Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek Dobre ranko 🙂 dekujeme za optani dari se nam dobre 😉 a Vam 🙂 vcera jsem uz nestihla nakouknout. Neco noveho? Ted jsem si udelala snidani a zjistila jsem ze na to vubec nemam chut 😉
@naxii adobre rano. Tak to musi byt krasna prace 🙂 jj uplne te chapu a jeste ke vsemu kdyz tam jsi chvilicku. Jeee svatba jeee. To bude krasne. 🙂 preji vam hodne stestiii 🙂
@shynne Dobre rano tak jsem to vcera uz nestihla. Manzel chtel pak koukat na film pres muj tel. Ty jsi byla kosmeticka no tak to je taky krasny 😉 ale je fakt,ze je to nevdecny a lidi jsou zlí. 😉 jj ja se take tesim az uvidime srdicka o to to bude krasnejsi. Nekdo psal ze muze byt videt srdicko uz od 22 dpo. Ja az tam pujdu tak budu 27 dpo. A jak ti je dnes?
@veveruska8 Dobréé ránko 😵 já si říkala,kde lítáš,že si nenapsala..na co jste koukali? to máš pravdu,práce hezká,ale bohužel tak maximálně jako přivýdělek,už se k tomu po mateřské nevrátím 🙂 kadeřnice je super, ženský vždycky budou chodit na vlásky, s jakou značkou pracuješ?fakt?jee to by bylo skvělý,kdyyby bbylo vidět srdíko, já budu 24dpo. je mi fajn,podbříšek pobolívá,občas mě tam i píchne 🙂 Jak se citíš ty? kdy budeš testovat?testla bych s tebou
@shynne 🙂 hiii stahla jsem Ninja zelvy. Manzel je jak malej. Jenze vtip je v tom ze v 21:00 jsem to stahla a pak jsme to chteli pustit do tv jenze to neslo takze jsme to pustili az 22:30 a u toho usly hiiiiiii. Jj ro je pravda....ja teda porad budu delat kadernici a planuji byt doma jen 7 mesicu a pak chodit rreba soboty a nedele. Proste si prividelat. Ja kocko asi nejak stejne jak ty 🙂 sem tam pichne hlavne kdyz kychnu 🙂 a uz jsi snidala? Ja ti dneska uz vstavala v 7. 🙂 budu testovat ve ctvrtek. Chci tam tu dalnici 😉 testnes se mnou?
@shynne toto neni mamatest
@veveruska8 na to chtěl jít hrozně můj brácha,mám o 20let mladšího, mamka ho měla ještě ve 42 😀 to jste měli pohodičku,já když si vzpomenu na těhu s Pepínem,tak jsme furt na něco koukali a váleli se 😀 to byla pohodička,to se mi už stane,jen když je malej u babičky přes noc 😀 to je super,když máš hlídání a přes ty víkendy,aspon na chvíli vypneš z toho kolotoče 🙂 ted akorát jím perník co jsem pekla a čekám,že dorazí babička,hlídat prcka,jedu kamarádce dělat nehty (ona si myslí,že cvičit 😀 😀 ,jako chodím každé úterý) tak juuu budem testovat spolu 😵 😉
@mumikpufik není?já právě znám tenhle fialový jen jako mamatest 😉
@shynne nene není 🙂 ale to je jedno,dušík už není jako včera ......takže ai nic
@shynne ty mas mladsiho brasku? Tak to je jako mazec 🙂 to pro mamcu muselo byt docela tezky. Ja ti verim,ze mas litani. Kamaradka taky dneska psala,ze je dneska na prasky...malej ji zlobi 🙂 ju pernicek mnam mnam takove dobrutky 🙂 takze delas i nehtiky...teda...jooo cvicit hiiii jen si odpocin...to je nejlepsi taky si s nekym pokecat. 🙂 uz se na to tesim 🙂 to budou dalnice 😉
@veveruska8
@shynne Holky já mám bráchu o 11 let mladšího a dvě ségry,jedné je 33 a druhé 4 roky 😀 .Dnešní doba je fakt šílená.Jen dodávám,že naši byli hodně mladí když se brali.Táta si musel dokupovat roky aby se vůbec mohl ženit,páč má bylo 16 let 😀
@ronyx tak to je husty! Ale zaroven skvely 🙂 a jak ti je?
