varit? Ja vubec nevim 🙂
@veveruska8 nám to vyhovuje,že nemusím s malým po krámech,kor když řádí chřipky 🙂 jinak on nakupuje děsně rád,protože si furt chce něco vybírat 😀 když srovnám testíky ob den,tak sílí,ale tmavá bude ještě asi za dýl..už to vidím jak budu muset opět do lékarny 😀 jee to se máš,já už tu lítám kolem prcka,chce si hrát 🙂 tak si užívej pohodičky..dneska budu dělat domácí sýrovou pizzu,taky už mi dochází nápady co 😀
@shynne no tak to je parada..aspon nemusis mezi ty lidi nekteri jsou opravdu jak blbí. Ja bych taky testovala kdybych mohla ale nemam zadny testt 😀 a pokazde kdyz jsem tam sla byla tam ta sama prodavacka...pripadam si vzdy trapne. Teda pizzu hmmm....my jsme pred hodkou snidali rohlicky z trouby a udelala jse rybyckovou pomazanku takze obed bude az tak ve 14:00 hiii ale nevim co hiii. Pozdravuj prcka a at te nezlobi 🙂
@veveruska8 ahojky,tak jak to u tebe dneska vypadá?
Děkuji milé neznáme za ❤ potěšilo mne 💋
,ale malinko tušim komu děkovat 😉
@nonacek ahojkyyy dneska mi je docela dobre a co u tebe? 🙂 zachvili jedu na nakup potrebuju saty na ples 🙂 jinak prsa se mi zvetsily skoro ani bundu nemuzu zapnout 🙂 😀
@veveruska8 waaau tak to je pozitivní, prsa větší hm.... to musí manžel koukat ze ti rostou prsa 😀
A jdeš na ples ,, jeee závidím,, miluji ty přípravy na ples šaty účes........ juuu😉😉
tak držím palce ať seženeš nějaký super šaty....
Jo u mne dnes zatím dobře,,zatím,,...
@shynne tak jsem jsi koupila test hiiiii manzel potreboval ciga....a taky silime :-*
@nonacek tak ja je mam uz takhle velke 🙂 zatim nic necuje...ted jsem si delala test a malem to videl 🙂 rychla kamuflas. Ja to taky miluju dikazu se pripravovat i cely den. 😀 takze dneska zadne nevolnosti? To je dobra zprava. Jinak uz take pomerance okupuji moji lednici 🙂 docela je tam pekne.
@veveruska8 akorát jsem koukala na tvou čárku a je už hezky silná 🙂 já si objednala nákup a hodila jsem si tam i nějaký dva těhu testy,ale měli citlivost 25..mnam to bych si taky dala,ale manžel pomazanky nemusí,tak toaby asi nebyl moc potěšený. A co bylo dobrého k obědu?my teď koukáme na film a malý odpočívá v postýlce u pohádky 😉 s tou lékarnou tě naprosto chápu,mám to samé a furt je střídám 😀 koupila bych přes net,ale platit poštovné se mi nechce
@veveruska8 dneska mi je ok, tak zase odpocivam 😀
To ti věřím,taky dokážu když se někam chystám sedět z oblibou u zrcadla celý den 😀
Hezkou nedeli vsem 🙂
Tak jsem zmatena, zkusila jsem dalsi test, nemyslim ze by byl o neco lepsi .. Nicmene ms proste nikde...
No prave.. Zacina to byt u me bohuzel celkem standart.
@shynne aha tak to mi pomazanky milujeme 😉 k obedu byl KFC 😀 shanela jsem saty....ale...manzel mi jedny vybral...jsou docela peky ale neni to to co jsem chtela a ted tu sedim a mam v ocich slzy....jsou z Mojita...mam asi depku..ach jo.... taky jsem uvazovala pres net ale presne jak rikas to postovne. A copak delate tad? Ja si asi pustim film.
@nonacek jen jezky odpocivej 🙂 ja si jdu pustit film a dam si pomeranc i za tebe..mam chmury tak je musim zahnat.... 🙂
@veveruska8 tak to beru😉
a já jdu koukat také na film ...dobrou noc😉😉😉
@naxii zkus si udela test dr.max ty jsou hodne spolehlive 🙂

@shynne je to musis vydrzet to bude moc krasne. Moc krasne prekvapeni je mozne ze ti uroni i slzicku. 🙂 to jsi stejne jak ja! No ja to mela tak ze na silvestra jsem mela plodny hlen ale 1.1 2.1 a 3.1 byly testy pozitivni tak to pocitam od toho 3.1. Sama jsem z toho jelenice. Tak pak musis podat info 🙂 jeee dudanky oni proste vi co mi zeny rady.