Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
ty bodynka jsou super,škoda jen,že tak drahá,ale jak dáreček pro tatínka bude pěkné + mimisek pak bude fešák/fešanda 😀 😎 😵
@veveruska8 strašně záleží na koho se natrefí a pak jestli přijde nějaký větší problém 🙂 všude jsou umělci,to si nevybereš. Niceméně já v té porodnici rodila a chci tam opět 🙂 já už bych testla zítra,ale vydržím s tebou 😵 ta pachut v puse je taky příznak,někdo to popisuje,jako železnou chut 😝 hlavně.že ti je dobře,vem si žvejku 😵 jinak bodynka mají ještě tady http://www.of.cz/shop/mothersucker?gclid=CPWKiM... cenově jak cool od ronyx 🙂 http://www.kojeneckeobleceni.cz/kojeneckeoblece... tady jsem našla levnější 🙂
chceš pro manžela?
@nonacek nony jak je? 🙂
@veveruska8 ahojky,mam se líp ale musím doučovat kluka má problém s matematikou a trochu to nedávám tak mu sháním doučování.......
Jak se máš ty co nového co mimi?
@nonacek aha....no dneska v te skole se snad uci neco jineho nez za me 🙂 ja a matematika nejsme kamaradky 🙂 urcite nekoho sezenes 🙂
Ahojky holky, no ctu si vas každý den,ale nějak nemám co napsat 😁 U me porad nic,test negativni,bazální teplota klesla a zas stoupla a tehu test negativní,tak si už o tom raději nic nemyslim ani a čekám co bude dal 😁
@veveruska8 Hezké ránko 😵 jak pak ses vyspala? a jak pak ti je? já už tady lítám kolem prcka a s pejskem a ke slepicím 😀
@shynne
@nonacek
@veveruska8 Dobré ránko holky 😉 Tak co?Jak je?Já pomalu snídám,je mi nějak divně.
@veveruska8 Ty bláho,tak nožky nahoru a odpočívat odpočívat odpočívat. Žádné lítání a makání 😉 Jen tak pro jistotu 😉 Určitě to nic nebylo. Mě ze začátku těhu tady dělalo,že mě několikrát po sobě tak hrozně bolestivě bodlo v podbřišku,až jsem si musela lehnout.Taky jsem myslela na nejhorší a pak na kontrole mimísek i se srdíčkem 🙂 Jo hold nás ti mrňouskové občas pěkně potrápí,jak fyzicky tak i psychicky 😀
Nony co ty? Kdy tě čeká ten screening? 🙂 Jééé já ti tak závidím,už bych taky chtěla.Budeš chcít vědět co to bude? 🙂 a co vlastně průkaz?Už máš asi dávno co? 🙂 Já už se na ten řidičák na pupík hrozně těším 😀
@shynne ahojky taky preji dobre rano. Ja musela do mesta mamka ma narozky. Ke slepickam jeeee kanibalky 🙂 slepicky vzdycky sli po me. Hiii hele koupila jsem test jdem testnout? Jsem taky nedockava....hiii
@ronyx ahojky. Dekuji za potesujici zpravicku. Copak jsi snidala dobreho? Ja vim mrnouskove nas pekne zkousi 🙂 je ti divne?
@veveruska8 jj můžeme klidně jestli chceš 😀
@veveruska8 naše slepičky chtějí i hladit,ale to mají smůlu 😀 a co bříško,už nebolí?já ho včera citila dost i když jsem zvedala prcka,ale dobrý,dneska je zase v klidu 🙂
@shynne jdeme na to?
@veveruska8 ju jdeme 😀 máš dr.maxe?
@shynne chteji i hladit no tak to je dost dobry 🙂 dekuji za optani ju ju uz dobre. Nastesti....bolest trvala zhruba 20 minut tak se to dalo vydrzet. Az pujdu na gyndu zeptam se ho na nejake vitaminy...treba mi neco chybi 😉
@shynne jj dr Maxe...tak ja jdu 🙂
@veveruska8 No trošku žaludek na vodě. 🙂 Měla jsem rohlík se sýrem a papriku. Tak jdete testovat jo? Tak doufám,že sem hodíte testíky 😉
@veveruska8 to je dobře,že to povolilo,tak já běžím na ten testík 😀
@shynne ufff jsem si oddychla. Dame fotky ?
@veveruska8 juuu honem,jsem zvědavá

@veveruska8 Zlato zkus tohle,já tady nakoupila malému hafo prďáckých hadříků 😀 Když byl miminko vyhrál první cenu jako nejhezčí dítko právě těhhle stránek 😀