@veveruska8 Je mi super,žádné nevolnosti 🙂 Únava se taky trošku spravila.Už nejsem pořád jak praštěná pytlem 😀 A co ty? Jak se daří? Stříháš metr do kontroly? 😀 Já jsem hrozně nedočkavá.Nejraději bych ten týden přetočila dopředu 😀
@mumikpufik tak to mě mrzí ☹
@veveruska8 jj mám no a staršího o 3 roky,tak to je vtipný,protože jsi sou hrozně podobní s Pepíčkem a když ho mamka hlídá,tak všichni říkají,že jsou jak bráškové 🙂 těhotenství bylo ok,porod taky,ale přitom porodu se potrhala ve vnitř a ty hov. .. ji nechali krvácet hodinu a pak když jí davali transf. tak byl v hadičce vzduch,kterýho si naštěstí mamka všimla,je ze zdravotnictví..no děsný..po šestinedělí byla na záchodě a volala na mě,že strašně krvácí a museli jsme volat rychlou,protože to jen teklo a jela opět na šití,ta dr. u porodu jí to špatně udělala. hrozný,naštěští vše dopadlo dobře...No radši změním téma 🙂
dělám akorát schelllack kamarádkám 🙂 teda dneska mě ten podbříšek bolí víc a píchá v něm...tak jdu hodit nožky nahoru 😀 asi to řeknu manželovi už po ultrazvuku, ty tři týdny čekat..je to pro mě hrozná doba 😵 😀 jsem nedočkavá.. jj určitě budou,pořádný čárky 😵 😎
@shynne Přiznám se,že na noc mu ji ještě preventivně dávám.Většinou se probouzí se suchou plenou,občas se stane,když večer hodně vypije,že se do ní ještě vyčůrá,ale to jen opravdu výjimečně 🙂 Jinak je zlatý 🙂 Koukám,tvůj prcek má taky 3 ročky.Jak ty to máš? Jsi v práci?Před pár dny jsme s jednou holčinou řešily,jestli dostaneme znovu mateřskou,když já jsem měla nastoupit po rodičovské do práce ale rovnou šla na nemocenskou,opět těhu 🙂 .Údajně bych měla mít zase nárok,nevíš jak to je? 🙂
@ronyx máme úplně to samé,na noc jí má a taky záleží na pití,někdy je suchá,někdy ne. Já jsem rada,že se přes den rychle naučil,protože dlouho nechtěl vůbec a najednou zlom 😉. Já dělala tátovi papíry jako zaměstnanec a do toho dělala kosmetiku,ale táta bohužel tuto práci pověsil na hřebik,tak jsem musela teď na úřad práce. Myslím,že ale mateřskou budeš mít,ale nejsem si jistá,zda nemusís mít nějakou dobu dopracováno 😉 já si myslím,že já o ní přijdu,ale jdu tam až 12.2. tak uvidím.
Děkujeme 🙂 bude to rychlé a přesně nevím kdy.
No z práce jsem nadšená. Penízky mám krásný ale donedávna jsem byla zvyklá na zaměstnanecké výhody 🙂 sick day, dovolená, nemocenská.. jako tady teda na to že jsme všichni OSVČ, tak nám platí půlku dovči atd.. jen z mateřské mám bobky 🙂 najdu si pak asi něco na MD 🙂 co se dá dělat z domova.
Holky jináč MS nikde.. se trochu bojím zamlkliny nebo něco podobného. MS mi nikdy nevynechala déle jak 5 dní.
@shynne Mě se malý naučil na nočník hrozně brzy,asi v roku a půl 🙂 Tak doufám,že u druhého to půjde taky tak hladce.Celkově je hrozně šikovný,hrozně brzy začal mluvit,skládá věty jako dospělý,až lidi koukaj jak tak malé dítě umí používat některé výrazy 😀 Dudlík neměl od miminka,nechtěl ho.Jen doufám,že mi to teď to druhé dítě nevynahradí 😀
@ronyx to je super,že je takový šikulka,to Pepíček musí mít na vše čas,takže ani ted extra nemluví ve větách,ale snaží se, dudlánka miluje na spaní,tak to bude ještě boj 😀 tak doufám,že u druhého to půjde vše rychleji,když to uvidí u brášky 🙂 chtěla bych mu nechat udělat pak tričko - budu velký bráška,ale když koukám na ty ceny,tak mu nějaké obyč koupím a fixama mu to tam napíšu sama 😀
@shynne Já jsem si nechala udělat jen nažehlovací nápis za pár korun 🙂 a ten jsem si nažehlila na tričko malému sama 🙂 Na mimibazaru toho najdeš spousty 😉 Třeba tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=47618635&tab=4
@shynne
nějak nemám odvahu sakryš 🙂 uvidíme jaká bude konstalace 🙂))) pokud se dostanu do lékárny, tak asi jo.
Řešíme teď umístění táty do pečovatelského domu, protože je teď v psychiatrické léčebně, má Parkinsona a trpí halucinacema atd.. je toho teď nějak moc. Tak se přiznám, že jdou myšlenky na testík mimo 🙂 ale už pozítří jdu ke gyn dr.
A jak dlouho budeš pracovat, když vlastně musíš dlouho stát? Moje drahá a malá ségra je teď v 6tt, tak jsme taky řešili, co s masážema - klientama, když už bue mít pupík.
@ronyx no to je paradicka moc rada slysim ze je ti konecne dobre. Jj ja se uz nemohu dockat. Vcera jsem to rekla svagrove...byla smutns,ale ta to nikomu nepovi. Me je ok ale musim porad neco jist...mam v puse strasne doivno a kyselo bleeee....🙂
@shynne to si delas srandu? To je fakt dneska doba cloveka by nechali umrit. Moje teta mela neco podobneho ale spravili to. Kocko ja jsem take nedockava a jak netestuju tak mi to nebavi. Ale zitra si pujdu pro testy a ve ctvrtek rano testneme. Zacinaji me palit prsa....a v puse mam bleeee...divna chut. Mam v 19:00 jeste zkousku ucesu a hura domu 🙂 prosim te nevis kde bych mohla koupi bodycko s napisem?

@mumikpufik čárku tam vidím,zkus dr max, mamatesty dělají falešné čárky. držím pěsti,at je to těhu 🙂